Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 046
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
....."ще експлоатират тази линия максимално, в търсене на евтина интрига"....и ще държан в "напрежение" двата лагера - проЗорница-Марио и Зорница-Банков.

Точно! Днес мислим еднакво 😉

Ванилия, разбира се, че не очаквам да няма чувства към Банков, но не очаквах и да го гони с тъпи въпроси за миналото след като 30 епизода нито тя нито той показаха с нещо, че искат да бъдат заедно.
Освен това за мен остава непонятно как искаш да си бременна от един и страдаш, че не си и в следващия момент тичаш след друг?!

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 15:28 от Millan

# 106
# 107
Кроасанчета 🥐🥐🥐

# 108
Женито как го сгълча Вик хахахаха Sweat Smile

Ами този Никола Мутафов какъв глас извади - дълбок и що-годе правилен, много ме изкефи. Yellow Heart Искам пак да го дадат да пее. Ако героят му Пенев не беше такава мижитурка и леке и почти изнасилвач, щях много да им се кефя на двамата с Бена.

# 109
Ох,кифлата в розово най ме кефи Joy
Интереса на Зорница към Банков "чак сега" може да се тълкува така:колкото повече наближава времето за сватбата и сега изникват съмненията.Преди беше заета с евентуални бременности,блянове за сватби и т.н.,сега като се уреди този въпрос,чисто хипотетично започват съмненията дали пък не пропускаме нещо,като се женим Simple Smile

# 110
Охх много искам да дойде времето за тази сцена. 😂
Розовото е цветът на Банков просто!
А бродерийките чудни 🌸🌺🌸 от къде са го намерили 🤣

# 111
Убедена съм,че това е негова идея.Той в реала постоянно носи розово и червено-чорапи,тениски..и боксерки Simple Smile...да не си помислите нещо,в постановка съм ги виждала Joy

# 112
Абе ще си кажеш къде точно си ги виждала 😂

# 113
Абе ще си кажеш къде точно си ги виждала 😂

Е в "Спанак с картофи" къде другаде Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 114
Колкото и да харесвам Зорница винаги съм се смущавала от несигурността й, от двусмислените сигнали, които дава. Това ми правеше впечатление в 5-ти сезон по отношение на Тони. Понякога съм мислила и коментирала, че вероятно Диана не се справя със съответната сцена, че тази неопределеност се дължи на недостатъчна опитност и талант при изграждане на образа. Може понякога и това да е била причината, но и Зорница не може поне за сега да бъде категорична, знаеща какво иска и как да постигне целта си. По отношение на Тони тази липса на категоричност го отдавах и на пословичната й доброта и на нежеланието да нагруби или наскърби човек. В този сезон, колкото и да не ми харесва тя е определено колеблива по отношение на Банков. Интересно е в началото на сезона сякаш не й беше така трудно и неловко от неговото появяване. Сега по-трудно се справя и прави неразумни действия, след което се чувства унизена. Въпреки неувереността й не съм очасвала такава драма при появата на Б. Мислех ще има временно емоционално разтърсване, но чак такова нещо - не. Много силно вярвах в чувствата й към М. За неговите съм сигурна.

# 115
# 116
Ехх, разочарова ме.

Мислех, че ще видим розовия костюм в действие 🕺

# 117
  • София
Не знам защо ама мисля, че с розовия костюм не е Банков, а Вергов.
И такава сцена няма да има.

# 118
Да, и на мен това ми хрумна.
Ама искам да го видя пък!

# 119
Joy  Вергов е направил точно кифленска  джука Joy , бива го за такива майтапи .

Общи условия

Активация на акаунт