Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 063
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Личното ми мнение е, че Вергов е по- добър в комични роли. Супер беше сцената с "детето" в детския кабинет.

Да, много се смях. Добър комедиен актьор е. Още го помня с топло чувство  от "Тя и той" и "Мисия Лондон".

# 136
Е най-после страхотна сцена за Владо, как се разплака Христо от новината, че не е убил момчето.

# 137
  • София
Жени натопи Захариев, а тя беше зад всичко и почти го принуди. Ей, голяма манипулаторка е тая
Не го е натопила, Цонев я пита кой направи връзката с министъра, не ме убеждавайте, че сте вие. И не беше тя, тя отиде да се моли на Захариев да я срещне с правилния човек, тоест той направи връзката. Иначе Цонев знае, че заради нея е назначен Банков още от преди това.

# 138
А защо трябваше казва, че е Захриев, при положение, че знае, че това ще му навлече неприятности?

Сцената с Христо беше много силна! Не мога да си представя какво е чувството такова нещо да ти тежи на съвестта.

# 139
Майката на Кая ще я дават докато не я уморят и Кайчето ще стане още по-нещастна, така си мисля. Като се оправи ситуацията около Христо и ако го назначат като лекар дали ще печели повече от жена си? Това ми е много интересно. Thinking Smile В следващата серия Зорница пак е много (п)объркана. Дете иска, Банков иска ама си седи с Марио. Какво ще стане с този образ не знам...

# 140
Кая вече много ми тежи с ревовете и цялата си история. Сигурно съм темерут, но хич не ме трогва драмата й.

Хареса ми Банков, Вергов наистина се справя много добре с комедийните роли. И въобще, откакто излезе от образа на вкаменен и вцепенен, много ми харесва.

# 141
Добре де само на мен ли ми омръзна да дават непрекъснато Кая?

И майка и, тази част от епизода с нея имам чувството, че я гледам за 16-ти път.

Иначе вървят към развръзка, аааама тоооолкова баааавно...

# 142
Хубавото Кайче, партнираща си с доста по- опитни актьори... еми разликата е очеизбождаща
чак боли.😌

# 143
Е недейте така да сравнявате несравнимото. 20+ години опит в повече на сцена няма как да бъдат компенсирани. Но пък са млади, бъдещето е пред тях и имат щастието да работят заедно с тези утвърдени вече професионалисти. Все ще прихванат по нещо от най-добрите.

# 144
Направо ме приспа серията. Не вярвах, че мога да го кажа за любимия някога сериал. Изключвам играта тази вечер на Вергов и Карамазов. Всичко друго беше голям пълнеж.

# 145
На мен също ми писна Кая с нейните ревове, но специално в тази серия драмата й и по-скоро тази на майка й ме трогна и натъжи.
Ужасно е за един родител да бъде в тежест на детето си и да не може нищо да направи.

# 146
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз пък намерих развитие в Кая в предпоследната сцена с майка й, когато Цонев разбра за опита за самоубийство. Повярвах в отчаянието й. Всички чакаме с нетърпение да почне повече да се усмихва Кая, но това е такъв огромен социален проблем, че ...трагедията е пълна. Дано не застига никого от нас.
Коя е актрисата, която играе майката? Много добре играе.

# 147
  • Берлин
Историята на Кая ми е нетърпимо досадна. Мелодраматичният Цонев ми е в мнооого повече. Банков и Христо са ми утешение някакво. След всеки епизод се чудя има ли накъде по-зле и винаги отговорът е,че има. Гладя и пренареждам пранета,подготвям вечерята...ей така ми е вече за компания преди да се съберем за вечеря

# 148
  • Ню Йорк
Е недейте така да сравнявате несравнимото. 20+ години опит в повече на сцена няма как да бъдат компенсирани. Но пък са млади, бъдещето е пред тях и имат щастието да работят заедно с тези утвърдени вече професионалисти. Все ще прихванат по нещо от най-добрите.

Странно, че само у нас липсата на опит и младостта е оправдание за бездарие  newsm78

# 149
  • Sofia
Талантът или го имаш, или го нямаш, независимо от възрастта.
Дикаприо, на когото никога не съм била особен фен, в Total eclipse  на 21 г. е потресаващо убедителен в ролята на Рембо. Играе с всяка част от тялото си. Не като нашите вдървени декламатори.

Общи условия

Активация на акаунт