Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 101
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Хммм.Тов ще.си заслужава да се види. Надявам се де

# 376
  • тук, на мястото си
Още един Дядо Коледа. Grinning

# 377
Аз носих шини пет години като ученичка и след махането им, може би, година, две по-късно зъбите се върнаха, а на брата не. Препоръчаха ми брекети, но засега не го планирам. Не са толкова елементарни нещата, шините не са гаранция за нищо, а чист късмет, хем бях редовна с навиване на машинката, носене и прегледи постоянно.
Как може в събота, хубаво време, да се дракатее за некакви зъби не знам, честно...

off. Поне си ги имаш. Мой познат носи шини няколко години, изправи си перфектно зъбите и седмица по-късно му ги избихаха и сега е с изкуствени. Без майтап. А твоите са се изместили щото е трябвало после да спиш с ритейнър няколко години - зависи от възрастта - колкото си по-голяма и колкото по-дълго си носила шини толкова по дълго после спиш с ритейнър. Понякога завинаги ако не искаш да се изкривят. Даже и на 40 може да се изправят зъби, но трябва някой да им каже на тия актьори.

# 378
ОФТОПИК-Моята зъболекарка или ортодонтка, не помня как се води, въобще дори не се сети да предложи такова нещо, иначе си вземаше по 20лв на седмица, бях някъде на 16, като ги свалих, така че е имало време и бързо да се оправят, но 😑. Сега съм на 26 и изобщо не остават време и пари за процедури.

По темата--надявам се Банков да се справи и с Фотев по някакъв начин, че не искам да гледам драми с бебенца, заплахи и тн.

# 379
  • София
Интересно е как и за какво ще замесят Банков с Фотев. Първият до сега не е показал да има и бегла представа кой и какъв е бившия собственик на болницата.

# 380
  • София
И на мен не ми се гледат драми и заплахи с бебенца..даже предпочитам да не го връщат Фотев ако ще играят по тая линия.. Дано Свети Банков да оправи и таз каша D:

# 381
  • София
Е то Банков верно като Свети Георги, единствен ще бори всичко зло в този сериал.
Чудя се дали сценаристите няма да изпратят Боби и Ина някъде в края на сезона. Нали имаше подобен съвет от един адвокат, пациент на Тасев.

# 382
Предвид това, че излезе информация, че Наум почва специализация зимата, ако има следващ сезон, заминаването им ми се вижда много възможен изход на историята им.

# 383
Фотев нали вече няма нищо общо с болницата-приключи със собствеността  ? Като какъв ще го включат освен като пациент ?

# 384
  • София
Ели, нали тепърва ще има дело срещу Фотев за присвояване на средства и фалиране на болницата. Предполагам ще раздвижат и тази линия в края на сезона.
Свидетели по делото са Стаменова и Захариев. Възможно е да намесят и Цонев, като настоящ директор на болницата.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 22:47 от rosita_ta

# 385
Айде пак ще млатят Стаменова. Тя за друго не се появява. Smile

# 386
  • Пловдив

Няколко скрийншота  с отговари на фенове в Инстасторито на Неда.  Wink

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 23:41 от benibella

# 387
Абе симпатяга е, дано се научи да играе.

# 388
Браво на момичето. Въпросите май са задавани главно от деца, но все пак си е направила труда да отговори. И на мен Black Opium ми е любим! Relaxed

# 389
Кой възрастен ще й се завре в сторито. Все пак не е Вергов или Павлов. Поне аз там вися. Карамазов нещо не ми е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт