Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 102
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Представете си ситуацията, в която Христо го осъждат окончателно, възниква проблем и скандал в болницата, уволняват Цонев, примерно, и на въпроса към Ковачев дали е знаел, той отговаря - ами да, знаех, но що пък да казвам на някого, оправяйте се.

# 361
Добре бе, хора - толкова ли не успявате да разберете, че никой не го упреква за това, че е говорил с Евгения?
Просто тонът на разговора му остави горчив привкус, както каза Мелани.
Какво толкова е станало не разбрах? Не приемате ли, че има друга гледна точка освен вашата?

Някои в предната серия не харесаха крещенето на Банков (аз също), упрекна ли ви някой защо не го харесвате???
Ми по същия начин сега някой не е харесал поведението на Марио, чудо голямо!

# 362
  • Разпиляна във въображението
Очаквам в следващите епизоди в пълна степен да разгърнат задоволството на Марио, че е натопил Христо. Дано да е по-ярко представено. Образът му на принципен и честен човек ще се срине още повече и Зорница ще отиде при Банков Simple Smile

# 363
Тонът на разговора и това дето  обяви че следващото свидетелство за съдимост на Христо ще бъде със статус осъждан-- това не му прави чест на Марио

# 364
Не, че нещо, но се питам, как прокурор разнася документи и ги оставя в ръцета на една HR-ка. Благодарен бил??!!Как се изнасят документи по дело и се предават на заинтересовано лице? И с тези документи HR-ката отива в домът на обвиняемият и иска обяснение. В качеството си на каква? Това дали влиза в нейните задължения?
Да си кажа за, кой ли път - много ме дразни тази постановка със случаят на Христо. Има много да се изказвам по това, но не е желателно.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 14:54 от *Melanie*

# 365
  • тук, на мястото си
Мелани, това с разнасянето на документите си е супер реалистично, в живота извън филма си е така,  все пак живеем в БългароАбсурдистан.  Точно който не му влиза нито в задълженията, нито някъде другаде е най - заинтересуван и се бърка най- много там където не му е работата.  Така е в действителност, за съжаление!
Не виждам разлика в действията на Евгения и Марио, единия е много загрижен за Христо, другия за болницата.

# 366
Само, че в предния епизод Евгения съвсем спокойно бе нахокана, че любопитства и държи сметка на Цонев 😄

# 367
Промото за вторник, май майката на Кая е починала:
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/981647?autostart=true

# 368
Иначе не знам защо, но аз не очаквах от Цонев да поднови разследването и потърси грешка в експертизата.
Мислех, че ще бъде твърд и непреклонен в заключението си.

# 369
  • тук, на мястото си
На мен ми харесва това и сигурно ще направи всичко в полза на Христо.

# 370
Начина по който Банков му каза, че е допуснал грешка и невинен лекар ще отиде в затвора заради това не му даде мира докато не разбере къде е сгрешил в експертизата си. Дотук видяхме Цонев като принципен, неподкупен и добър специалист. Загубил вече всичко в живота му остана само работата. Не би допуснал заради своя грешка да даде повод на Банков един ден да му натрие носа на професионална основа, както и да се осъди невинен лекар, ако това е вярно. Не се учудих изобщо, че взе присърце отново този случай макар и положителното му разрешаване да се оказва предпоставка за бъдещи проблеми с министъра.

# 371
Аз очаквах точно защото Банков коментира случая, Цонев да се наежи и заинати и да видим нов сблъсък между тях.
Но се радвам, че се зае да разкрие истината.✌

# 372
Явно ще видим среща между Банков и Фотев??
Първата снимка е от стори на Вергов

# 373
  • София
Нямам търпение да ги видя заедно да играят. Фотев много ми липсва. Искам да го дават във всеки епизод.

# 374
  • София
Оххх, Банков и Фотев в общи сцени- наслада за окото!  Нямам търпение! Heart

Общи условия

Активация на акаунт