Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 103
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
..... Още повече образът на М. Ковачев се изчерпва с любовника на Зорница и то доста нещастен любовник.
smile3501 , тази великолепна смешка  направо ме разби  rotfImbo
Силно се надявам "трите мечки" и Неда в оставащите 20 епизода да покажат супер-талант и игра , за да се успокоите  newsm10
Аз ще продължа да си гледам сериала заради Марио и Зорница и ще се наслаждавам на играта на нещастника-любовник  newsm48  
Ако може и по-често да дават това
А, на Зорница и присветна кривото предно зъбче Joy

# 346
Направо всяка агитка да си направи своя тема където да се лигави на воля без да трябва някой да споделя различно от тяхното мнение.
Непрекъснатите конфронтации на база различно мнение са сигурен начин да обезлюди те темата. Никой не желае да се чувства зле след участието си тук.

# 347
..... Още повече образът на М. Ковачев се изчерпва с любовника на Зорница и то доста нещастен любовник.
smile3501 , тази великолепна смешка  направо ме разби  rotfImbo
Силно се надявам "трите мечки" и Неда в оставащите 20 епизода да покажат супер-талант и игра , за да се успокоите  newsm10
Аз ще продължа да си гледам сериала заради Марио и Зорница и ще се наслаждавам на играта на нещастника-любовник  newsm48  
Съжалявам ако по накакъв начин съм Ви засегнала, но д-р Ковачев е скучен, епизодичен образ, който няма с какво да бъде запомнен. Д-р Пенев е далеч по интересен. А това как изглежда актьорите е съвсем друго.

# 348
Значи тук цели страници се изписаха за зъбите и говора на синове Алексиеви, за конската мутра на Думанян, за рядката коса и заешките зъби на Добрева, за жълтия гущер Вергов, за брадата на дядо Коледа, за перчема на Захариев, за ръста на Владов, за кифлеенето на Шопов, обаче сакън за Павлов никой не може да каже, че зъбите му са лоши.

Хубаво, страхотна усмивка има. Така добре ли е? 😁

# 349
Аз също смятам, че тези, които се показват пред публика със се зъбите си, трябва да се погрижат да изглеждат приемливо. Криви зъби лесно се изправят и няма никакво оправдание да си ходиш с криви зъби. Прави се като дете, но ако родителите са пропуснали и като дърт може. Тук половината деца са с брекети и шини. Ако се налага има импланти, бондинг, коронки, фасети... И има начин да се направи да изглежда почти естествено - ето Петко (от Вип Брадъра) е с доста успешно направени фасети и не изглежда гротески като Джизеса примерно. Няма оправдание публична личност да не е с оправени зъби - не е безумно скъпо, не боли, не е кой знае колко инвазина интервенция... За мен е излагация да се показваш с грозни зъби пред цяла България - това е.

# 350
Аз носих шини пет години като ученичка и след махането им, може би, година, две по-късно зъбите се върнаха, а на брата не. Препоръчаха ми брекети, но засега не го планирам. Не са толкова елементарни нещата, шините не са гаранция за нищо, а чист късмет, хем бях редовна с навиване на машинката, носене и прегледи постоянно.
Как може в събота, хубаво време, да се дракатее за некакви зъби не знам, честно...

# 351
  • София
Фотев затова сигурно зачезна, сигурно си оправя зъбите!

# 352
Фреди Меркюри с тея зъби как е станал световна звезда и велик певец, направо се чудя. Пък да си ги беше оправил на времето, може би още по-голяма звезда щеше да стане тогава... пък и има наглостта пред цял свят да се показва.

# 353
Кавърджикова също мнократно бе упреквана за протезите си, че смучела бонбони, съскала и какво ли не?
Е, тогава що нямаше проблем?

Не разбирам какво толкова е станало, че някой е отбелязъл нечий недостатък.
Хората не сме перфектни, всеки си има някакви забележки.
Няма как да кажеш черното бяло.
Все едно да напиша, че е много нисък и рус.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 13:01 от Ванилия 🌸

# 354
Като говорим за зъби, те и на Вергов не са му най-прекрасни, даже се чудя дали в този сезон не е с фасети, защото има голяма разлика.

Всъщност ще е дори нереално всички от това поколение, а и  по-възрастните да са с идеално изправени зъби. На мен би ми било фалшиво изведнъж да се покажат с ала американски  усмивки, когато 90% от хората не са такива. Друго е да си на 20 и да си израстнал в други условия, където се държи на това. Обаче, и то не е гаранция, защото Кая и Диана също не са с идеални зъби.
На мен лично зъбите не са ми проблем-нито на Диана, нито на Велислав, нито на Юлиан.
Даже смятам, че има чар в повечето криви зъби, стига, разбира се, да са здрави. По-добре с естествени зъби, криви, отколкото с кастанетите на Джизъса.

# 355
Ванилия, направих коментара за зъбите за да покажа колко нелепо звучат всички критики и забележки относно външния вид на този и онзи. Аз лично до сега на никой от актьорите не съм коментирала външния вид и даже съм се дразнила, когато това се прави.

# 356
  • София
Изобщо не ме интересуват зъбите на този или онзи. Въпрос на личен избор е на човека.

Интересуваме само да си напиша спокойно мнението тук, без да ми се дава наклон как да мисля и как да чувствам дадена ситуация в сериал.

# 357
Stela, моят коментар по-горе целеше да покаже, че Павлов съвсем не е първият, който отнася забележки.
Признавам си, че и аз съм коментирала нечий външен вид и съм изказвала нехаресването си, така че нямам право да упреквам друг, че го е направил.
Проблемът идва от там, че за някои е позволено, а за други не.

Нима почти всички тук не коментирахме брадата на Цонев и не се подигравахме на кукуригото му?
Защо тогава някоя многознайка не поиска да си покажем прическите?

# 358
Павлов, сега, като забогатее от ОЖ и той, като Пенев и Вергов ще си барне една заслепяваща металокерамика. 😁🤪

# 359
У мен остана леко горчив привкус от „разследването“ на Марио. Не, че се информира от нета, а че разговаря с Евгения. Но от друга страна тя е назначила Христо и не е изискала всички документи от него, както трябва.  М. е началник на отделение, въпреки че до колкото разбирах Х. е санитар в операционниат блок, а М. шеф на спешното отделение. Не си спомням много добре, но нямаше ли и М. някаква роля в назначаването на Х.? Освен това той беше разпитан от Цонев за Х. и е пряко засегнат. Ше видим, как ще продължи историята и ролята на М. в нея. Много мил и загрижен беше със З. и успя да я разведри.

Никаква топлина да не говорим за плам и страст не виждам при Кая и Х. Нещо хич ги няма в любовните сцени.

Общи условия

Активация на акаунт