Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 070
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Берлин
Анонсът е връх на върховете хихихи.
В събота гледах Врачански и Блатечки в постановката "Емигранти". Блатечки беше мнооого добър. Сори за спама

# 496
Ето това е написаното от Диана и снимката от този снимачен цикъл с Психото. Девет дни са три епизода

https://www.instagram.com/p/BpE_VqPDnGI/?utm_source=ig_share_she … hid=19g3v2l7tsk4k

# 497
Ванилия, да, точно затова смятам, че тоя път с Психото няма да й се размине само с лек уплах и неприятни разговори.
А и Диана след снимките с него написа, че са били най-трудните снимки за нея като актьор. Което ми говори, че нещата ще са сериозни.
Забрави кръвта по ръцете й Grinning, залагам да е на Психото или на Марио.

Блатечки ми харесва като актьор, като мъж не ме привлича.

# 498
  • София
За каква кръв по ръцете на Огнянова става въпрос?

# 499
Шаци, Диана беше пуснала една снимка, пак около снимането на тези епизоди, в които беше писала, че има кръв по ръцете си.
Ето я:

https://www.instagram.com/p/Bo3udjwDKbx/?utm_source=ig_share_she … hid=1ojv1ntpcr0gr

# 500
  • София
Добре сега, без да ми скачате, кой друг актьор "разказва" сериала в собствения си профил месец почти преди да се случат събитията на екран? Няма такъв, просто няма.
Не ми харесва този подход, то и е непрофесионално.

# 501
Шаци, май не ги следиш внимателно Simple Smile
Повечето слагат какви ли не снимки от сета. Вачкова беше сложила снимка с пребитата Стаменова много преди самия епизод, примерно. Мога и още примери да ти дам, ама трябва да се напъна, а ме мързи Grinning
Допълвам се - самите режисьори и оператори слагат също много издайнически снимки. Снимки на сцените от езерото имаше пуснати от оператора поне месец преди епизода и знаехме, че ще има някаква романтична среща между Марио и Зорница, примерно.

# 502
Добре сега, без да ми скачате, кой друг актьор "разказва" сериала в собствения си профил месец почти преди да се случат събитията на екран? Няма такъв, просто няма.
Не ми харесва този подход, то и е непрофесионално.
Нима?!?!
Кога видяхме видеото на Марта с Калин, който беше с бастун?

# 503
Сега и вие пък, разбира се че е преувеличен, кога не е бил такъв. Ако кажат както си е дали ще има коментари? Трябва да заинтригуват вниманието ни. Друг е въпроса дали това което са измислили няма да е някоя голяма глупост взаимствана от някой турски сериал. Някое отвличане, например.
Само отвличане? хахаха, мисли за по-големи гадории

# 504
  • София
Психото явно ще я отвлече, може да я удари, да я върже. Не вярвам друго да направи. Въпросът е как случката ще повлияе на Огнянова.

# 505
  • София
Калин и Марта не съм видяла, но това също е супер непрофесионално.

# 506
  • ту тук, ту там
Аз вярвам, че тези кадри актьорите ги пускат съгласувано с екипа. Peace

# 507
Аз вярвам, че тези кадри актьорите ги пускат съгласувано с екипа. Peace
И аз смятам така, даже съм сигурна, защото най-често спойлери излизат от режисьори и оператори.
Само като пример Диана не пусна нито една снимка, на която се вижда пръстена й, докато не излязоха официалните снимки. След това не го криеше вече.

# 508
Cамият Mилошев на пресконференциите разказва половината сезон преди още да е започнал  Laughing
Aни Пападопулу и тя говори в минало време за участието си още тогава, обсъждаха трагичната съдба на героинята й, имаше снимки в репортажа на белезите от опита за самоубийство по ръцете й. Mного спойлери пускат, къде умишлено, къде не.
За Христо също знаехме горе-долу цялата история предварително.

# 509
Хахахха, Злати, това ми напомня за едно интервю на Вергов, в което го молеха да разкрие малко от сюжета и той каза - не ни е позволено, нали знаете, въпреки че Милошев го разказа половината сезон Joy

Общи условия

Активация на акаунт