Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 025
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
За мен този сезон със сигурност не е слаб.
Четвърти и пети еднакво ми харесаха и там също не мога да кажа кой е бил по-добър. Предните вече ми се бъркат и съм ги позабравила.
Ама като се сетя, че сума време гледахме Жени как събира съчки в гората... всичко след това е мнооого по-добро 😆

# 571
  • София
Е, то остава и да не е висок рейтинга, като са наблъскали една камара родни величия. Толкова много звезди никога досега не е имало.
Но като качество за мен това е най-слабия сезон до тук.

# 572
  • Берлин
Е, то остава и да не е висок рейтинга, като са наблъскали една камара родни величия. Толкова много звезди никога досега не е имало.
Но като качество за мен това е най-слабия сезон до тук.
Точно това имах предвид

# 573
Според мен чисто и просто се изчерпаха от към идеи, което неминуемо се случва след определен брой сезони, без значение от актьорския състав.
От всички истории до сега единствено Фотеви останаха без развръзка.
Който успяха умориха, изпратиха в чужбина, оформиха двойки, деца се народиха. Какво още да правят?
Видяхме сватби, разводи, изневери, здравословни проблеми, депресии, смърт.
Единствената линия, която имат е Христо и Кая, която обаче няма как да разтеглят цял сезон и от там нещата вървят мудно.

# 574
Онова с Евгения в гората беше някакъв абстрактен начин да ни покажат отчуждението, страданието и неприемането на реалността. Изглежда малко хора я разбраха тогава какво преживява. Затова сега ползват предимно алкохола за давене на мъката.

# 575
На мен сезонът ми е хаотичен, по-слаб като сценарийно качество от тези на 4-5 сезон.

# 576
Актьорите от Откраднат живот излизат на турне в Пловдив, Бургас и Стара Загора - честито на печелившите!😁
Миналата година срещата в София мина прекрасно, макар и с голяма гъчканица и тъпканак като всяко безплатно нещо, предполагам затова сега са измислили билети. Вече резервирах😁
В Синема Сити тичайте да запазвате билети, ще има и прожекция.

# 577
Не се наемам да кажа кой сезон е силен и кой-слаб, но лично на мен четвърти и пети ми харесваха много повече от сегашния - плавно развиващи се линии, ясна концепция, много въздействащи отделни епизоди. Без затруднение мога да посоча по няколко епизода от двата сезона, които ме впечатлиха силно. Сега имам усещането за разпиляност в разказването на историите. И незапомнящи се отделни епизоди. Помня единствено един монолог на Христо, който ме впечатли. В миналия сезон имаше изключителни монолози.

# 578
Да, силните монолози ми липсват много, този на Христо и на Тони ме грабнаха този сезон.

# 579
Рейтинга за септември, по-висок е от този по същото време миналата година за 4-ти сезон, малко по-нисък от този през март за 5-ти сезон:
Скрит текст:

Излиза ,че сезон 5 е с най-висок рейтинг , следван от сезон 6 и накрая сезон 4 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
Рейтинга за септември, по-висок е от този по същото време миналата година за 4-ти сезон, малко по-нисък от този през март за 5-ти сезон:
Скрит текст:

Излиза ,че сезон 5 е с най-висок рейтинг , следван от сезон 6 и накрая сезон 4 Stuck Out Tongue Winking Eye
толкова много светила в новия сезон, а рейтингът по-нисък. 😲😉

# 581
Миналият сезон беше много по-силвн от сегашния,поне за мен. Можеха да вкарат Карамазов с много по-силна роля и присъствие. А драмите с Кая и майка и ми идват в повече,сега ако умре 5-6 епизода рев не ни мърдат.

# 582
Сигурно защото го няма Калин Sunglasses
Имат време до края на сезона за да се поправят. Може да им е дошло някакво по-силно вдъхновение на сценаристите да използват по-добре наличните ресурси.

# 583
  • София
Сезон 4 е бил с достатъчно висок рейтинг/ разбирай печалба/,  за да се направи сезон 5.
Сезон 5 съответно е също с висок рейтинг и следва сезон 6.
Ако сезон 6 покаже достатъчно добри приходи следва и 7-ми.
Елементарно.
Няма нищо общо с актьори.

Ама няма кой да мисли.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 18:29 от Shatzi

# 584
А дано , но надали. Както и да е приятен ми е сериала ,за български си е супер.Надявам се Маазов и Хинова да се сдобрят до края на сезона,че ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт