Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 003
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Всичко изглежда ще се реши благоприятно, но все пак Христо има син и бившата му жена след делото може да запее нова песен.
  Тя може и да запее, но той не ми се вижда да е заритал за нея. Дори и в името на детето не мисля, че би направил компромис с някой, който  го е предал.Никак не ми е симпатична тази жена.

# 646
Промото е интригуващо , явно Цонев ще стигне до майката , а това ,че Кръстева и момчето се гушнаха  , означава/според мен/  че го е посъветвала за се освободи от  тайната .
Банков  излишно се остреше на Цонев и наистина - крещенето не му е силната актьорска страна .
Щом никой не беше разбрал за Христо , явно Марио  е казал само на Евгения /както предполагахме/ и не е вървял по ъглите да шушука и прави интриги .

# 647
Сцената с Албена, когато нейната майка почина беше по-въздействаща, особено с музиката.
Монолога на майката на Кая също беше изключително силен и въздействащ особено във финалната си част. Началото обаче беше твърде сложна реч за тази обикновена жена и звучеше прекалено философски.
Хареса ми и съпричастността на Албена към мъката на Кая. Вече не очаквах, че тази героиня е способна на такова топло човешко отношение към някого.

# 648
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сцената с Албена, когато нейната майка почина беше по-въздействаща, особено с музиката.
Монолога на майката на Кая също беше изключително силен и въздействащ особено във финалната си част. Началото обаче беше твърде сложна реч за тази обикновена жена и звучеше прекалено философски.
Хареса ми и съпричастността на Албена към мъката на Кая. Вече не очаквах, че тази героиня е способна на такова топло човешко отношение към някого.

Тя не беше обикновена жена. Мисля, че в една от сериите искаше да отиде при студентите си.

# 649
Kalinka, не, тази жена със студентите беше друга пациентка с Алцхаймер, която беше нахапана от кучета.

# 650
Добро утро от младия Цонев 😀

# 651
Мириел,, с гифчетата от от 5-ти сезон ще направиш денят ми прекрасен! Най-страхотната сцена в бара.

# 652
  • Там,където се събуждам щастлива.
Kalinka, не, тази жена със студентите беше друга пациентка с Алцхаймер, която беше нахапана от кучета.

Ааа, може! Снимките от преди и сега са депресиращи. Дори моите! Wink

# 653
Неда за актрисата, която изигра майката на Кая - Радосвета Василева , наистина много добре се справи :

# 654
Не говоря за монолога, този също беше красив, а като сцената изцяло. Просто през цялото време ми изникваше  тази с Албена, която за мен беше доста по-изпипана, а музиката на Шопен(ако не бъркам)завърши сцената.

# 655
Сюрреалистичен епизод. Почти нищо не беше реално, като се започне от огромната мъка налегнала всички в болницата по повод смъртта на майката на Кая премине се през разговора на Цонев с момченцето Пепе и завърши със заплатеният от лекар    медицински имплант на пациент. Що ли не могат да ме убедят в това?

Не, че съм харесвала някога Стаменова, напротив, но сега отново се връща предишната зла, безчувствена жена, когато се появи в сериала. Нетърпима мъжкарана, която не може да се побере в кожата си и мрази всички.

Отдавна чакам мама Гочева да вразуми двамата съпрузи, които явно сами нямат сили да стигнат до разбирателство. Много колоритен и интересен  образ е тази жена.

Четирите лели, които уж се събират да разпускат не престават да гворят за работа и клюкарстват. Не им се получават тези сцени. Жалки са в напъните си да са интересни и свежи.

Петре отново е с черна коса.

Ина е много, много красива. Най-красивата жена в сериала.

# 656
Христо Мутафчиев каза, че щял да снима сериал по Нова - някой чул ли е за какво става въпрос?

# 657
Кой месец вече бременее Ина, че му изпуснах края? А по снимките от сета изглежда, че може да бие и Ванчето по времетраене Grinning

# 658
  • София
Времето в сериала тече различно бързо за отделните герои. Няма шанс да им хванем дирите. Нека просто приемем, че Ина е 5-ти месец Simple Smile

Не съм чувала нищо за нов сериал по Нова. Ние още чакаме Дяволското гърло, който по необясними причини вече една година не стига до екран.

# 659
По мои изчисления Ина е някъде около шести месец.

На мен епизода снощи ми хареса. Беше тъжен, но емоционален, хареса ми как помагаха на Кая, хареса ми и Войнова с нея, както и разговорът на Цонев с майката.

Стаменова се държа отвратително, което е сигнал, че има проблем, защото по принцип не е такава зла кучка. Предполагам, че Врабчев ще й помогне да се съвземе.

Общи условия

Активация на акаунт