Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 081
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ванилия, не става въпрос за показност и да си през ден в социалната мрежа или вестниците. Тукашните (холандски) спират по този начин разни спекулации. Веднъж казват “Това ми е гаджето!” и никой веч не го интересува. И за хетеро хората се отнася.

# 406
Kalinka, съгласна съм.
Тук обаче като кажеш това ми е гаджето и почва едно ровене и проучване до девето коляно назад какво и що.
Често и самите гаджета почват да звездеят и да търсят известност, защото са половинки на някой си.

Не е единственият, който крие ориентация (евентуално) или гадже, ако има такова и не виждам нищо лошо в това, въпрос на избор.

# 407
  • тук, на мястото си
  Карамазов го знаех  от Сървайвър и от това, че  името му е псевдоним. Мнението ми за него беше, че е кифльо. Обаче след  Дървото на живота този артист го харесвам. Не знам дали е гей,  хубавото е  че не парадира  с това, и ако е такъв как може да изиграе такива любовни сцени с  Духовникова?
Тука нещо сцените между Христо и Кая не стават, но може да е така по сценарий  или причината да е Неда, не знам.

# 408
Не знам и аз каква е причината, но наистина не им се получават нещата. А ми се искаше да видим една бурна любов.

Нито при тях, нито при Боби и Ина, пародията между Лора и Владов е без коментар, малкия Ковачев и Албена даже не ги възприех като двойка - не ни показаха силна и изгаряща любов, която да ти отвее главата.
Зорница и Марио в предния сезон тръгнаха в тази посока, но бързо ги попариха с проблемите на Тони, сега пък това с кистите и изглеждат като двойка от 20 години.

Колко и да им е трън в задника на някои, най-силната история до сега през всички сезони за мен беше между Зорница и Банков.
Всички останали изглеждаха като загаджени по задължение.
Жалко, че омазаха нещата с възкръсването на Ева и аборта, ама минало е вече.

# 409
  • Разпиляна във въображението
Натисканията между Банков и Огнянова не бяха лоши. Получаваха им се. Но отношенията им извън това - не. Бяха като съквартиранти, дори не и като двойка на 20 години. Не видях загриженост, съпричастност или каквото и да е. Това е мое мнение. Но аз поначало не им харесвам историята.

# 410
Тука нещо сцените между Христо и Кая не стават, но може да е така по сценарий  или причината да е Неда, не знам.
Със сигурност сцените между Кая и Христо са така по сценарий засега. И няма как да бъде по друг начин при това бреме от сериозни проблеми, несигурност на Кая кого и какво точно иска, неопитност и т.н. Кая не е целувала дори мъж досега и се предполага началото да е плахо и стъпка по стъпка да се придвижват един към друг и да се опознават. Очаквам Кая да се отърси от предразсъдъците към мъжете и да си позволи да изпита чувства към правилния човек.

# 411
Добре, сега защо му докарват такъв клошарски вид на Фотев?
Занемарил се е от мъка по болницата и Ина ли?
Доколкото разбрах е бил в арест, не във затвора. А пък сега вече си е вкъщи под домашен арест.
Така неугледен се губи вледеняващото му изражение.
По-респектиращ ми е спретнат и поддържан.

# 412
  • София
И Нийл Патрик Харис ( Барни от " Как се запознах с майка ви") го играе най- големия сваляч, а всъщност е хомосексуален.
Така че, ако си добър актьор няма значение каква ти е сексуалната ориентация, за да си изиграеш добре ролята.

# 413
За мен най-добрата двойка в сериала са Калин и Наталия.

Фотев ми прилича на един застарял Андрю Линкълн Grinning

# 414
  • Там,където се събуждам щастлива.
От кога брадата се смята за липса на поддържаност?

# 415
Е, вижда се, че брадата е оформена, но въпреки това на мен ми изглежда неугледен и в стария си вид ми е по-смразяващ отколкото така рошав и брадясал.

# 416
Хахаа Хъмбъл, я кажи защо те блокира? 😁
беше публикувал една снимка, където на масата отвън пред болницата са седнали Каварджикова, Вачкова, Пенев и още някой, и написал Брилянтите на Откраднат живот. На което аз му пиша: Ако това са брилянтите на ОЖ, то тогава сме в очакване на диамантите на ОЖ   Велислав Павлов, Диана Димитрова и Димитър Захариев. И той- прас! Че и се оплакал на Стефан Геков, че и той ме блокира. 😆😆😆

# 417
  • София
Аз отговор не получих, защо смятате, че Владо е гей, та приемам, че вярвате на жълти писаници. Аз като съм го виждала на живо, си се закача само с жени и доста добре флиртува. Както и Вергов между другото. Зачетох се сега в някакви жълти драсканици, дори за двойка ги спрягат. Не знам дали виждате абсурдността на това твърдение.. А пък със Захари Бахаров /трите мечки/ сигурно и тройки правят. JoyJoyJoy
Фотев с новата визия ми прилича на Робинзон Крузо.

# 418
Десислава, аз съм писала преди време по въпроса.
Първоначално не вярвах, че е гей, мислех, че са точно измислици на жълтурите.
Обаче после гледах няколко негови видеа, където е извън роля и не дава интервюта - там говора, маниерите, излъчването му са точно на такъв.
Естествено, това са си мои предположения и няма как да се твърди със сигурност.

# 419
  • София
Скрит текст:
Хахаа Хъмбъл, я кажи защо те блокира? 😁
беше публикувал една снимка, където на масата отвън пред болницата са седнали Каварджикова, Вачкова, Пенев и още някой, и написал Брилянтите на Откраднат живот. На което аз му пиша: Ако това са брилянтите на ОЖ, то тогава сме в очакване на диамантите на ОЖ   Велислав Павлов, Диана Димитрова и Димитър Захариев. И той- прас! Че и се оплакал на Стефан Геков, че и той ме блокира. 😆😆😆
Ами според мен изказването е излизане от добрият тон... Не звучи никак забавно.
Според мен би следвало да си очаквала блокиране.

Общи условия

Активация на акаунт