Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 088
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Там,където се събуждам щастлива.
Изказването е шега. Той нали има чувство за хумор? Можеше да й отговори с такова. Или ...

# 421
Изказването е шега. Той нали има чувство за хумор? Можеше да й отговори с такова. Или ...
И на мен ми звучи като шега , няма никакви обидни изрази Hands Plus1

# 422
  • София
На мен също ми звучи като заяждане. Всеки си има различни граници за шегуването и заяждането.  Друг е въпроса, че чак не бих блокирала някой, просто бих подминала такъв коментар с игнор.

# 423
  • София
Вергов има чувство за самоирония. Виждали сме снимки всички. А и понася на гърба си много, но дебелашкия хумор с негови колеги явно не е приет добре.

# 424
Може би го е приел като обидно към актьорите от снимката, не знам.
Едно е да се шегуват с него, гледам, че носи на майтап, с Владо също бая глупости пишат, но предполагам към актьорите от старата генерация изпитва повече респект и го е сметнал като подигравка към качествата им.

# 425
Мен пък Криско ме беше блокирал, още съм блокирана де... Laughing

# 426
  Карамазов го знаех  от Сървайвър и от това, че  името му е псевдоним. Мнението ми за него беше, че е кифльо...
Псевдоним?😯😬за първи път чувам, странна работа

# 427
От романа "Братя Карамазови" на Достоевски.

# 428
Мен пък Криско ме беше блокирал, още съм блокирана де... Laughing
Какво си му казала Grinning

# 429
Вергов излиза, че е зевзек. Харесвам майтапчиите, дори и със свръх мнение за себе си да са. Надут пуяк не мисля, че е.
Това е и моето мнение и какво лошо ако има самочувствие. За мен лошия привкус от неговите социални профили идва от последователките му в тия мрежи

# 430
  • София
"Ако оставим истината да бъде погребана сега, най-голямата жертва ще бъде синът Ви"!
Това изречение още в петък, след епизода ми направи впечатление. Значи майката знае,
така ли?

# 431
  • София
Аз никого не следя в социалните мрежи, само някои спортисти ама това е за новини от спорта, а не за жълтини. Нито ме вълнуват кой какво публикува или прави. Аз просто гледам самото шоу и се опитвам да го асимилирам, но какво правят актьорите извън екрана или как се държат грам не ме вълнува. Нито знам кой с кого ходи, кой с кого е приятел или се мрази. Важното е какво правят на екран и дали са убедителни там.

# 432
Голям майтап е на неговата страница, и той какъвто си е духовит Simple SmileНо измежду тези близо 60000 последователи,все ще се намери някоя откачалка неизбежно е.Всякакви хора пишат, и се разправят помежду си,но той един път се намеси да се преместят на друго бойно поле JoyТо и на улицата не е застрахован човек,изобщо славата си има и друга страна.

# 433
"Ако оставим истината да бъде погребана сега, най-голямата жертва ще бъде синът Ви"!
Това изречение още в петък, след епизода ми направи впечатление. Значи майката знае,
така ли?

Момчето каза, че не е казало на майката.
Може би Цонев смята, че тя знае нещо и се опитва да я накара да каже истината.
То и той самият не знае какво точно се е случило, единствено стигна до извода, че момчето крие нещо.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 18:14 от Ванилия 🌸

# 434
Момчето като се обади на Банков каза ,че няма да говори пред никого , защото така майка му ще се срине , а Банков му изкрещя :ще говориш !
Сега Цонев ще се опита  да стигне до майката и малкия .Предполагам ,че ще успее .

Общи условия

Активация на акаунт