Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 082
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Цонев има дар слово, а и за съжаление си прилича донякъде с майката.
И двамата са изгубили деца. Сигурно и това ще се намеси Sad

# 436
Цонев също понася по-лесно мъката като обвинява друг за трагедията в живота му .
Дано след  като майката го послуша , той също да се замисли .

# 437
Цонев вероятно ще дръпне някоя прочувствена реч, както когато Захариев помоли майката на момчето, което стана донор на Тони.

# 438
Скрит текст:
Хахаа Хъмбъл, я кажи защо те блокира? 😁
беше публикувал една снимка, където на масата отвън пред болницата са седнали Каварджикова, Вачкова, Пенев и още някой, и написал Брилянтите на Откраднат живот. На което аз му пиша: Ако това са брилянтите на ОЖ, то тогава сме в очакване на диамантите на ОЖ   Велислав Павлов, Диана Димитрова и Димитър Захариев. И той- прас! Че и се оплакал на Стефан Геков, че и той ме блокира. 😆😆😆
Ами според мен изказването е излизане от добрият тон... Не звучи никак забавно.
Според мен би следвало да си очаквала блокиране.
беше ми омръзнал с тия брилянти.

# 439
Един от диамантите на ОЖ заминава за САЩ за представяне на български филм  https://www.webcafe.bg/id_355810837
Пожелавам му успех! Да чуят и за България .

# 440
  • София
Гледам в интервюто на Илиян Джевелеков се пита само за Теодора Духовникова,  като актьор. Тя май няма да пътува до САЩ. Жалко.
Успех на българският филм!!!

# 441
  • Sofia
 Вергов и Карамазов много ги харесвам като актьори и мъже, без значение от ориентацията им.

# 442
Две са нещата, които ми повлияха да спра да харесвам Юлиан Вергов.
Първото нещо беше онзи пост за Т.Духовникова, в който казваше да не завиждаме на Теди, защото някой ден можем да станем като нея.
Второто беше рязкото му отдръпване от сериала на следващия ден, след последния епизод на 4-ти сезон.
Имаше интервю в Нова и не пожела да отдели дори една минута да каже нещо на феновете, които очакваха някаква реакция след драматичната раздяла.
Пълен игнор !
Третото, но то не е съществено, е снимката от тоалетната със свалените гащи.
Това е отвъд моите представи за смешки, шеги и закачки, дори за начин да изразиш мнение, но аз съм от по-обикновените хора, все пак.
Иначе за игра и актьорски качества нищо не казвам.

# 443
Момчето като се обади на Банков каза ,че няма да говори пред никого , защото така майка му ще се срине , а Банков му изкрещя :ще говориш !
Сега Цонев ще се опита  да стигне до майката и малкия .Предполагам ,че ще успее .

Щото ако каже на майка си ще излезе че едва ли не той е виновен за смъртта на брат си. Страх го е майка му да не го намрази и накаже. Нормално. Но аз не бих могла да оставя да съсипят живота на друг човек заради мен и щях да си призная

# 444
Отдавна не бях разглеждала страницата на сериала и реших малко да се посмея.

От край време съм на мнение, че там се подвизават доста неадекватни хора, но още по-лошото е, че има и такива, които им се връзват...
Световен заговор имало срещу Марио и Зорница 😆

# 445
Отдавна не бях разглеждала страницата на сериала и реших малко да се посмея.

От край време съм на мнение, че там се подвизават доста неадекватни хора, но още по-лошото е, че има и такива, които им се връзват...
Световен заговор имало срещу Марио и Зорница 😆

Ванилия, от всички коментари само този ли ти направи впечатление?
Не забеляза ли каква пумия се излива срещу персонажа на Марио и актьора Велислав ?
Не забеляза ли, че дори когато Банков го няма нито на снимката, нито в текста към нея, пак се изреждат едни и същи хора да плюят и обиждат ?
Ами на хората им омръзва дори когато Банков не е в темата на разговора, да се пише нонстоп едни и същи хвалебствени слова за него.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 19:35 от Veracruz

# 446
Не съм прочела всичко, но да - този коментар ми направи впечатление.

Не случайно много пъти съм казвала, че съм отписала страницата и групите, точно защото се излива много простотия там и не намирам нищо интересно за четене.

И междудругото първата асоциация за коментара на Хъмбъл, беше как тук многократно се оплакват, че под снимки на Ковачев се коментирал Банков и тя е направила същото.

# 447
Гледам в интервюто на Илиян Джевелеков се пита само за Теодора Духовникова,  като актьор. Тя май няма да пътува до САЩ. Жалко.
Успех на българският филм!!!
Шаци, за Велислав в не едно интервю е ставало въпрос как е избран за ролята. По същия начин, без широк кастинг, даже още докато са писали сценария, един от сценаристите е виждал него в  главната роля. Предполагам, че затова сега питат само за Духовникова. Тя има повече театрални ангажименти, това също може да е причина да не пътува. Hо, сигурно и няма как да са многобройна делегация. Велислав е в главната роля, владее отлично и говори свободно английски, което ще е от значение при всички срещи, които ще имат, така че вероятно е бил най-подходящ представител за кампанията, която ще проведат. Hо избора на филма е хубава новина, шанс да донесе позитиви и успех за всички замесени, така че не е от значение дали е с тях или не.

# 448
Ванилия, те и официалната страница и фен страниците са направо токсични за четене, но в една от фен групите лично с очите си четох едни дами, които от началото на сезона не могат да определят какво точно искат, как обсъждаха, че трябва да залеят официалната страница с негативни коментари за Диана и Зорница, за да я махнат от сериала, защото не я харесвали.
И също няколко дами, които ама грам не ги интересува дали клипчето/снимката е на Христо, Цонев, Банков, Ковачев или Йосиф. Отдолу има едни и същи коментари за неугасващата любов между Банков и Огнянова. Scream
На мен малко ми идва в повече цялата тая истерия и наистина много хора просто спряха да посещават страницата заради това.
Което е жалко, щото там се постват интересни неща.

# 449
Ужасно е това и не мога да си обясня как някой може толкова да се филмира и амбицира срещу напълно непознат актьор и измислен персонаж.

Аз съм ги махнала още преди тези истории и ги отварям периодично да гледам снимки или прочета някой диалог.

Общи условия

Активация на акаунт