Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 062
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Надявам се анонсът да е преувеличен, както обичат да правят и за Огнянова да няма тежки последствия, каквото и да значи това.

# 481
  • София
Анонса е написан много патетично Simple Smile
"...а приятелите на Христо Карагьозов – да жертват всичко в името на истината. " Какво всичко трябва да жертват Stuck Out Tongue Winking Eye
"Шок от пагубно събитие ще връхлети една от любимите героини в сериала." Някой ще умира ли какво ще става.

Понякога ме изумяват с драматизма списващият анонсите. И с думите, които подбира.

# 482
Аз обаче очаквам тоя път да не са преувеличили. Идват епизодите на Психото и си мисля, че Огнянова няма да се размине само с уплах.

# 483
Е ,стига де има чар и Блатечки Simple SmileТой е тип лошо момче,много го харесвах преди време,и това се харесва на повечето жени,не е до визия толкова.Обаче откакто разбрах,че Вергов е също такъв тип и даже още по- луд Simple Smile измести Блатечки в сърцето ми.Изобщо с "трите мечки" бая се полутах докато реша кой всъщност най ме кефи.Е вече съм твърдо за Вергов Simple Smile

Ей затова не ги чета тези анонси,преувеличават да ни заинтригуват повече,пък ние и така си го следим сериала Grinning

# 484
Във всеки нов сезон виждам опити да се надскочи силата на драмата от предишния. Засега не виждам с какво могат да конкурират премеждията на Калин с инвалидната количка. Възможно е да планират и нещо по-значимо. Няма начин да не продължат да ни внушават, че щастието трябва да е безкрайно изстрадано.

# 485
Аз съм на мнение, че в предишния сезон изпълниха много по-успешно заявката, която дадоха със заглавието - в крайна сметка добутаха всички наистина до критичната им точка.
Засега с гнева като че ли не се справят толкова добре, а анонсът ми навява, че ще се случват гадории, които по-скоро ще смажат героите, а не толкова ще ги разгневяват.

# 486
Съгласна съм.
Като почнат с трагедиите не знаят кога да спрат. Евентуално, ако някой напусне или умре.

Огнянова до сега беше пощадена единствено с любовни терзания и един аборт, което на фона на останалите е като стартов пакет, който получаваш за участието в сериала.

# 487
  • София
Не вярвам на анонса на 100%.
Миналата седмица пишеше, че лекарите в болницата щели да застанат един срещу друг, нищо такова глобално не се случи.

# 488
Ванилия, да, точно затова смятам, че тоя път с Психото няма да й се размине само с лек уплах и неприятни разговори.
А и Диана след снимките с него написа, че са били най-трудните снимки за нея като актьор. Което ми говори, че нещата ще са сериозни.

# 489
Огнянова до сега беше пощадена единствено с любовни терзания и един аборт, което на фона на останалите е като стартов пакет, който получаваш за участието в сериала.
Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat 
Факт

Според мен анонсът отново е преувеличен малко. Ще видим де.

# 490
Не ми хареса анонса. То е ясно, че психясалият поет ще натвори някоя голяма поразия, но дано да не е чак такъв кошмар, какъвто ни анонсират.
 За Блатечки потвърждавам, че е много непосредствен и симпатичен при пряк контакт /не говорим за външен вид, нали/. Няколко пъти съм разговаряла с него, винаги е бил любезен и усмихнат. Simple Smile

# 491
Това за ликуващите герои ще е свързано с оправдаването на Христо, а за човешкото безсилие ще е за случващото се със Зорница.

Анонса, че е преувеличен, преувеличен е, но доколко е такъв.

# 492
Анонсът подхожда много за такъв от миналия сезон Simple Smile - героите ще са поставени на ръба на човешките възможности, ще жертват всичко в името на истината, ще има шок от пагубно събитие и неподозиран кошмар, ще са безмълвни пред човешкото безсилие и ще се справят с едни от най-критичните ситуации в своя живот. Flushed
Звучи направо като апокалипсис Simple Smile Няма лошо да има малко съспенс и дано да не се стига до крайности.

# 493
Ванилия, да, точно затова смятам, че тоя път с Психото няма да й се размине само с лек уплах и неприятни разговори.
А и Диана след снимките с него написа, че са били най-трудните снимки за нея като актьор. Което ми говори, че нещата ще са сериозни.

Това ми звучи да очакваме нещо гадно наистина.

# 494
  • тук, на мястото си
Сега и вие пък, разбира се че е преувеличен, кога не е бил такъв. Ако кажат както си е дали ще има коментари? Трябва да заинтригуват вниманието ни. Друг е въпроса дали това което са измислили няма да е някоя голяма глупост взаимствана от някой турски сериал. Някое отвличане, например.

Общи условия

Активация на акаунт