Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 28 997
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Двете момичета /млади жени/ Кая и Албена бяха много трогателни , когато се гушнаха .

# 661
Вчера обаче вместо Кръстева, Пенев й постави диагноза като пита Врабчев дали я “обгрижва” 🤣

Да, Ина трябва да е към 6-ти месец, при онази история с Фотев каза, че е в пети, а от тогава мина време.

# 662
Ванилия, това беше преди Ева да почине, нали? То ако е така трябва Ина да е в 7-ми, защото някой каза, че са минали два месеца от смъртта Ева.

# 663
Владо Пенев на снимката "Преди" ми прилича на Хю Лори Grinning

Съгласна съм, че смъртта на майката на Албена беше много по-трогателна и тъжна.

# 664
Ванилия, това беше преди Ева да почине, нали? То ако е така трябва Ина да е в 7-ми, защото някой каза, че са минали два месеца от смъртта Ева.

Не знам, но ми се струва, че беше по-скоро, т.е. след като почина.

# 665
Ако става дума за въздействащо умиране на роднини, за мен досега най-емоционално и въздействащо си остава смъртта на съпруга на Романова в четвърти сезон.

# 666
  • Кърджали
Смъртта на майката на Албена не я помня. Смъртта на мъжа на Романова, виж, много ясно я помня. Явно повече ми е въздействала.
Сноши сцените ми харесаха. Оф, харесаха не е точната дума, не може да ти хареса нечия смърт, па било то и измислена. По-точно - въздейства ми..

А времето в този сериал тече много особено и не се подчинява на никакви логични и физически закони.

# 667
Със смъртта на мъжа на Романова умря едновремнно и някой друг май?

За мен смъртта на майката на Албена беше много въздействаща, може би защото беше сравнително скоро. Но и наистина самата сцена, монолозите, музиката беше много добре оформено.

# 668
Ванилия, да, майката на едно момиченце, което имаше рожден ден, беше блъсната от кола. Умряха едновременно и се опитваха едновременно да ги реанимират.

# 669
Ванилия, да, майката на едно момиченце, което имаше рожден ден, беше блъсната от кола. Умряха едновременно и се опитваха едновременно да ги реанимират.
След това всеки търсеше близост, да усети че е жив. Това беше един от най-силните епизоди!

# 670
Сериозни и усмихнати:

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 12:37 от maichetoo0o

# 671
Дидето прилича на умираща от анорексия

# 672
сетих се как старшата събираше по 40 лв за подарък за шефа - поредната фантазия на сценаристите. Да дариш 5% от мизерната си заплата си е пладнишки обир. За сравнение тук сумата е макс 0,5% при заплата 10 пъти по-голяма . Ама то щото българите са мноо ларж - кво за тях са някакви си 5% от заплата. И непрекъснато хвърлят храна, кафета.. Много комплексарани сценаристи - трагедия

# 673
  • Бургас
Аз пък искам да споделя,че гласът,произношението и тембърът на Ина Фотева много ми харесва!

# 674
Една усмихната Диана 😊

Общи условия

Активация на акаунт