Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 28 722
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
40 лв хич не е много, като освен подарък май и кетъринга за партито беше включен в тези пари, няма как Магда да плати от себе си.

А друг е въпроса, че май подарък не видяхме ?
И тя от всеки събираше различна сума 😃

# 676
Аз пък искам да споделя,че гласът,произношението и тембърът на Ина Фотева много ми харесва!
Tя цялата е прекрасна !

# 677
Е те повече май по 20 дадоха Grinning, ама стане ли въпрос за парти българинът има пари Joy

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 13:25 от maichetoo0o

# 678
Идеята е била за 120 човека болница по 20лв за организиране на парти и купуване на подарък. Някои отказаха да дават и затова Жекова накрая започна да мародерства последните с по 40. Напълно нормална сума е според мен. С по-малка сума щеше да е само за подарък.

# 679
  • тук, на мястото си
От всички сезони до сега  най-силно впечатление  ми направиха монолозите на Виолета, на Вяра и сега на майката на Кая.
От снощната серия освен монолога всичко останало беше гола вода. Много пресилено беше това, че от болницата ще организират погребението. Не разбрах защо Магда се чувстваше виновна,  а и начина по който се цупи ме кара да се смея. Злобеенето на Стаменова нещо не и се отдава  за разлика от Мазов, но при него сценаристите се изчерпаха. Много, ама много пресилено е това, че София щяла да плаща протезата. Защо един път не направиха сцена с доктор, който си иска пари, както е в действителност.

# 680
Магда се чувстваше виновна, защото предният ден говори с Кая и й каза да си отиде, да се разходи и да си почине, Кая я послуша и майка й умря без нея. Магда страдаше, че заради нея Кая не е могла да се сбогува с майка си.

# 681
Ааа Мазов нали го хвана Кръстева с пара пад масата 😆

Иначе Жекова се чувстваше виновна за това, че изпрати Кая вкъщи и тя не успя да се сбогува с майка си. Но си беше доста пресилено...

Няма ли вече анонс егаси.... само идиотския брадър качват от нова 😣

# 682
  • София
Кая изобщо не ме впечатли с тъгата си. Имам чувството, че много се напъваше да ревне, ама нищо не се получи. Сега като оправдаят Христо и започне работа в болницата, се чудя как ще завъртят историята около него. За сега очаквам само някакви любовни истории покрай него - Бившата му жена ще иска да си го върне, може да настройва Пепе срещу Кая, Кая ще ревнува и т.н. Пияните лелки ми бяха противни.

# 683
  • София
Анонса излезе още в 10 часа..

Съдбовен ден за кариерата на Христо в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"
Бъдещето на Христо предстои да бъде решено в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Делото за лекарските права на Карагьозов е напът да повлияе много човешки съдби, но ще успее ли да възтържествува истината?

Междувременно Филип ще срещне морална дилема, която ще го накара да се изправи пред тежко изпитание, а Лора и Мазов ще забъркат и майките си в заплетените си отношения.

# 684
Пропуснала съм го явно, нищо интересно.

# 685
  • София
Поне да приключи тази драма с Христо и да започне Психото в действие. Да видим как ще тормози Огнянова, дали ще има екшън.

# 686
  • София
На мен май нищо не ми хареса от снощния епизод, освен шегата на Мазов с майка му. По-точно не, че не ми хареса, ами ми беше безинтересен. За Кая ми стана много мъчно като намери гребена на майка си, пуснах и една сълза. Стаменова си търси с кой да се заяжда, явно е в някакъв такъв период, можеше с две думи да каже на Ина - аз ще платя и толкова. Хареса ми Вачкова как изигра пияна.

# 687
При Христо вече всичко е ясно,.затова не предизвиква такъв интерес. Филип ще проговори, ще го оправдаят, Цонев някак ще го спасят да не го уволнят, Христо ще стане лекар и така Simple Smile

Психото е ясно, че ще тормози Огнянова, но оттам нататък идея нямам какво и как ще се случи и доколко ще бъде сериозно, дано са го измислили интересно.

# 688
Част от интервюто с Врабчев - Даниел Рашев - много готин ми се струва и образа му е добър, стига да не злобее.

https://nova.bg/accents/view/2018/11/06/231170/%D0%B4%D0%B0%D0%B … %B0-%D0%BC%D1%83/

# 689
  • Кърджали
Поне тъгата и подкрепата на Христо ще накара Кая да си отвори очите към него. Че то аман вече, писна ми да ходи подир нея като пале.
Иначе аз тъгата на Кая успях да я почувствам. Всеки по свой начин усеща и преживява тъгата. Когато това лято мама почина ако ме беше видял някой от страни сигурно щеше да помисли че грам не ми пука...
Чак месец след това успях да се нарева от тъгата...

Сутринта мернах това интервю. Хареса ми много, интересен човек изглежда

Общи условия

Активация на акаунт