ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 245
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от нас - завърнахме се!
Да се отчетем: морето ни понесе прекрасно - спим, ядем, играем на плажа, къпем се в солена вода, загрята от слънцето в басейнче.
Кльопаме пюрета като обезумели (по коло 200 гр. на хранене - микс от зеленчуково пюре, кърма и оризова каша за обяд и бананова каша с плодово пюре следобяд), и най-важното - АКАМЕ всеки ден (нщо подобно на овчи барабонки, но важното е, че е без чужда помощ  Mr. Green).
Спим нощем от 21 до 6-7, кърмим се, после пак спим до 10. Следобяд придремваме 1-2 пъти за по 1 час.
Получихме куп комплименти и похвали какво послушно магаре имаме и дори успяхме да стигнем до Лозенския Алкохол, благодарение на една добра кака/леля, която самоотвержено се съгласи да гледа 2 бебета.
Ето малко снимки:
http://images07.snimka.bg/000822560.jpg
http://images07.snimka.bg/000822561.jpg
http://images07.snimka.bg/000822562.jpg
http://images07.snimka.bg/000822600.jpg
http://images07.snimka.bg/000822601.jpg
http://images07.snimka.bg/000822602.jpg
 Още нямаме зъби, рязко се обръщаме, тежим 6 300 гр, даваме "боц" - с уменията до тук  Mr. Green
Пъпките ни изчезнаха на морето, въпреки "хигиената" на плажа, но се появиха веднага щом пристигнахме в София.
И на финала на отчета: багажът за море с бебе е около 1 тир - колата приличаше на турски Фолксваген с прибиращи се гастарбайтери от Германия - задницата беше толкова натъпкана, че фаровете светеха в небето  Mr. Green А през август ще ходим на палатка... не ми се мисли къде ще поберем още толкова багаж  newsm78
welcome на новите мами, честито на зубърите (ей, вече станахте досадни с тия високи оценки  Mr. Green), добре дошли на Хотмама и Рада   bouquet
Елс, търкаляйте количката по-смело, не само в хола  Mr. Green
Къдрокоса, радвам се, че с Борко всичко е ОК, но приеми един съвет - не ходи на лекари освен ако не е крайно наложително  Mr. Green
Мади, вие няма ли да си идвате вече?
Данидо, какви са тези коси на вашата финна мадама?
Айде, отивам да поработя, после пак   bouquet

# 91
  • В центъра на Вселената...
Здравейте мами и бебунчивци  sohappy, и аз най-накрая да се разпиша в темичката.
Добре сме,ходим на разходки. На обед се пребираме, че става мноооого горещо   Nature Sunny
Ние все още нямаме зъбче. Пълзим в несвяст.Любима играчка-дистанционното на телевизора.Голямо драпане за него.Като сложа Нефи на масато, започва едно думкане с ръце по нея и така се кефи.Показва кой е мъжът в къщи  Mr. Green
Пачикрак- супер сте .Браво на бебката ,че е слушала.Хареса ли и в надуваемия басейн ?
Ние май ще ходим на моренце в края на август началото на септември.
 newsm51

# 92
Малко фекална история

Диарията продължава, вече пети ден. Започнахме с леки опити- картофено пюре, оризова каша, последва само мляко и каша, дори купих на Фризо, че нали е запичащо млякото - тц, 3 дена течеше от дупето като вода. И педиатръката каза да минем на лечебна храна при диария и само това да хапва докато се оправи. Вече 2 дена минаха. Подобрение като да има - от 8-10 самосвала, стигна на 5.... Вложете малко фантазия и ще се сетите какав е вида на дупето - разранено и подсечено, с течащи ранички. Бочко, Бюбхен, Пенатен - реклама на на баба ми мартинките- предпазват как ли не! То като иде коня в реката....
И ако това звучи добре, ще допълня само, че след като се оправи диарията, (което кой знае кога ще е) ще започнем захранването отначало! Както се казва: Честито на печелившите!

P.S. Здравейте - новодошли, чувствайте се комфортно!

# 93
ох Ланг много е гадно това с диярията дано бързо се оправи бебка. А разбрахте ли от какво се оказахте с такава диярия? Относно кремчетата аз само на пенатен ползвам истинския немския, не този който продават тук, и е страхотен мирела веднъж не се е подсекла, а имаше период в който и тя имаше разтройство. Така че ако имаш начин поръчай си от не,ския пенатен (ако не ти е такъв де)

# 94
   Здравейте,момичета.Благодаря за поздравленията,наистина се радвам и аз,по-добре е да си в собствен дом,естествено.А и се оказа,че малкия има ларингит с алергия,може би от мухъла в стаята ни,понеже е външна и изолацията е никаква,та ще бързаме да се изместим колкото е възможно по-скоро.сега сме на капки за алергията,мехлем в носа за стафилококи,пълна пропрагама!
    Lanq,кофти работа,но ще мине,надявам се скоро.
  Елс,не се плаши да сложиш колектора,той си е направен за лесно отлепване,при Ицо докато го залепя,сложих му съвсем леко  закопчан памперса и го поразходих на ръце,всичко беше готово за 10-тина минути.
   Тане,снимките са супер,и нищи лично относно булката,но ти я засенчваш с тия коси-слънце Laughing
   Дема,ние сме на Нутрилон открай време,досега не ми го е отказал,а за последното вечерно хранене разтварям и бисквита вътре,подобрява вкуса и е по-хранително и не се буди толкова скоро.
  Пачи,най-благородно ти завиждам за морето.Изкарали сте си страхотно,както се вижда.
   Надявам се и ние другия месец с малчо да отидем за известно време на балкан,имаме фамилна къща в Копривщица ,баба и дядо ще са с нас,още не е сигурно,но поне е планирано да стане.

# 95
Приветски и от мен!  Heart Eyes
Добре дошли на мама Поли и бебка Хриси.  Hug Чудех се кога ще дойдете тук   Laughing Чувствайте се като у дома си!!! То аз си имам чувството, че отдаааааавна се познаваме  Wink
Янич, честито за изпита. Явно ще отложим моренцето за септември  Cry
Мая, Жени, бравос!!! Гордея се с вашите постижения. Честно казано не се виждам на изпити докато дондуря бебе. А ако ходя и на работа....   bouquet
За спането - моята май все още е от най-спящия вид, но тия дни вече изби пусти зъб и е нещо страшно... Не ми се коментира...
Днес се запознах с Хотмама и бебка Рада - страхотни са!!!!
Салай, много ти е сладка бузанката! Все така да качва!
Коките, браво и на вашите мерки и теглилки!
Мимито, честито прояждане. А най-се радвам колко е качила от кърмичката  Laughing
Пачи, честито моренце! Радвам се, че вече ака редовно магаренцето!
Ланг, много кофти, ама съм се смяла с глас. Кефиш ме как се надсмиваш на положението  Heart Eyes Mr. Green Party Hug
Диянче, кофти това за болежките  Sad Радвам се за кредита. Айде скоро да черпиш за новия дом!!!
Бгубу, надявам се скоро да се покаже зъбчето (или въобще да не се обажда  Wink)!
Ох, мъжО ме гони от компа   Confused

# 96
Благодаря момичета за посрещането!

Аз не бих дошла, ако не беше ***... да си признае, аз да не я издавам!

Здрасти, Мъни! И аз те познавам отдавна Simple Smile

Ето ви и малко материал да си помечтаете:

Това съм аз с децата  Blush

# 97
Подозирам, че **** e Правдето  Wink

# 98
Късен привет и от мен!
мъжо и детето спят, аз слуша мач и джътка из форума Mr. Green
  bouquet Добре дошли на Поли и Хриси!
Поли, преводите ти са страхотни, с интерес ги чета.
А последната снимка е приказка направо!
Мъни, септември ще ви чакаме тогаз Simple Smile
Diyana , дано скоро се оправите и скорошно преместване в новия дом!
Ланг, стискам палци и фекалната история скоро да е в историята Grinning!
Пачи, добре дошли след моренцето. Много доволна изглежда Маги на снимките Simple Smile Относно зубърите Simple Smile - дано и следващия път досадя с 1 тройка, че много съм се спекла за поправката...
Днес с Жоро бяхме на среща за подготовка на протеста. Много послушен беше, гордея се с него Simple Smile Ще имаме ли подкрепата на варненските декемврийски мами на 1-ви?
Много ми е тежко на тумбака и отивам да положа кълка:) Ще предам при първа възможност поздравите на Инето и Фани:)

# 99
Els,   bouquet видях темата за спрейовете в на пазар, но исках да разбера дали някой на нашата възраст ползва такова . Май аз ще съм първата тази седмица и ще ви кажа.
Diyana Стискам палци  за бързо оправяне. Мухълта беше страшен проблем и за нас . Във Варна влажността е много по-висока и както сме до морето нямахме спасение. И  ние пробвахме бисквитите на хип / май повече аз/ след като давам вече попара реших, че мога да взема и каши с глутен и съм купила и бисквитена. За млякото аз май прекалих с милумила /за злояди деца, а то моето е с апетит/ но нали исках да се захраним подобаващо.
Поли здравей и от мен - страшна красота !!!
Янич, много бих искала да се включа, но в края на месеца май ще пътуваме до Турция. Ако съм тук ще се обадя. Варненки вие в морската градина не ходите ли ? Аз съм там всеки следобед след 3 .

# 100
Здравейте! wavey
Да ви докладвам за вчерашната консултация!
Тегло - 8,6кг.newsm10
Ръст (дръжте се да не паднете!)- 75см! smile3534
Хемоглобин - 116 (доки каза, че е добре). Другите изследвания също са в норма!
Само дето като всеки път Стени рева, та се скъса. Не му харесва там и това си е! Още като го сложим да легне за преслушване на дишане и сърце и почва да надува гайдата. А като има допълнително и инжекция - оле мале! Добре, че за близките 6 месеца приключихме с боденето.
Кокита, знае ли човек, някой ден пък може наистина да ти погостувам! А ти на мен също. Да видиш що е то да те изядат комари и да се будиш нощем от жега! Е, да не те плаша, не е чак толкова кошмарно, има и климатици, но аз не смея да пускам сега с бебо.
И в тоя ред на мисли- вие какво мислите за климатиците и бебетата?
Да ви кажа и за Къдрокоса - от бурята в понеделник нямат нет. Иначе са добре с Борко!
И една почерпка понеже моята сестричка днес става с една година по-голяма (на 22) newsm59 -
и - за нейно здраве!

Е, това е ... После може пак...

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 09:01 от els

# 101
   Здравейте за последно от нас за неопределено време.Заминаваме на гости до Русе за неопределено време,там няма нет в къщи,но поне ще се видя с всичките си приятелки.
   Честит празник на всички,които има какво да празнуват,и приятно изкарване на почивките.
  Да ви кажа какво направи моето дете,направо се  Shocked Shocked
   Както беше в проходилката,е изкарал невероятно количество л..на,което се беше разляло извън памперса,по краката му,колелата на проходилката,теракота...и съответно докато го съблека да го оправя и изкъпя-и по майка му Mr. GreenТака че тези,дето ще си слагат децата на проходилка да ги понаглеждат за извънредни случки.Хайде ча,че детето трябва да закуси

# 102
  • София
Здравейте Hug.
Честит Рожден Ден на сестричката на Елс!Да е жива и здрава и много щаслива.
Елс,Стени май баскетболист ще го правим Wink.Браво на детенце и за размерите и за изследванията.
Ето ги нашите мерки и теглилки.За два месеца е качил само 670 гр.и сега е 9270 гр.и е пораснал с четири см.сега е 73 см.Нашия човек орева света като влязохме в кабинета на лекарката.Дра се половин час и като излязохме най-доброто и кротко дете се оказа,но вътре newsm45.Лекарката като ме попита дали му давам пюрета,аз малко се спекох и с половин уста и казах,че съм започнала и очаквах тя да ми се развика,но за мой късмет тя не го направи,а дори ми каза да започна да му давам каши.Днес ще му дам бананова,пък ако не я хареса ,майка му ще я хапне Embarassed.
salai и твоята сладурка добре е наддала през последния месец Laughing.
Е,pachikrak,най-накрая Маги започна да ака сама smile3501.Виждам,че добре сте си изкарали на морето,особено бебка в басейнчето  smile3521.Ние ще си дойдем чак края на юли и аз вече броя дните,че тук напоследък нещо много тъпо.
Ланг,Дияна,дано малчовците по-скоро да се оправят.
Поли,снимката е невероятна.
Отивам да храня Дани,че вече 10 мин.стои и ме чака да си начеша крастата.
Чао засега   bouquet.

# 103
Ехо!

Здравейте, мили мами и бебоци!

Как сте, що сте?

Понеже хич не съм в час за какво си говорите, просто искам да ви поздравя, ей така   newsm53

Приятен ден на всички! newsm51

# 104
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте и от нас,
малко се позагубих но голема лудница у дома - пълна къща с деца и шантава майка Wink

Борко пак направи отит и си е у дома! Веселба голяма!
Катето вече ядееееееееее hahaha newsm68 newsm44 Изяжда по около 80 гр. пюре, ама домашно! Мама готви. Пюрето е леко грубо, че ако е много хомогенно не го харесва. За сега приемаме много добре катрофи,моркови и тиквичка. Пиперката ни предизвика много газове и за сега няма да давам. Биха ни и втората ваксина Инфанрикс. Много лесно се понесе. Дано и с третата е така.
Не спи много, ще вземе да пропусне нещо важно от живота. Това обаче на мен ми разказва игрите,но съдба!
Ми това е накратко.

Поли, добре дошла!
Ние почти колежки ще излезем. Аз работя в радиометрична лаборатория  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт