ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 212
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • Бг-мама
Благодаря за приветствието и приятен път на бебо и цялото ви семейство а аз съм от Раковски та ви е близичко може и да прескочите на кафе и гости ще ви приема с удоволствие.... Hug newsm10

# 271
Привет на мама Зехова и бебчо Валентин!!!   bouquet Надявам се да ви е хубаво при нази!  Laughing
Честито на всички порастнали юнаци и юначки! Честито на зъбатковците! Честито на ходилите на почивка, а на тези, на които им предстои - хубаво време и весело изкарване!!!!
Мен напоследък много ме мързи да пиша, но редовно ви чета!
Бяхме на консулт: + 500гр и 1 см. Вече е 8,440 и 69см. Пак не ще да се захранва. До сега е опитвла само картоф и то в скромни количества, ама явно е добре. Върти се като пумпал, ама не лази а само се търкаля насам-натам...Вече седи доста добре. Има два зъба и я мъчи трети.
Това е засега. Чао!

# 272
  • Бг-мама
Благодаря на мама Мъни за приветствието . Валко прави опити ито доста успешни за пълзене ама със сядането сме много скарани......

# 273
  • Добрич
Привет!
Първо да поздравя всички, които направиха 7 мес. и ги пропуснах тези дни, че нещо ме мързеше да пиша.  Embarassed Да растат здрави и радват мама и тати!   bouquet  bouquet
Добре дошла на мама Зехова и бебе Вали! Дано се чувствате добре в нашия голям и задружен отбор! Peace  bouquet
Зехова и ние сме така със сядането. Още от много малък се пънеше да сяда, а сега не иска. Предпочита да е прав и така е доста стабилен. С пълзенето - само се влачем като тюлен. Не ще да си вдигне дупето. Явно му тежи.  hahaha hahaha hahaha
Днес отново бяхме във Варна и Борис се сдоби с проходилка на CAM. Много е стабилна, че ние нали сме си едри. Докато го сложихме и тръгна, ама на заден ход.  Joy
Приятна почивка на всички, които са я планирали и отвреме навреме пишете как я карате!   bouquet
Спирам, че отивам да ям.  Confused
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 274
  • Бг-мама
Благодаря и на теб Къдрокоске  много е приятно при вас как може да е иначе при толкова красиви бебоци .Ми то при нас пълзенето е нещо страшно трябва да се види -дупето не ни е проблем вдига ме го и местим краката обаче гавата е плътно забита в спалнята -просто гледката е неуписуема обаче ако си е набелязъл нещо си го докопва .Иначе по цял ден повтаря мама и баба и видимо това му доставя голямо удоволствие съответно и на нас. А иначе с проходилката е като куршум гони баткото та се къса....Понеже проходилката ми е от баткото почна да издава багажа та май ще се наложи да търсим друга .Приятна и спокойна вечер и от нас   bouquet

# 275
  • София
Привет и от нас,
Zechova и kadrokosa ние също не сме стабилни в седнало положение, за сметка на това Кристиян
пълзи много успешно - забива или вдига главата, застава на колена или пръсти /тип лицева опора/ и се приплъзва по-малко или се клатушка напред-назад в тази поза. Аз му казвам - лъвски скок.
Произнася - ата, тата, атае.
Ще си има зъбче, почти е избило. Grinning

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 16:14 от Kibama

# 276
  • Бг-мама
Привет и от нас,
Zechova и kadrokosa ние също не сме стабилни в седнало положение, за сметка на това Кристиян
пълзи много успешно - забива или вдига главата, застава на колена или пръсти /тип лицева опора/ и се приплъзва по-малко или се клатушка напред-назад в тази поза. Аз му казвам - лъвски скок.
Произнася - ата, тата, атае.
Ще си има зъбче, почти е избило. Grinning
Поздрав и от нас за почти избилото ви зъбче дано да ви излизат безпроблемно че при нас е голям зор почти винаги вдига Т  и е много кисел  и доста трудно се храним в този период.  bouquet

# 277
  • Добрич
Хай!
Точно по повод зъбките да ви питам и аз нещо.  Wink
Борис започнаха да го мъчат долните два и са доста подути и направо се виждат, но още не са пробили и започна да ми отказва пюретата. Обаче АМ и кашата, пресните плодове и зеленчуци си ги яде. Може ли да е от зъбите това или просто са му писнали като вкусове?  newsm78 Давам всеки ден различни и асортимента на Ам-Ам е разнообразен, ама вече не му се харесват.  newsm78
Иначе темичката  е в голям застой.  Sad Я, вземете да пишете, че е голяма скука така.  Mr. Green

# 278
Къдрокоске, хич не съм експерт - Калоян няма и заченки още на зъбенца, но защо и Борката да си няма предпочитания като голям човек?  newsm78 Днес му се яде пържолка, утре му се пие бира... 'Ми и той человек като нас  Laughing
Добре дошла на мама Зехова! Дано да ви е уютно тук!

# 279
Приветски и от нас!
Добре дошли на мама Зехова и бебо Валентин! Дано ви е добре и уютно в нашето семейство!   bouquet
Зехова, напиши, колко се е родил Вали, за да ви включим в списъчето от І-ва страничка! Ако си го написала а аз съм пропуснала сори за офф-а! Grinning
Къдрокосче, според мен е точно от зъбчетата, защото и Калина започва да суче като за световно, когато пробиват зъбчетата. Като попремине този период ще видиш, че ще започне пак да хапва нещата, които и преди е хапвал!
При нас нищо ново освен долните 2 зъба (номер 7 и Sunglasses! Няма почивка!
За сядането - Калина и в леглото и в количката седи, като се поизмори прилягва.
За пълзенето, по-често се придвижва по онзи специфичен начин - клати се и като се засили достатъчно.....забожда глава и така към заветната цел!!! Joy Joy Joy
За бърборенето - ами доста е шумна, но сега поспря с постоянното повтаряне на сричките (да, та и не) и се е концентрирала в крещенето! Mr. Green
Лека и спокойна вечер от нас!   bouquet
Леко зъбоникнене!  bouquet

# 280
  • В центъра на Вселената...
ТА-РА на всички!!!  Heart EyesКак сте?
И ние вече си имаме зъбче и май ни мъчи второ.Общо взето нямахме кой знае какви проблеми, само дето беше малко кисел.Но ми отказва да яде пюрета и изобщо всичко,което се яде с лъжичка.Вече започвам да се притеснявам  ooooh! и си мисля дали е от зъбите  newsm78 или просто ще си имам злоядо дете.
Иначе бънджито ни е любимо и беснее до припадък  Joy
Нефи се е научил да ми се" кара" когато нещо не му хареса.Много е смешен.
За сядането- нямаме никакъв напредък.Изобщо не обича и нервничи като го подпра с възглавници. Ама аз не го и мъча...

Здрасти на мама ЗЕХОВА  и нейния бебо.Дано се забавляват с нас!!!

# 281
Привет и от нас:)
Чета ви най-най-редовно, но съм си в моята дупка и нещо трудно излизам от нея. Cry Лошото е, че не ми се и излиза - предпочитам да съм затвоерна вкъщи и да
Иначе Жоро е добре, зъби няма, опитва се да пълзи, речникът му хич не е богат, хапва вече и месни пюрета, но не може да изяде повече от 100 мл:) - започва едно пърдене с уста и една веселба .... И така...
Поздрави и благопожелания на всички пораснали малчовци!
Добре дошла на мама Зехова с бебчо Валентин:)

# 282

Общи условия

Активация на акаунт