ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 212
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Приветски и от мен!
Хехеее, ами да, както Нушето е казала снимката на Калина е от играта на Памперс и Билла, а снимката я пуснах още по Великден и съвсем съм забравила! Благодаря ви Цвети и Дани, че ми казахте!  bouquet
Ето ги и нашите играчки:

и
тази втората е от Плевен, и понеже много ни хареса играчката решихме да пуснем и плик със снимка! А тук и още едни ключета на Чико ни дадоха...
Къдрокосче, Добре сте си дошли с Борко! Усещаше се липсата ви доста осезаемо! Даже Елси не пишеше като ви нямаше!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРАСНАЛИТЕ ВЧЕРА И ДНЕС!!!
За Вигантола, аз спрях да го давам още като се появиха първите силни слънчеви лъъчи, та ние изкарваме по 1 работен ден по улиците. А и вит.Д се усвоява трудно от организма в този му вид (на капки).
Хотмаме, защо говориш така за детето. Много си е добре, не е никак голяма и дебела и т.н...
А за манекенството добре си го решила, че то с тези памперси.... а и дрехи и мазила, да поработят трябва! Joy
Вчера си купих сп. Мама и видях малките бебки там една до друга и Калина и Мирелка!
Уф, как съжалявам че ви боли така от М! За щастие на мен все още не ми е дошло! Но не ми се мисли как ще кърмя и ще пия Аолин Shocked като те са несъвместими 2-те неща! А как ме болеше преди не искам да си спомням #Crazy
За съжаление този концерта ще ог пропусна от глупост - мислех, че има много време дотогава ине си купихме билети!
Толкова бях щастлива след концерта на Депеш, че ми се струваше че има мнооого време до следващия, а то...
И никакви болести вече, ами че то е лято! Стига с тези сополки и т.н.! Naughty
Лилит се изгуби! Вече не си спомням от кога не е писала!
А ето и малко снимки и от нас!
Увлякох се, а мислех и още да пиша, добре че Калина ревна, та да си забравя мисълта, че до довечера все поя постинг щяхте да четете! hahaha

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 18:57 от правда_z

# 226
  • Пловдив
Здравейте от едни позагубили се мама и дечко!От няколко дни нямахме нет, а преди това нещо не ми се пишеше.Междувременно Стилиян стана на шест месеца.Вече стои седнал и изобщо не иска да ляга в количката ,даже заспива седнал и чак след това го пускам да легне.Вече не иска да стои в коритото ,та по този повод го къпем с подвижния душ ,седнал на една стелка за баня ,много се кефи , а докато го съпунисвам си държи душа и кротува , ще го снимам да ви го покажа.
 За месото-яде пилешко и пуешко,предпочита пилето.
М- имам  вече три пъти , но и преди и сега не ме боли ,само последния път беше по-обилно.
 Да  ви се похваля ,че публикуваха снимка на Стилиян в списание Моето бебе и аз.Да ви кажа следващия конкурс е на тема Моята любима шапка ,така че ако искате пращайте снимки с шапки до 08 юли ,ако не знаете адреса ще ви го напиша.
 Честито на всички пораснали!
 Всички болни да оздравяват!
 Честито на зъбатковците ! Ние още нямаме зъбче!
  Добре дошли на Къдрокоска и Борко!Вчера като гледах новините се притесних за вас,добре ,че се разминахте с бурята!
 Чао!Сега нямам време,дано да сме по-редовни вече!Лека нощ!

# 227
Едно бързо ХЕЛОУ и от мен!
Честито на всички вече 7-месечковци   bouquet
Елс, те страдай за гадния М - приеми го като нещо неизбежно - той ти трови живота, трови му го и ти  Mr. Green Аз май вече се ожалих, че ми дойде1 месец след досадните ми 50-дневни лохии, така че си наваксах тези 9 месеца липса. На всичкото отгоре нито ми е по-безболезнен, нито ми е по-лек. Абе отврат...
Хотмама, твоята дама си е направо джудже в сравнение с Дани на Мади, Борко на Къдрокоса и Стени на Елс... За моята няма какво да говоря - лилипут като мен. Вчера я мерих - тежи около 6450 гр.  newsm78 А яде като за световно.
МамаМая, вигантол давам когато се сетя, а това не е много често  Embarassed
Къдрокоса, и аз ще го почвам глутена тези дни - преди 1 седмица въведох месото и искам да мине поне още 1 седмица, в която да дам риба и телешко (пиле и пуйка се приеха чудесно). Днес дадох за сефте спанах и претърпях пълен провал - напъна се и повърна цялата смес, която й бях забъркала.
БелаДани, оздравявайте бързо!
Мади, поздравления за седящия мъж - Маги има големи мераци да седи, но като я пусна се олюлява като пияница  Mr. Green
Правде, и аз докато бях на Депеш се ентусиазирах за Ерос Рамацоти, но нещо ми мина мерака (добре де, свършиха ми парите). И сега се оправдавам с лошото време  Mr. Green
BTW, снимките са страхотни....

# 228
  • Добрич
Ха, добър вечер от мен!
Май толкова късно не съм писала.  newsm78 Mr. Green
Ама, много ви благодаря за посрещането още веднъж и да ви кажа, че много ме ласкаете с това, че съм липсвала!   Hug  bouquet
Днес в този страховит вятър си бяхме навън и то доста, че да видим.... Mr. Green
Браво на вас за днешните участия във форумчето - така ви искам!
Хотмама, за какъв гигант говориш, че не те разбирам.  Joy Аз тогава за Борис кво да кажа?  newsm78  Crazy Много са си добре децата - не може да са еднакви всички, както са различни и големите хора.  Peace Мерси за идеята, ама как да я махна като той като реши да спи..... Crazy
Пачи, може по-късно да пробваш отново да дадеш спанак. А, за рибата не е ли рано.  newsm78 Май четох, че е за след годинката.  newsm78 Ама, ти си знаеш, де.  Hug
Тане, Мади, браво на вашите седящи мъже.  Peace Борис се олюлява и той като Маги на Пачи като пияница. hahaha
Правде, много сладки снимки на Кали. Пупуп и тази на коня на Пипи много ми хареса.  Hug
Тане, наистина голям късмет случихме с тази буря. Тъкмо се прибрахме и започна да вали в Добрич, а вечерта и в Несебър. Добре, че избягахме от курортУ.  Party
Нуше, ама как лази твоя мъж - както си трябва ли или по негов си начин. Направо ме шашна.  Wink
Мерси на всички за отговорите за глутена!   Peace Hug
Ще бягам да лягам, че не се знае как ще е тази вечер настроен Борис!  Mr. Green
Лека нощ и приятни сънища!   bouquet

# 229
добро утро майчета
ама поспалани сте май днес, а?
да ви се похваля имаме си зъъъъъъъъб  tooth  newsm44  newsm68 и за малко да го пропусна   smile3521 . Снощи едната мама дето се разхождаме заедно ми пише в кю-то , че нейния малкия има зъб, а той е на 4 месеца. Та къпем си се ние с мойта щерка и аз си викам,я да видим кво става с тез зъбки, и кво да видя по точно усетя- зъъъб. А мойта Мирела и за миг не е била по различна от това което е , в смисъл не е нервничела повече или плакала. Е аз съм доволна де не се оплаквам  Mr. Green Ами това е похвалих се  Laughing
Иначе си купих списанието Мама видях я и Калинката ни, но май нищо не печелим. Е, следващия път.
хайде до по късно да дадем път на следващия......

# 230
  • Добрич
Добро утро и от мен!   bouquet
Честито на малката Мири за зъбчето! Все така неусетно да никнат като гъбки!
Честити 7 месеца на Ицката на Диянка и на Павката на Женимама! Да растат силни и здрави мъже!  Peace
Ние се га духваме по разходки, защото се очертава спокоен и слънчев ден!   bouquet
Като се върна ще пиша, ако има какво , де!  Wink
Приятен ден на всички!  bouquet

# 231
Честит зъб на Мирелка, и все така да и никнат неусетно бели и здрави зъбки newsm47!Честит празник на порастващите мъже!
И ние май ще ходим на разходка, въпреки, че май доста подухва, но Калина мрънка и ми се иска да  я разходя!
Ноще се събуди в 3:25 и уж започна да заспива, после се отказа и игра до 4 часа, и сутринта кукна в 8:10 - и сигурно затова мрънка!
Поздрави и лек ден!  bouquet

# 232
       Здравейте момичета! Simple Smile
  Party Time ЧЕСТИТ  ДЕН ДЕН НА ИЦЕТО И ПАВКАТА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!  Party Time
  ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА МИРЕЛКА! tooth
  Ние сме добре, но през нощта се будим доста на последък, вероятно заради аномалиите на времето.
  Аз и тати бяхме на планина за няколко дни и си изкарахме супер. Бяхме на спортното градче на Белмекен (то се намира близо до нашия град) Беше много студено през нощта, а през деня идеално за правене на тен. Запознахме се с Тереза Маринова и Христо Марков  Simple Smile даже вечеряхме на една маса с тях.
 Бебка не я взехме, заради високото атмосферно налягане там. Беше ме страх да не и стане нещо от рязката граница, пък и знаех че е много студено имаше и сняг тук-таме. Обаче се обаждахме през час да разберем как е и когато баба и ни каза че и е дала да изпапка цяла праскова, направо се притесних нещо да не и стане, но всичко беше ОК. Та от няколко дни вече яде с лъжичка, хапва сирене, попарки, пъпеши и праскови и какво ли още не Simple Smile
  Глутена отдавна съм и го въвела, даже не си спомням точно когаnewsm12
Правде Снимките много ми харесаха особено оная с динята hahaha
 Днес и ние ще ходим на разходка, че отдавна не сме излизали извън квартала.
    Приятен ден на всички!!!!!

# 233
  • София
Здравейте,мамчета Hug.
Къдрокоске,вчера забравих да те поздравя за добре дошла,така че извинявай,но напоследък съм голям шемет.
Последната глупост,която направих беше вчера.Тръгваме да излизаме с Дани и за да не се връщам два пъти взимам напишкания памперс и телефона си и вместо да изхвърля памперса в торбата с мръсните,а телефона  да го сложа в чантата си,аз правя точно обратното.Излязохме както си му е реда,отидохме в един магазин да пазаруваме,отварям си чантата и какво виждам вътре мръсния памперс  Joy,като го видях ми стана толкова смешно,че започнах сама да си се смея hahaha.Представете си,ако памперса беше наакан,а навън е 34 градуса,каква миризма щеше да се носи от нас Sick.Така,че ако пропускам някое мамче или бебче не го правя умишлено.Просто съм много отвеяна.
Нуше,браво на Алекс за наградата,а и за това че вече няма да имаш грам спокойствие Mr. Green,заради пълзенето.При нас кабелите също са много,но мъжа ми ги е сложил в кабелни канали и така хем е по естетично,хем малкия човек като започне да щъка няма да ги докопва.
Правде,Калина е много сладка smile3521.
Тане,Дани вече не иска да заспива в леглото,а заспива в кошницата люлеейки се.
Пачи,изчакай с рибата,ако не до годинка поне докато стане на 9,10 месеца.Още им е рано за нея,но не ме питай защо.Маги започнали да ака нормално?
Честит 7-ми месец на малчовците!
Честито първо зъбче на Мирелка tooth!
След по-малко от месец ще си идваме в България и по този повод искам да ви питам.Каква марка вода давате на бебоците?Защото като знам какво тече от софийските чешми,въобще не ми се иска Дани да пие такава,пък била тя и преварена.И другото,което искам да ви питам и по-скоро мамите който дават АМ,кое АМ бихте ми препоръчали? Няколко дни ще сме на море без Дани(него ще го оставим в София),а на мен честно да си призная не ми се цеди кърма  Embarassed и затова ще се наложи да пие АМ.
Хайде стига от мен,че много се олях.
Чао и прятен ден  bouquet.

# 234
  • Добрич
Привет!
Коки, бях се зачудила вече къде си, ама вече ми се изясни ситуацията!  Wink БРАВО на вас за почивчицата! Сигурно е добре малко без бебета - само двамката, а?  Laughing Пък за прасковата - не виждам какъв е проблема, ако е обелена. Аз давам на Борис и праскови и кайсии - обелени и не е имало проблем.  Peace Поздрави и на бабето, че се е справила сама с всички отговорности и задължения покрай Симонката.  Peace Hug
Мади/Марти/, ние сме на Нутрилон и съм много доволна. При нас кутията е 6,70лв., ако те интересува цена.  Wink Първо бяхме на Нутрилон Омнео, а от 4 мес. само на Нутрилон. Също хубаво мляко е Аптамила. Милумила също, но е по-сладък и се препоръчва за по-злояди деца, ама като си го знаем Дани, не мисля, че е необходимо такова. За водата - аз Давам Девин розов етикет и НЕ я преварявам. Тя е уж за бебета, не е минерална, а изворна и с ниска минерализация. Ако решиш да даваш нея, но искаш да я превариш НЕ трябва да ври много, а само окло 5 мин, че иначе минерализацията се увеличава и това не е добре за бебетата. За др. води не знам, защото само тази ползвам от много отдавна.  Peace Много се смях на днешната ти постъпка с размените. И сега какво - ще си имаш нов телефон?  Joy
Елс, къде си?    bouquet
Това е от мен за сега. Отивам да готвя, че трябва да се яде!  Laughing

# 235
хохо марти добре дошла при нас в маймунарника! много беше смешно. и аз редовно хвърлям нещата в боклука малии, после ровя Simple Smile
бях на гости на една приятелка в майорка и нали там пълно с немци заведе ме в немски магазин. ами падна ми шапката. вие имате най-прекрасния набор от бебешки стоки и храни в германия!!!!!!!!!!! ама зяпах с часове. блазе ви. според мен си вземи един хубав хип за от 6мес нагоре от германия и си го донеси в бг за дани. иначе къдрокоска е права за аптамила. Peace
днес пуклясахме от жега за тукашните стандарти, но мен си ми беше кеф разходката. радата само нещо не се кефеше, че майка й си търси нови дънки сто часа, та за награда я сложих в кенгуруту, а количката напълних с покупки от супера. малко като магаре бях, ама обичам да си нося дундафела в кенгуруто. Heart Eyes
абе айде някой да вкара голе бре пуу, егати скучното световно тоя път.
очевидно нямам интелигентни мисли днес в празната си глава  Joy
целуфани

# 236
Ликуй, народе, бебето Калоян прояде зеленчук! Измамих го или по-точно той мен - добавих нерафинирана тръстикова кафява захар  #Crazy към домашно приготвеното пюре и ... готово! И колкото и да съм против подсладените неща, ето на, подсладих първото му пюренце!
Честито на Ицето и Павката (на патеричка) и Къдрокоске - добре дошла! Вярно, че темата имаше застой...
Правде, щерката е страхотия! Много хубави снимки! Пък и вече те видях - на следващия протест ще те спра за поздрав  smile3525
Сега към отчета - зъби няма, не седи, утре ще кажа колко е тежък и колко дълъг, не яде сам (като Калинка динята), с две думи - тежък мързел! Ама да си ми е жив и здрав! Иначе е продажна душа - всеки, които го закачи и му говори нещо му е приятел - мята едни усмивки, крещи му нещо с пръсти в уста, а да не говорим, ако този някой го гушне...край!
От Билла и ние имаме 4 играчки, ама докато купувахме Памперс. За голямата награда не съм изпращала снимка. Сега му обувам Либеро и много ми харесват, сигурно ще продължа с тях. Понякога купувам едни турски Canbebe http://www.canbebe.com.tr/#, не са лоши, с ластик са отзад
За водата - редувам трапезна Савина с розов Девин, ама преварявам по 5 мин. и двете. Случвало ми се е и да не му преваря... Въпрос на мързел! Embarassed
Хотмаме, утре и аз отивам на пазар, че от стария гардероб ми станаха само едни пант'лонки, ама те не са вечни , както се оказа  Cry Едни девойки ми казаха за един за големи жени, та и аз там барабар Петко с дебелите  Joy Ще публикувам после резултата!
А сега лека нощ, че ме чака чудна книжка (Слава на Господ-а, че ме дари със син, който има бащиния си сън - дълбок и дълъг! omm )

# 237
  • в града на младостта
                                   ИТАЛИЯ  Е  НА  ФИНАЛ!    bouquet  bouquet  bouquet                      Толкова много съм щастлива от тази победа, че  не мога да не споделя тази радост с вас!  Страхотен мач! и много емоции..................................

# 238
Хай!
Само да ви кажа - живи сме, здрави сме... някои от нас са ненаспани, защото други решиха, че 4:15ч. е едно добро време за игри и песни, а защо не и да си разглобим леглото от блъскане...
По-късно ако се организирам ще пиша повече, че сега хем една камара за гладене ме чака, хем в главата ми е безкрайна пустош...
Е, не мога да не кажа, че се кефя, че Германия отпадна! След като любимците ми от Бразилия си заминаха, ми останаха другите - красавците от Италия. Но все си мислех, че има конспирация Германия да е новия шампион, та затова се и радвам, че си отидоха. аман от нагласени мачове!

# 239
  • Добрич
Добро утро!   bouquet
Ей, че се радвам и аз, че и Наско, че Германия отпадна.  Peace И аз си мислех като Елс за бъдещите шампиони, че сигурно ще са германците, но уви. Стискам палци на Италия и аз! Laughing
Чакаме Борис да се събуди и отиваме на консултация и на второто ДТК. Дано мине като първото - без реакции.
От няколко дни Борката е през деня неспокоен и постоянно мрънка, та се чудя дали не е от зъбките, защото и през нощта докато спи проплаква и скимти като болно кученце.  Sad Гледам, че венците са понадути и малко побелели, ама не знам.
Елс, радвам се, че сте добре и да кажеш на Стени да спи вечер, че те сякаш с Борко се наговарят да се будят и да не ни оставят да спим. Ето, тази нощ се е будил в 22,00, 00,00, 2,20, 4,20 и в 5,10. Последното беше, за да хапне. Много е неспокоен, а аз недоспала. Ама, това е! Дано скоро всичко мине по старому.  Praynig  Praynig Praynig
Честити 7 месеца на Катето, Дани на Дема, Маги на Мъни, Калина и Надето! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
Като казах Надето, къде се загуби Мимиска?  newsm78 Дано всичко е наред при тях!
Хайде, пишете и вие!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт