Хехеее, ами да, както Нушето е казала снимката на Калина е от играта на Памперс и Билла, а снимката я пуснах още по Великден и съвсем съм забравила! Благодаря ви Цвети и Дани, че ми казахте!
Ето ги и нашите играчки:
и
Къдрокосче, Добре сте си дошли с Борко! Усещаше се липсата ви доста осезаемо! Даже Елси не пишеше като ви нямаше!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРАСНАЛИТЕ ВЧЕРА И ДНЕС!!!
За Вигантола, аз спрях да го давам още като се появиха първите силни слънчеви лъъчи, та ние изкарваме по 1 работен ден по улиците. А и вит.Д се усвоява трудно от организма в този му вид (на капки).
Хотмаме, защо говориш така за детето. Много си е добре, не е никак голяма и дебела и т.н...
А за манекенството добре си го решила, че то с тези памперси.... а и дрехи и мазила, да поработят трябва!

Вчера си купих сп. Мама и видях малките бебки там една до друга и Калина и Мирелка!
Уф, как съжалявам че ви боли така от М! За щастие на мен все още не ми е дошло! Но не ми се мисли как ще кърмя и ще пия Аолин

За съжаление този концерта ще ог пропусна от глупост - мислех, че има много време дотогава ине си купихме билети!
Толкова бях щастлива след концерта на Депеш, че ми се струваше че има мнооого време до следващия, а то...
И никакви болести вече, ами че то е лято! Стига с тези сополки и т.н.!

Лилит се изгуби! Вече не си спомням от кога не е писала!
А ето и малко снимки и от нас!
Увлякох се, а мислех и още да пиша, добре че Калина ревна, та да си забравя мисълта, че до довечера все поя постинг щяхте да четете!
А яде като за световно.
Много са си добре децата - не може да са еднакви всички, както са различни и големите хора.
Мерси за идеята, ама как да я махна като той като реши да спи..... 

и за малко да го пропусна
. Снощи едната мама дето се разхождаме заедно ми пише в кю-то , че нейния малкия има зъб, а той е на 4 месеца. Та къпем си се ние с мойта щерка и аз си викам,я да видим кво става с тез зъбки, и кво да видя по точно усетя- зъъъб. А мойта Мирела и за миг не е била по различна от това което е , в смисъл не е нервничела повече или плакала. Е аз съм доволна де не се оплаквам
!
.Така,че ако пропускам някое мамче или бебче не го правя умишлено.Просто съм много отвеяна.

Едни девойки ми казаха за един за големи жени, та и аз там барабар Петко с дебелите
)
Гледам, че венците са понадути и малко побелели, ама не знам.