Пък за вигантола и аз съм същата забравана и аз лежа на таз кълка, че има слънце, пък не знам. На почивката от седем дни съм давала май само 2-3.
Мерси на всички за посрещането!

Яни, не така, мила!
Бързо да си оправяш настроението и пак на линия с веселите постинги! 
Честит 7 месец и на Жорката! Да ви е жив и здрав юнака, Яни!
Маше, браво и на Ели за пилешкото и аз мисля да въвеждам месо. Ще питам за мнение педито като отидем в сряда на консултацията, ама само така за сверка. Иначе съм си решила, че Борис нещо много му се услади като си куса!
Ти с пилешко ли започна? Аз май ще пробвам първо пуешко, после заешко и чак тогава пилешко, телешко, а свинското ще го оставя за след годинката. Хайде, пак чао, ама ако някой пише и аз ще пиша, че имам да наваксвам!

. Наложи ми се да си припомня стари неприятни усещания - дойде ми М по гадния болезнен начин отпреди забременяването ми
. И ми беше адски криво, кофти, накрая съвсем си го скофтих сама положението, защото от пиене на какво ли не (ефералган, аналгин, спазмалгон) ми стана още по-лошо. Женски му работи, наоплаквах ви се... 
. Е за нещо че е станало не се притеснявам , че се пазим уж. Абе пак ще ме връхлети тез дни ама да видим кога
Малкото човече така се измъчи. На няколко пъти през ноща му впръсквах Стеримар и малко имаше облекчение, не стига това ами и леко понакашляме.. Ама, в такова време- Какво друго да очакваме, това рязко падане на Т. Днес ще ходим да ни види педито. Кадрокоске , и аз като Елс въведох глутена без да забележа, че въпросната храна го съдържала, за мое успокоение нямаше странични реакции и сега смело давам такива храни. За М, ми дойде за пръв път 2 месеца, след като бях родила, без никаква болка, но за сметка на това обилно като чешма. К' во да се прави такава е женската ни участ. 
! Особено на ръст! Виж какво пише в тукашните таблици за момичета на 6м. -
.
!Да са здрави и бели.
. Радвам се, че сте си изкарали добре почивката
А по мое скромно мнение за глутена - въведи го по малко - отначало 2 дена по 4-5 лъжички каша и ако няма реакция, давай смело. Но си мисля, че щом с другите неща нямате проблем, и с него няма да имате.