ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 218
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Майче, ще те убия! Бързо ходи да си купиш списанието, ааааааааа!  Wink Hug
Пък за вигантола и аз съм същата забравана и аз лежа на таз кълка, че има слънце, пък не знам. На почивката от седем дни съм давала май само 2-3.  Embarassed
Мерси на всички за посрещането!  Hug  bouquet
Яни, не така, мила!  Naughty Бързо да си оправяш настроението и пак на линия с веселите постинги!  Peace
Честит 7 месец и на Жорката! Да ви е жив и здрав юнака, Яни!
Маше, браво и на Ели за пилешкото и аз мисля да въвеждам месо. Ще питам за мнение педито като отидем в сряда на консултацията, ама само така за сверка. Иначе съм си решила, че Борис нещо много му се услади като си куса!  Wink Ти с пилешко ли започна? Аз май ще пробвам първо пуешко, после заешко и чак тогава пилешко, телешко, а свинското ще го оставя за след годинката.  Mr. Green
Хайде, пак чао, ама ако някой пише и аз ще пиша, че имам да наваксвам!  Mr. Green

# 211
  • в града на младостта
               привет  от мен! newsm68      Добре завърнала  се на КАДРОКОСА  и малкия   БОРКО!   липсвахте  тук, наистина.                                                                                           Днес   си  имаме  още едно зъбче- така  стават общо-2, като зайко байко сме.                                чЕСТИТ  7-МИ  МЕСЕЦ НА ЖОРКО И ЕЛИ!     smile3525

# 212
ето ме пак ма като съм забравана
Честит седми месец на Жорката и Честит Седми месец на Ели
много да слушкат мам и тати е и да правят по някоя друга беля, че да е по интересно
отивам че мойта щерка ми лази по нервите само мучи

# 213
  • Добрич
Абе, майчета, на озъбени деца-слънца, я вземете да ги щракнете тези зъбки, че да ги видим и ние дето си нямаме лапета със зъбоци. Ще се радвам  и много ще им се изкефя.  hahaha
Белла Дани, честито второ зъбче на Марти! Браво на него!   Peace
Хайде, лека нощ и приятни сънища!   bouquet
Утре ще ви чакам в нета!  Joy

# 214
Едно бързо "добро утро" от мен!
Яни, вчера не си била сама. И аз бях в отбора Sick. Наложи ми се да си припомня стари неприятни усещания - дойде ми М по гадния болезнен начин отпреди забременяването ми #Cussing out. И ми беше адски криво, кофти, накрая съвсем си го скофтих сама положението, защото от пиене на какво ли не (ефералган, аналгин, спазмалгон) ми стана още по-лошо. Женски му работи, наоплаквах ви се...
Къдрокосче, добре завърнали се Hug! Ама късметлии сте - изпреварихте наводненията! А ти, гледам, искаш да наваксаш отсъствието си откъм постинги. Wink
Този месец пак не съм разбрала кога е излезнало сп.Мама, но ще си го купя да видя нашите хубавици!
А Калина по какъв случай е снимана в Билла, за реклама на нещо ли? Айде Цвети имаш бойна задача - снимай снимката на Калина, че да я видим и ние!
За храните - Стени си яде неговите млека, каши, пюрета, а от нашите неща налита на домат и хляб. Много обича да дъвче коричка хляб, та чак си примлясква и хапва с удоволствие, когато някоя трохичка се отдели в устата му. Въвела съм му и месо вече - започнах с пилешко, после пуешко, сега сме на телешко, следва заешко, а свинско не планирам да въвеждам скоро. Нали без да искам от недоглеждане му въведох и глутен, та сега не се съобразявам какви пюрета и каши купувам. Даже по тоя случай открихме колко е вкусна кашата Бисквити на Милупа, препоръчвам ви я, много е вкусна и ароматна и стои като натрошени бисквитки в мляко (нали без друго вече трябва да почват да тренират дъвченето).
Бързо оздравяване на Рада Peace! Хотмаме, не се притеснявай, че не й правят изследвания, то в целия свят е така - след навършване на 1 година. В БГ се правят на 6 месеца, защото и системата на захранване е ранна. А вие се и кърмите, така че няма страшно за хемоглобина й, от кърмата всичко се усвоява на 100%. И май е по-добре докторите да го дават по кротко с лекарствата и бебета, отколкото да гледат да ги тъпчат с антибиотици и какво ли не, както масово се прави тук.
Ами друго не се сещам, освен - Честито на тези, които са с месец по-големи вече!  bouquet

# 215
  • Добрич
Добро утро и от мен!
Направо сме по ред на номерата - първо Елс, сега аз.... Mr. Green
Ами, кво да кажа, освен, че Борис започна да ми се буди през нощта по 5-6 пъти и постоянно се върти. Не мога да разбера от зъби ли е или от топлото. Климатика не можем да пуснем, че бучи ужасно и не се спи, а не сме сложили мрежа още на прозорците. Днес ще купя, че това е направо смъртно - не мога да се наспя от как сме заминали на почивка. Сега съм с едни сенки и торбички под очите, не е за разправяне.   Blush
Елс, мила, ама на теб чак сега ли ти идва М.? При мен от доста отдавна и аз за съжаление установявам, че в момента е два пъти по-обилна в сравнение с преди да забременея. Мен не ме боли, ама направо съм като река - ужасно е! Наско по-този повод ми вика да не се оплаквам, защото за сметка на това пък си имаме Борис. Та, веднага млъкнах и си трая. Mr. Green Добре е, че пишеш в минало време относно настроението. Надявам се и Яни да е вече с ведро настроение!  Peace
За глутена, да ви питам как точно го въведохте? В смисъл купувам например каша с глутен и така или ....? И постепенно ли да давам кашата или пак колкото си яде като порция?
Ще бягам, че се събуди малкото зверче!   bouquet
Хайде пишете, че да има какво да четем!  Joy

# 216
добро утро и от мен
наистина сме по ред на номерата май  Mr. Green
ох Елси много добре те разбирам за болките от М. и мен всеки път ме боли страшно, а уж след като родиш не боляло толко много- трънки на глогинки. И ми е супер нередовна. Трябваше на 1.07. да ми дойде а още го няма  newsm78 . Е за нещо че е станало не се притеснявам , че се пазим уж. Абе пак ще ме връхлети тез дни ама да видим кога
Ели ми аз гултено го въведох преди няколко дни. Купих една каша , готова, на хаме и така. След това реших да купя каша на слънчо с бисквити и малката се размаза , толко много я хареса. Ма и тя си е суперска де  Laughing Но не съм го въвеждала по малко , а направо си хапна цялото количество. Незнам дали така се прави де, но на мирелата нищо й няма
хайде до по късно, днес май ще сме редовни като гледам времето.......

# 217
Не бе, Ели, не ми идва за първи път след раждането. Вече ми е за четвърти път, обаче първите три пъти минаваше супер леко - без болки, съвсем леко кръвотечение. И аз си позволих да се надявам, че след раждането ще е все така! Да, ама не!  #Cussing outСега бях с болки, тече ми доста. Преди да забременея бях така, направо първия ден го изкарвах предимно на легло.
Майче, и при мен не е много редовен, идва ми по веднъж на около 40 дни, но още не бързам да се притеснявам, защото нали през първата година все нещо се регулирало.
А за глутена - аз просто един ден купих кашата Смесени плодове на Милупа и още същия следобед му направих от нея. Изяде си я цялата. На другия ден видях, че на кутията пише "съдържа глутен". Изчаках още един ден за реакции - нямаше. И оттам нататък си давам всичко без да гледам "с" или "без глутен" е.
При нас днес е още много ветровито, така че вероятно ще сме си вкъщи. Поне спря да вали. Добре че вчера сутринта успяхме да излезем, че после стана тя една с това време!
И да ви питам - ще завиждам ли на някой, че ще ходи на Ерос Рамацоти довечера?

# 218
  • в града на младостта
               Здравейте, мами  и бебоци!    Wink      Да ви се  оплача- от снощи  сме със запушено  носле.  Cry  Малкото човече  така  се измъчи. На  няколко пъти  през  ноща  му  впръсквах  Стеримар  и малко имаше облекчение, не стига това ами  и леко  понакашляме.. Ама, в такова време- Какво друго да очакваме, това рязко падане на Т. Днес ще  ходим да ни види педито.      Кадрокоске , и аз  като  Елс  въведох  глутена без да забележа, че въпросната храна го съдържала, за мое успокоение нямаше странични  реакции и  сега смело  давам  такива храни.   За М,  ми  дойде за пръв път 2  месеца, след като бях родила, без никаква болка, но за сметка на това обилно като  чешма. К' во да се прави такава е женската ни участ. hahaha                                                                                                                                          елс, и аз като теб благородно ще завиждам  на тези, които ще ходят на концерта на Ерос  Рамацоти !  Обожавам италианската музика. А  Ерос, ми е един от любимите певци.          Хайде,  до  после. newsm68 

# 219
здравейте революционерки! браво за учстието все пак!!! ще дойде ден:)

честити денденчовци ели и жорко! да ви порастнат дупетата и да слушате много!

вижте колко са смешни, залях се да се хиля с тези дребосъци, рада отказа учстие в ледена вода:)

янббян, моля, и аз завиждам на който го е гледал!! ми билета беше открит след представлението...ще опитам да се намъкна, но е 100% разпродадено:( убаф и талантлифф хаха.

БЛАЗЯ ВИ ЗА ЕРОС РАМАЦОТИ!!! Много любим и той, ейййй.! Да ви е сладко:)

ей, и тук настана пек страшен! може би не за дълго, но...тая сутрин реших да постигна чудо от храброст и да тичам докато рада спи...майко мила, 15 минути тичане и ми излезе джигера. егати бабата съм Joy

белла-дани и ние със сополите сме си още приятели, много циври като й ги махам, ама иначе не диша. опитай да сложиш на марля ментолови капки и да ги вдиша или малко в напарена баня да постои да отпусне секрета. главата на високо се държи - кашля понеже му слиза в гърлото на малкото. нашата в момента се е кукнала на земята и пее, въргаля се и ме зяпа нервно понеже пиша, а не пея с нея.

Ой, Елси, много ми е мъчно, че те боли...Мен обикновено ми е доста болезнено, ама от март миналата година не съм имала честта, та сигурно ще пуклясам като ми дойде #Crazy

кадрокоске, тука педитата казват при твоите обстоятелства с буденето първото, което пробваш е да махнеш/намалиш сутрешната почивка. опитай и дано стане!!! и ние като вас сме беззъби хохо.

последно - абе защо всеки дето види рада за пръв път казва, че е огромна и изглеждала поне на 8-9 месеца?! висока е 70см и е 7,800кг, според вас гигант ли е??

айде цунки

# 220
Ами, Хотмаме, голямо момиче си е Рада Heart Eyes! Особено на ръст! Виж какво пише в тукашните таблици за момичета на 6м. -
ръст - средно 65,99, мин. 60,65, макс. 71,33 (така че в тази графа Рада определено е на максимума)
тегло - средно 7440, мин. 5636, макс. 9244 (тук е по-скоро в средата).

И какво сега, всички харесваме Ерос, ама никой още не се е похвалил, че ще ходи!

# 221
  • София
Здравейте и от мен Hug.
Хайде и аз да се отчета за днес.
Малкото човече се научи да седи и вече не иска и да чуе за лежане.Добре,че от време на време трябва да се и спи Mr. Green.
Глутена и аз го въведох без да искам.Мъжа ми беше купил пюре и аз без да гледам му го дадох и чак след като го изяде тогава видях,но нямаше никаква реакция.
Месо,още не съм му давала,ще чакам да стане на 7 и тогава ще започна.
М,преди да забременея ми беше много болезнена,чак до припадъци съм стигала,но вече за трети път ми идва след като родих и ми идва дори без да усетя.Дано и за напред да е така Praynig.
НаРада и Марти по бързо оздравяване.
Хотмама сигурно си вкарала в размисъл педиатъра като си го питала за изследванията на кръвта.Понеже тук нали всички разискват взимането на кръв и на урина и като ходихме на консултация и аз я питам за изследванията,а тя жената ей такива очи  Shocked ококори и ми обясни,че най-рано след като стане на една годинка.Абе,Хотмамче,как Рада ще е гигант.Детенце си е много добре.И за Дани казват,че е много голям(което си е и вярно) и аз се притеснявах в началото,но сега не им се връзвам.
Честито на порастващите днес!
Честити зъбчета на бебоците tooth!Да са здрави и бели.

# 222
  • Габрово
Здравейте, мамчета!

Честит ден ден на Мартинката и Ади! Въпреки, че майка й се скатава от форума.

Честито и на всички пораснали тия дни, в които ме беше хванала липсата.
Нашата кака Ани вече не е на градина и ми е по-малко времето за форума, а и си изтеглих сериала Prison Break и нощем него гледам.
Къдрокоса, голям късмет имате вие  smile3521 . Радвам се, че сте си изкарали добре почивката  Grinning А по мое скромно мнение за глутена - въведи го по малко - отначало 2 дена по 4-5 лъжички каша и ако няма реакция, давай смело. Но си мисля, че щом с другите неща нямате проблем, и с него няма да имате.
Мама Мая, аз съм още по-несериозна с вигантола. От 2 месеца много рядко се сещам да дам. Може би 1-2 пъти седмично. Но пък  и всеки ден го напича слънцето, така че не се притеснявам, а и той не расте толкова бързо вече. За месец и половина  е качил 440 гр и 3 см. Вече е 71 см и 7 440 гр.
Хотмаме, чак пък да е огромна Рада? Супер госпожица си е тя, чак ме е яд, че сте надалече и не можем да се вредим да си я вземем за снаха  Grinning или поне за другарче. Пращаме й мнооого здраве, `щото гадна работа са т`ва сополите.
Елс, в Билла има конкурс заедно с Памперс и като пуснеш снимка на бебето си теглят всеки месец томбола за играчка. Аз ви бях писала, че Сашо вече спечели от нашата Билла ето това:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … eek&pid=29194

Томболата се тегли до август, така че, ако имате път натам вземи една снимка и действай. Ето ти линк за уславията http://www.billa.bg/eurobilla_bg/default.asp?katNr=34658&sNr=80731
Бела Дани, да оздравявате и вие бързичко!
Сашо вече не иска да си стои на одеялото, което постилам, а пълзи навсякъде из стаята и само търси да докопа някой кабел. Голяма страст са му, наричам го вече "Кабелджията". Сега се чудя как да ги скривам, че си ги имаме в изобилие. А миналия ден го видях изправен на решетката на кошарата и бързо - бързо я смених с по-високата. Абе растат дечурлигата. Но зъби още си нямаме.
Ето 2 часа го пиша това, ама го написах. Айде весел ден от нас! Kissing Heart

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 13:29 от Nusha

# 223
мерси за успокоението мамета! ами като е такваз висока, елси:), пращам я на училище за моделки и тва е! да изкара за памперсите барем хахаха.
в знак на протест отивам на разходка със сополана, която тази сутрин спа повече от 2 часа малиии:)
цунки

# 224
Като я пратиш Рада на училището за модели, нека да мине да вземе и Стени с нея, че той пък нали е даже над максималните сантиметри за възрастта Joy, да изкарат някой лев/евро заедно Joy

Общи условия

Активация на акаунт