Има ли жени които не изневеряват?

• 35 514
  • 521
  •   1
Отговори
# 105
аз съм най вярната  и  добра и през ум не ми минава Mr. Green Heart Eyes

Всичките така казвате  Rolling Eyes

А ТИ нали си верен Blush Embarassed Laughing Mr. Greenко толкова една дама като теб hahaha Joy

# 106
ко толкова една дама като теб hahaha Joy

Аз? Дама? А стига ве  #2gunfire

# 107
кой толкова една дама като теб :: Joy

Аз? Дама? А стига вее  :2:

не се нерви раи де дама  казах на себе си  имах предвид по характер като теб де ела да те черпя 1 кафе  не обичам нервите Blush Joy hahaha  bouquet

# 108
 За кафе съм готов. Казвай къде Wink

# 109
Намират се.

# 110
За кафе съм готов. Казвай къде Wink

покани ме на море от там нататък аз ше се оправа hahaha Joy Party Mr. Green Heart Eyes

# 111
Заповядай, апартамент голям, място има. Wink

# 112
Заповядай, апартамент голям, място има. Wink

шт това на лична де нали сме верни Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes Mr. Green ама виж женати каде ще я пратиш Party

# 113
  • Стара Загора/Бургас
Ето така стават изневерите и убийствата в българските семейства -от едно безобидно  кафенце.......или хайде да си говорим на майтап , пък да си кажем някои истини.

Не искам да засягам никого.....

# 114
Ето така стават изневерите и убийствата в българските семейства -от едно безобидно  кафенце.......или хайде да си говорим на майтап , пък да си кажем някои истини.

Не искам да засягам никого.....

Тя вярно малко така стана работата. Ма ний сме сериозни, няма прайм такива неща. Семейно ще ги поканя на море Simple Smile

# 115
Абе естествено че има жени дето изневеряват,това едва ли зависи от това мъж или жена си.Или си способен на такова нещо или не.Аз лично смятам че туи е голямо предателство към човека когото обичаш и който ти се е доверил.Естествено туй си е лично мнение и не ангажирам никого с него.
И аз не изневерявам на мъжа когото обичам и който по едно щастливо стечение на обстоятелствата ми е мъж newsm47
Мога само да се надявам че същото важи и за него newsm17

# 116
Не издържах да се запиша и аз!
Н Е  И З Н Е В Е Р Я В А М  и съм луда по мъжа си!!Който ще да вярва и който ще да не вярва!Тая луда страст към него и тръпката между нас е жива след 12 години брак married и две деца  smile3540 smile3540!Даже сме по-щастливи от всякога,защото най-после си намерихме местата ,след дългата война на характерчетата ни argue!Вече минахме 30-тте и разбрахме много истини за живота,така че не си губим времето ,а се обичаме   1datingtxtloves!
А в леглото -никога не е било по-хубаво luvbed!Той знае всичко ,което обичам и ме побърква!Аз знам какво него го побърква и го правя!Усещаме телата си като едно!Синхрона ни е невероятен!
Та за изневяра не си и помислям,защото всичко си намирам в къщи-и любов  и страхотен секс!Навън просто няма какво да търся!
ОБИЧАМ МЪЖА СИ!ОБИЧАМ ЖИВОТА СИ!Много съм щастлива и желая такова щастие на всички жени,които го заслужават!

# 117
Писа се вече за разликите в начина на мислене при мъжете и жените. Характерното при мъжете, когато искат да се харесат на една жена е, че те искат да се харесат само на нея и не държат да се харесват на другите присъстващи, или само дотолкова че да не прави голямо впечатление. Жените обикновено искат да са харесвани от всички, включително и от този, от който искат да им бъде обърнато внимание. Разбира се има и изключения(бройкаджии, надувки и т.н.). Именно затова мъжете много по трудно прикриват изневяра от жените. Това важи повече за случаите когато третия е познат на двойката. Отделно от това мъжете обръщат по малко внимание на подробностите, освен когато това не е свързано с възпитанието или професията им. Случайната(еднократна) изневяра се скрива по лесно и има смисъл да се отрича. Сериозното "хлътване", както и повече случайни изневери правят обаче отричането почти безсмислено, особено ако продължат и след поставянето на въпроса от другия, или признаци на обоснована ревност.
Затова правете повече секс, а не война  luvbed

# 118
И аз съм на това мнение. Може би защото адси си допадаме в секса,
а може би защото аз съм имала достатъчно връзки в миналото?
Сега съм с ясното съзнание, че няма мъж, който да ме впечатли с нещо толкова важно, та да си заслужава да си усложнявам живота! Който за сега е прекрасен!

[/quot

И аз определено съм на същото мнение.Имала съм достатъчно мъже и съм стигнала до извода , че моя си е най-добрия в леглото.Не виждам смисъл само заради едното еб...е да си разваляш семейството.Мисля ,че всеки решил се на изневяра си има проблеми в семейството,но така пак няма да ги реши,нали??ЕЕЕЕ,какво стана в крайна  сметка-май има доста жени,които не изневеряват.  Naughty
Ами поздрави за Нас-жените,които си държат на съпруга и семейството. Laughing Желая на всички прекрасен и неотразим секс  у дома със собствения мъж.Чао-целувкиии

# 119

И аз определено съм на същото мнение.Имала съм достатъчно мъже и съм стигнала до извода , че моя си е най-добрия в леглото.Не виждам смисъл само заради едното еб...е да си разваляш семейството.Мисля ,че всеки решил се на изневяра си има проблеми в семейството,но така пак няма да ги реши,нали??ЕЕЕЕ,какво стана в крайна  сметка-май има доста жени,които не изневеряват.  Naughty
Ами поздрави за Нас-жените,които си държат на съпруга и семейството. Laughing Желая на всички прекрасен и неотразим секс  у дома със собствения мъж.Чао-целувкиии
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт