Какво повече НЯМА да купя - тема 14

• 85 782
  • 741
  •   2
Отговори
# 555
Само от Pearl drops съм виждала някакъв ефект, но я ползвам веднъж годишно, защото наистина зъбите стават чувствителни. След като спрях цигарите и  виното имах най-дълготраен ефект. И все пак не е някаква огромна разлика.
По темата: Повече няма да купя турски Персил или Ариел.

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Защо? От къде точно са купувани и какъв им е кусурът? Ползвам такива от 3 години и съм много доволна, затова  питам.

# 557
  • София
С Ariel имах почти Love-hate-relationship. Купувах капсулите (само от България) - един път бяха страхотни и всичко ухаеше, друг път - нищо. За да не става спам - спокойно ги вписвам в графа "Повече НЕ купувам".

# 558
Има голяма разлика в праховете за пране Ariel ! Установихме го сравнявайки кутии на които пише пакетирано в София и пакетирано в Турция. От месеци не го ползваме у дома.

# 559
подариха ми някакъв прах от лидл. отврат. не съм виждала такова чудо. като се намокри и става на камък.

# 560
Защо? От къде точно са купувани и какъв им е кусурът? Ползвам такива от 3 години и съм много доволна, затова  питам.
Купувани са от магазин за препарати в Добрич, произведени в Турция за българския пазар. Мой пропуск е, че не уточних. Пазарувам от една борсичка, в която внасят препарати, предлагат и от българските дистрибутори. Размиката между турския и гръцкия Ариел например е, че турския е с по-силен аромат, но като че ли е по-нетраен и не изпита толкова добре, колкото гръцкия. Дори не знаех, че има значение къде са произведени и не се бях заглеждала. Собственика на борсата ми обясни разликата и се убедих с гръцкия прах. Като цяло турските прахове не ми харесват. От Даш капсули ММ пък се обрина целия. За първи път му се случи.

# 561
подариха ми някакъв прах от лидл. отврат. не съм виждала такова чудо. като се намокри и става на камък.
Марка?

# 562
Марка?

балимумайката Wink лил, лол, лел...нещо такова.

# 563
  • до най-прекрасния мъж
Защо? От къде точно са купувани и какъв им е кусурът? Ползвам такива от 3 години и съм много доволна, затова  питам.
Купувани са от магазин за препарати в Добрич, произведени в Турция за българския пазар. Мой пропуск е, че не уточних. Пазарувам от една борсичка, в която внасят препарати, предлагат и от българските дистрибутори. Размиката между турския и гръцкия Ариел например е, че турския е с по-силен аромат, но като че ли е по-нетраен и не изпита толкова добре, колкото гръцкия. Дори не знаех, че има значение къде са произведени и не се бях заглеждала. Собственика на борсата ми обясни разликата и се убедих с гръцкия прах. Като цяло турските прахове не ми харесват. От Даш капсули ММ пък се обрина целия. За първи път му се случи.
Аз си ги нося от Турция, затова ми стана интересно. Но всичко по етикетите е на турски и са си за техния пазар. За мен са по-качествени от тези, предлагани в БГ официален внос. Гръцки не съм ползвала, само немски, донесени от Германия, които също бяха страхотни.

# 564
Защо? От къде точно са купувани и какъв им е кусурът? Ползвам такива от 3 години и съм много доволна, затова  питам.
Аз си ги нося от Турция, затова ми стана интересно. Но всичко по етикетите е на турски и са си за техния пазар. За мен са по-качествени от тези, предлагани в БГ официален внос. Гръцки не съм ползвала, само немски, донесени от Германия, които също бяха страхотни.
За вътрешния пазар винаги са по-добри. Същата работа е и с памперсите. Турския памперс е с по-лошо качество от Прима, която се произвежда до колкото знам в завода на Памперс. Освен, че е по-качествен, е и с по-ниска цена. Опаковките са 1:1, само името е различно.

# 565
Ариел и Персил са големи боклуци. Поне това, което се предлага на нашия пазар. Голяма бъркочотина са тия препарати, не знам в кой гараж ги бъркат и пакетират, но нямат нищо общо със същите,  донесени от Западна Европа. И нека после ми разправят, че нямало двоен стандарт. Че дори от Гърция един Диксан или ОМО са с по-добро качество от Ариел-а в супера.

# 566
Зъбите се избелват  периодично с активен въглен.
Ежедневна употреба на избелваща паста едва ли е много разумно.

Счуквате две таблетки въглен с няколко капки вода,да стане на гъста каша.
Нанасяте с четка и оставяте да действа 10 мин.след това изтърквате и плакнете добре.Може да го правите цяла седмица,и така няколко пъти в годината са достатъчни за да имате бели зъби.

# 567
С този активен въглен става такава свинщина, че бързо се отказах от идеята. Още ми стои в аптечката, чудя се какво да го правя.

# 568
Здравейте, докато сте на темата за перилните препарати да питам пазарували ли сте от тези магазини и доволни ли сте?
Скрит текст:

По темата :
Никога повече няма да купя каквато и да е риба от магазин ХИТ в Младост.

# 569
  • София
Зъбите се избелват периодично... при зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт