Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 518
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 395
  • при късмета
Нужно ли е един и същи цитат,  при това безкрайно дълъг, да се цитира през пост?

# 1 396
Това дали е нашия форумен любимец?
https://trafficnews.bg/ailiak/izteglen-e-tretiiat-kasmetliia-igr … 1S7i8JIVpBCH7X22Y

Иначе по актуалната днес тема нл ми пусна на профила,зареждал пари 4 лв,които отидоха на едно завъртане на някаква рулетка.

# 1 397
0875347631 от този номер да са звънили на някого?

# 1 398
Този е друг Мирослав. Ето го "форумният": http://club50plus.bg/contests/9/winnings/67/interview?user_id=13957

# 1 399
хаха бил добър и услужлив..ми да ни отпусне някоя игра и ние да спечелим накрая стига е обирал хубавите нангради  Mr. Green
"Споделете нещо, което само най-близките Ви хора знаят за Вас.

За себе си мога да кажа, че съм много добър и услужлив."

# 1 400
0875347631 от този номер да са звънили на някого?

Вчера имах пропуснато обаждане от тях.

# 1 401
Когато съм депозирала с дебитна карта в НЛ, сега при първото теглене снимки на какво е нужно да пратя. От двете страни ли и с кои закрити елементи на личната и дебитната карта

# 1 402
Ще получиш писмо на мейла. Ако е през easypay само лична карта (от двете страни изпратих). Това пише в мейла:
Цветно, ясно и четливо копие или снимка на документ за самоличност: ( лична карта, шофьорска книжка или валиден международен паспорт)
Задължителни видими елементи: ИМЕНА, ЕГН, ДАТА ИЗДАВАНЕ, ВАЛИДНОСТ НА ДОКУМЕНТИ
Моля закрийте: Номер на документа, Адрес, Други лични данни от типа (цвят очи, ръст, особени белези)

# 1 403
  • при късмета
И банковата карта ще трябва да изпратиш, в същия имейл ще има указания от нея кои номера да закриеш и кои да се виждат. И картата ако не е на твое име ще имаш разправии

# 1 404

Мирослав Михайлов или Мирослав Мартинов присъства във всички списъци, където има и Пеневи/Димитрови, сигурно и той използва презиме и фамилия като тях и е от групата им. Преди няколко страници беше писано че е изтеглен в ЛИДЛ няколко пъти като печеливш. Забелязва се и неговото често присъствие в списъците, направо е абониран за печеливш.

# 1 405
  • Пловдив
Тази вечер в един от пловдивските магазини на Лидл имаше промоутъри на Киндер. Ако закупиш продукти Киндер на стойност поне 4 лева, ти дават скреч карта и може да спечелиш коледна торбичка (подобна на чорапчетата, които се закачат над камините) или коледна играчка. Ако е имало други награди, не съм запомнила. Simple Smile

# 1 406
От бонусът съм с 1.20лв. На 2 игри играх и нищо не ми пускаха.

Депозира ли?
Последно депозирах преди една седмица. Вчера в профила ми имах 10 лв. за игри и от тях спечелих 1.20 лв.

# 1 407
С колонка съм от милка 😍. 

# 1 408
Вчера регистрирах 6 бележки в Лидл, но получих потвърждение само за 3. Още два имейла дойдоха след няколко часа, но за едната така и не получих потвърждение. Чудя се дали да я регистрирам пак...

# 1 409
Не я регистрирай втори път. Аз имах същия случай. Пиши им на igra@lidl.bg и им обясни ситуацията. Те ще проверят и ръчно могат да ти потвърдят участието ако желаеш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт