Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 515
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 605
И аз нямам имейл - може би е само за хора, които са депозирали?

# 1 606
Бонусите са на случаен принцип, аз имах онзи ден при депозиране от 10 лв 5 лв бонус
и малко по късно ми бе пуснало 10 лв бонус за един вид игра

# 1 607
И аз нямам имейл - може би е само за хора, които са депозирали?

Скоро не съм депозирала, не помня откога!  newsm78

# 1 608
  • Пловдив
Тофифи не трябваше ли да публикуват печеливши на 22.11,или се бъркам?

# 1 609
  • при късмета
Може да е за тези, които не са се възползвали от предишния бонус за новите игри. Само предполагам, нищо не ми излиза на мен и не мога да видя условията. А може и пак да са чисто случайно

# 1 610
Приключвам Миражките с трето бяло сърчице. Целяхме точно три броя, без значение еднакъв или не ще е цвета, и семейството е доволно!  Simple Smile
Да спомена какво ми направи впечатление за ваучера, който е заедно със сърчицето. Пише, че кодът за отстъпката от 20% е "Престиж96"... Ми той много уникален тоя код. Ха-ха! Simple Smile

# 1 611
Има ли някой спечелил златно колие от Мерелин /цигарите/ регистрирах вече 10 картончета и нищо, започнах да регистрирам на името на мъжа ми - той с 8 и нищо.
Никъде ме няма от излезлите печеливши - ще чакам явно някоя голяма награда Laughing
Пробвах се и на ДМ едно протеиново барче и това е.

# 1 612
  • В сбъднатите си мечти :)
Кауфланд си пренебрегват правилата на играта, че трябваше вчера да е тегленето... да не би аз да не виждам печелившите?..

# 1 613
Аз нямах бонус предният път и сега нямам. Явно си е на друг принцип избора.

# 1 614
Игра на Happy и Кока - Кола с покупка:
https://dostavka.happy.bg/bg/promotions

# 1 615
Аз нямам оферта за бонус, освен футболни.
Мъжът ми има: зареди 10 лв и ще получиш подарък 5 лв за новите игри. Толкова.

# 1 616
  • русе
Има ли някой спечелил златно колие от Мерелин /цигарите/ регистрирах вече 10 картончета и нищо, започнах да регистрирам на името на мъжа ми - той с 8 и нищо.
Никъде ме няма от излезлите печеливши - ще чакам явно някоя голяма награда Laughing
И аз имам 7-8 кода,но нищо.От предната игра спечелих куфар,така че едва ли ще ме огрее

# 1 617
И аз имам 7-8 кода,но нищо.От предната игра спечелих куфар,така че едва ли ще ме огрее
Laughing аз понеже от тях, никога нищо не съм печелила, та си викам ей сега е момента Laughing

# 1 618
Аз имах бонус 42 ст. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 619

Това е от играта на ДМ (комплект шапка и лигавник на Canpol)

Общи условия

Активация на акаунт