Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 459
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз влизам от тел в три регистрации,към рутера съм вързана и нямам проблем. Това е голяма простотия,да правят такъв проблем. Като всяка регистрация си е с различни данни,ЕГН и лк,не виждам какъв им е проблема. Ама нали преди време някакъв господин се беше възмутил от нас,мамите,как сме обрали НЛ,та явно за това се чудят как да ни резнат. 😃
Аз чакам само едни чаши на Каменица иии ми е много тъпо така,да няма къде да участвам и да чакам тегления. 🙄 Искам нови игриии. И не само за Билла,Лидл,Кауфланд и Метро. 😃 Замилих се за Чупа Чупс,че малката обича близалки (а и аз ☺),но не съм се включила. Стори ми се много сложно там,регваш бележка,пък после някакви игри,не знам какво си... Ще видим като стигна до супера какво ще взема.

# 1 711
  • Перник
И според мен не е редно това с IP адреса. Ние сме в къща, с рутер който ползваме аз, ММ и баща ми когато има бонус. Всеки си играе от неговия профил.

# 1 712
Е именно. Ако си купувате билетчета от Лафка, никой няма да ви каже, по 1 билет на семейство. Но щом е за бонуси и трябва да дадат, ще стопират нещата. Wink

Розали още се бавят с обявяване на печелившите от играта "Обичам Коледа, защото..."

# 1 713
Като гледам вече разнасят наградите от Милка , с 2 мишки съм ,които  бих разменила за био /сертифицирана/ козметика ,имам и пуф на Милка НЕ разопакован ,търся си куфар, на лични при интерес.

# 1 714
  • МИНДЕРА

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 11:14 от sisipisito

# 1 715
На мен ми се отвори веднага линка:
https://lavazza.christmaspromo.bg/

# 1 716
  • Стара Загора
От Каменица при  заявяване на чашите ми казаха 60 дни срок за доставка. В началото на играта спечелих.

# 1 717
Аз нямам спомен колко е срока вече ,дори един комплект не заявих . Ще ходя до DM да видим ,какво ще получа ,ще пиша.

# 1 718
Звъннаха на мъжа ми от Капи, че печели чорапи:D

# 1 719
Скрит текст:
Ето кратки условия за играта на билла
...
Само да спомена, че ако магазините на Билла из страната са 122, това значи, че всеки магазин на всяко теглене ще избира 1 късметлия за наградата от 500 лв.... Аз така го разбирам.

# 1 720
И на мен ми звъннаха от Капи, че печеля чорапи, а дори бях забравила че съм играла. Миналата седмица намерих на улицата печеливша скреч карта за тяхна чаша  - явно ме обичат....Доволна съм, че се записах с някаква награда и аз:wink:

# 1 721
Скрит текст:
...
Само да спомена, че ако магазините на Билла из страната са 122, това значи, че всеки магазин на всяко теглене ще избира 1 късметлия за наградата от 500 лв.... Аз така го разбирам.
И според мен е така,затова като се зачетох го споделих.

# 1 722
  • София
Скрит текст:
...
И според мен е така,затова като се зачетох го споделих.
Така е. По 1 награда в магазин, вчера гледах рекламата

# 1 723
И на мен ми звъннаха от Капи, печеля чорапи. Това от играта в която създаваш рецепта ли е? Че аз там участвах преди доста време и онзи ден, когато някой пак я публикува.

# 1 724

Общи условия

Активация на акаунт