Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 718
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Лясковец
Няма ме в Нивеата, а се надявах, но си имам одеалце от Лешникотрошачката и взехме част от подаръците от ДМ. Продавачката беше много любезна и където можеше ни даде да си изберем. Спиралата си я избрах, бяха 5-6 вида, шапката и лигавника са си такива коледни. People Santa Relaxed  Взехме и течен прах Персил и душ-гел Nature Box, иначе може да се избира между шампоани и душ-гелове.
Скрит текст:
А как взехте повече от 1 подарък след като в условието е упоменато че един участник може да вземе не повече от една предметна награда,и че за да вземеш на някой друг подаръка искат  нотариално заверено пълномощно.
Както съм написала Взехме. Знам добре правилата, не се притеснявайте и не завиждайте. Наградите се дават срещу лична карта и на един човек се полага една награда.
Бъдете сигурна че не завиждам,не знам защо го приехте така лично с един обикновен въпрос от моя страна,изредили сте 5 награди и не съм предположила че ще отидете 5 човека да ги вземете,както аз така и други предполагам искат да знаят как могат да вземат на приятел или роднина,ако бяхте казали примерно че сте го вземали със заверено пълномощно щях да ви питам на каква цена е  и дали си струва да се вади.

# 1 276
Имам въпрос към момичетата ,заявили ваучери от Talk Online Panel , получихте ли ги моят е от 23,10 и още го няма.

И аз заявих ваучер на 26.10 и него го няма.
От Talk Online Panel аз не си заявявам ваучери, когато натрупам точки, а си правя годишен абонамент за списание и си се радвам на наградата цяла година.

# 1 277
  • burgas
Отказвам се от Мираж!В Била и в супермаркета до нас-всички кутии бяха отворени.

# 1 278
  • Под Слънцето
Заверка на пълномощно струва 9 лв, ако се отиде с готов екземпляр и 18 лв, ако ти го съставят в кантората.
Не си заслужава, според мен. Wink

За толкпанела- четете, де, пише си- ако ваучер се заяви до 15 число на т.м., се праща следващият. Ако се заяви ваучера след 15-ти, ще го получите след месец , в края на следващият.  Обаче ги бавят, уж нямали налични, уж чакали партньорите им да ги предоставят..Минава време, хабят се нерви.

# 1 279
  • София
Не ги разбирам тея хора... Да отвориш кутия бисквити за единия боклук. И тези, които си купуват бисквити, `щото мислят, че вътре има истински бижута. Наистина?!? Тея фалшиви сърчица струват по 10лв максимум, за ръждивата верижка да не говорим.

# 1 280
Заверка на пълномощно струва 9 лв, ако се отиде с готов екземпляр и 18 лв, ако ти го съставят в кантората.
Не си заслужава, според мен. Wink

За толкпанела- четете, де, пише си- ако ваучер се заяви до 15 число на т.м., се праща следващият. Ако се заяви ваучера след 15-ти, ще го получите след месец , в края на следващият.  Обаче ги бавят, уж нямали налични, уж чакали партньорите им да ги предоставят..Минава време, хабят се нерви.

До сега заявените ваучери ми ги изпращаха до 10 дни, но този наистина се забави. Отговориха ми, че може да е в спам (не е там) или нямат налични и чакат от Емаг да заредят.

# 1 281
Сърчицата наистина струват ок.10 лв (без висулка). Това не значи, че са фалшиви. Просто елементите на Сваровски НЕ СА СКЪПИ и никога не са били.
А вие можете да дадете и по 100 лв за същите от някой мол - всеки сам избира как да си харчи парите.

# 1 282
  • София
Сърчицата наистина струват ок.10 лв (без висулка). Това не значи, че са фалшиви. Просто елементите на Сваровски НЕ СА СКЪПИ и никога не са били.
А вие можете да дадете и по 100 лв за същите от някой мол - всеки сам избира как да си харчи парите.

Именно - едни отварят 20 кутии, за да намерят нещо за 10лв, а други си купуват 20 кутии по 2лв, за да не дадат 10лв директно за бижу. Мисля, че се разбира какво казвам.

# 1 283
  • София
Само че има разлика да си купиш нещо и да спечелиш нещо. Тръпката я няма.

# 1 284
  • София
Тръпката, поне за мен, е да купиш нещо 1-2 пъти и да спечелиш. Да имаш късмет. Тогава има тръпка. Не да си складираш бисквити, които не ядеш и да дадеш двойно повече пари. Каква тръпка в случая?

# 1 285
Аз пък си купувам продукти, които и без това консумираме / използваме. Моето "складиране" е примерно - 1 пакет кафе, 1-2 кутии бисквити /които и без това ще се консумират до 1 седмица/, паста за зъби ..... И съм много щастлива, когато спечеля подарък, било то и за 2 лв, именно от тези продукти.

ПП като казах кафе, сутринта влязох да си купя кафе - виждам промоция на Якобс - при покупка на 750 гр. кафе подарък - чаша или кутия за кафе. Еми бях тръгнала да купувам 500 гр, но нали се сещате колко си купих Laughing та сега съм с кутия за кафе

# 1 286
Е, да, но аз харесвам бисквитите. Те не са боклук за мен и не съм ги купила само заради дрънкулката.

# 1 287
  • София
Аз специално мираж взех една кутия, но други продукти складирам. Ми аз съм толкова без късмет, че ако пробвам  1- 2 пъти никога нищо няма да спечеля. В тези игри, които ми харесат наградите, съм с по над 10 опита и пак рядко печеля. В София мел бях с над 40 кода, в Кармела с над 20, в Милка няма да казвам, че ме е срам и от мене си, в Капи с над 8. Не навсякъде печеля дори и с толкова опити, но когато спечеля пак си има тръпка. Едни имат наистина късмет и с един два пъти печелят, но игрите не са само за тях. Тези, които нямаме много късмет в тази област си помагаме с повече опити.

# 1 288
  • София
mimsim, в такъв случай написаното не се отнася за теб. Просто не за пръв път ставам свидетел на мрънкащи жени /в повечето случаи/, които видиш ли, се прежалили да си купят 10 кутии + от нещо, което не консумират, само и само да спечелят. Нищо, че после се чудят кое къде да складират. Пък то една награда...
Ако по принцип си ядат по такова количество, щото им харесва, е друга работата.

# 1 289
Аз обичам да имам складирани неща (не замо сладки, ами и козметика, тоалетна хартия и др.). Ето, сега например, доста от пакетираните продукти са ми свършили. Това отчасти се дължи на факта, че съм на диета, но все пак ми е неприятно и мисля скоро да понапазарувам.
П.п. Ако утре видя хубави намаления на козметика, мисля да взема като за половин година (поне).

Общи условия

Активация на акаунт