Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 516
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 290
Онзи ден в Лили имаше промоция на продукти Аквафреш ,ако купиш продукти за 5 лв отиваш на касата и теглиш скреч карта и каквото ти се падне.Ако някой иска може да опита Grinning

# 1 291
  • София
При нас, ако се натрупат бискивити, сладки или подобни ММ ги носи в офиса да ги ядат там, свършват много бързо. Laughing

# 1 292
Може ли да се присъединя към групата ви, за кадем. Simple Smile
Скрит текст:
Днес влязох случайно в Кауфланд за нещо дребно, и едно мило, усмихнато семейство англичани ми тикна в ръцете седем скреч- карти. Crazy Едната печели 20 лв. покупки, а другите ги регистрирах. Много са им хубави наградите, и така- да нахлуя при вас.
Много награди покрай празниците на всички желая, и не само!

# 1 293
Изтеглени са потребителите, които ще имат възможност да пробват Eucerin Aquaphor. Това са:

denyil
Love_fairy
smile_9

Честито!

Потребител Тарталета също ще получи крем Eucerin Aquaphor, като ще очакваме след седмицa да ни сподели своите впечатления от употребата му.

# 1 294
  • Вестерос
Заверка на пълномощно струва 9 лв, ако се отиде с готов екземпляр и 18 лв, ако ти го съставят в кантората.
Не си заслужава, според мен. Wink

За толкпанела- четете, де, пише си- ако ваучер се заяви до 15 число на т.м., се праща следващият. Ако се заяви ваучера след 15-ти, ще го получите след месец , в края на следващият.  Обаче ги бавят, уж нямали налични, уж чакали партньорите им да ги предоставят..Минава време, хабят се нерви.
6 лв е стандартна заверка на подпис, може и 5 , твоите цени са от по-скъп нотариус явно Grinning

# 1 295
Мариета, както казах наградите се взимат срещу лична карта. Бяхме 4 човека и наградите са 4. Одеялото не е от ДМ, а шапката и лигавника са си една награда. Както виждаш и от снимката за нашето семейство има два подаръка от ДМ - спиралата и бебешките неща. Не съм взела всичко за себе си, другите работи са си за други хора. На предния ти пост ти отговорих така, защото се подразних от коментара ти.

# 1 296
  • Вестерос
mimsim, в такъв случай написаното не се отнася за теб. Просто не за пръв път ставам свидетел на мрънкащи жени /в повечето случаи/, които видиш ли, се прежалили да си купят 10 кутии + от нещо, което не консумират, само и само да спечелят. Нищо, че после се чудят кое къде да складират. Пък то една награда...
Ако по принцип си ядат по такова количество, щото им харесва, е друга работата.
Хората така са преценили. Не е място точно в тази тема някой да им чете конско. Те пишат каквото си искат и никой , включително и ти, нямаш право да им държиш сметка  Unamused

# 1 297
  • София
Ъ, изразявам мнение, а не държа сметка. А това не е забранено. ;]

# 1 298
  • Вестерос
Върни се и виж как си го написала и то в няколко поста. Flowers Hibiscus

# 1 299
  • София

Виждам - написала съм го точно така, както го мисля - с недоумение и въпроси към хората, които правят това, което за мен е безсмислено. Това, че някой може да се припознае или да го интерперетира по какъвто желае начин, не е мой проблем. Толкова по темата, не смятам да спамя повече, няма смисъл.

За протокола - нищо не съм печелила скоро, защото не съм включвала в нищо. Grinning Наградите не ми харесват и няма смисъл да се бутам за неща, които не искам. А, за играта с виното се включих само.

# 1 300
  • София
Всеки има нещо, което не харесва едни темата за НЛ, други питанията за куриери и искат ли се бележки, трети мрънкането, четвърти нещо друго. Но си мисля, че тук трябва всеки да си пише всичко свързано със заглавието, пък който не иска да не чете. Тази тема нали е за всички. Освен това мрънкането на някои е ритуал. И аз няколко пъти съм го правила. Като за късмет да помрънкаш пък дано те сполети късмета. Ако всички сме толерантни едни към други нещата ще вървят добре, всеки ще си чете и ще отговаря на това, което го интересува.

# 1 301
Кристалите Сваровски от Престиж не са ли по-евтини от 10 лв.?
https://crystal-zone.com/produkt/swarovski-6228-xilion-heart-10-mm-cr-heliotrope/
https://crystal-zone.com/produkt/durjach-za-visulki-b003/

# 1 302

Виждам - написала съм го точно така, както го мисля - с недоумение и въпроси към хората, които правят това, което за мен е безсмислено. Това, че някой може да се припознае или да го интерперетира по какъвто желае начин, не е мой проблем. Толкова по темата, не смятам да спамя повече, няма смисъл.

За протокола - нищо не съм печелила скоро, защото не съм включвала в нищо. Grinning Наградите не ми харесват и няма смисъл да се бутам за неща, които не искам. А, за играта с виното се включих само.
Аз не разбрах какъв точно ти е проблема. Като не ти харесват игрите и наградите просто не играеш - не е задължително. Всеки има право на избор  и кое е безсмислено и кое не,  всеки сам определя за себе си. Колкото хора толкова мнения, интереси , желания. Приятна вечер!

# 1 303
Изтеглени са потребителите, които печелят самополивна саксия от "Елеганц".

NEW VISION XL – Самополивна саксия печели vasileva_vn

STITCH L – Самополивна саксия печели elie1

STITCH M - Самополивна саксия печели Ripple

# 1 304
  • при късмета
Безмислена и дискусията. Независимо дали разбираш някого или не, той харчи неговите си пари и не трябва да дава обяснения на неразбиращите го. Включвала съм се в игри, в които ми харесват наградите но рядко използвам продукта. но нямам проблем да заменя един продукт с друг, голяма част се припокриват. За мен е без значение като искам да взема бисквити дали ще са мираж (често ги взимам и без друго) или други за момента. Нямам проблем шоколада дали ще е милка или друг.
Та и аз съм на мнението на останалите, явно повечето също ще са, така, че не е нужно да продължава дискусията

Както и съм печелила награди, които не ми трябват. Като первол от новия магазин на Лили преди малко. Не го ползвам, но не можеш да избираш наградата която ще се падне. Нямаше продукт намален с повече от 30%, та рекламата им за намаление до 50 е съвсем подвеждаща. на всичко отгоре не всичко дори и 15% има, има продукти, които са на редовната си цена и никак не са малко. Аз от рекламата останах с впечатление, че всичко ще е с до 50% намаление, а 15% гарантирани. И колелото се върти при покупки над 15лв., а не с всяка покупка

Общи условия

Активация на акаунт