Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 530
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ма ко и Тифче са изразили перфектно и моето мнение Blush
Включих се сега в играта на Лидл и Фантастико.Дано имам късмет поне някъде.А в Мерилина вече съм с 18 регистрирани кода.Колежката много пуши и ме спонсорира Grinning

# 1 306
Аз също си мислих,че са по-евтини от 10лв. и твоите линкове доказват моето предположение. Аз пробвах веднъж и се отказах,защото на доста места видях,че са отваряни и залепвани после кутиите. Не виждам смисъл да си давам парите.

# 1 307
  • Под Слънцето
Тифани,

Скрит текст:
имам пресни документи, както и фактури от преди седмица. Имам и такива от преди месец и нещо. Такива са цените там, където ходим от години. Нотариусът е име. Възможно е, разбира се, да има други нотариуси, които нямат клиенти и подбиват цените. Сигурно има, щом пишеш "може и.. " . Мислех, че цените се урегулирани с някаква наредба, но явно не са.

# 1 308
  • София
Благодаря ви момичета, от вас разбрах, че печеля самополивна саксия и съм много радостна, тръпката е голяма Simple Smile

# 1 309
  • Вестерос
Тифани,

Скрит текст:
имам пресни документи, както и фактури от преди седмица. Имам и такива от преди месец и нещо. Такива са цените там, където ходим от години. Нотариусът е име. Възможно е, разбира се, да има други нотариуси, които нямат клиенти и подбиват цените. Сигурно има, щом пишеш "може и.. " . Мислех, че цените се урегулирани с някаква наредба, но явно не са.
Topsi,
Скрит текст:
минимума си е 6 лв с ДДС заверка на подпис, 12 вземат , ако ти го пишат те. Поне за 10 нотариуса се сещам в момента с тази цена, все имена Simple Smile Затова и споменах. Иначе аз работя с един , който има много работа и все това са му цените. Даже съм виждала в София на известни нотариуси и 5 лв.

# 1 310
В CBA мярнах игра на вафли Мура - купуваш за 1,50 и теглиш скреч карта, мисля че наградите са слушалки, но следващия път ще огледам по-добре, че имам нужда от едни.

Пробвах се на Орбит, спечелих още едно пакетче, както не дъвчем дъвки, ще имаме за година напред  Laughing

Мъжът ми го има с кутия за сандвичи от Калиакра, но няма обаждане, до колкото разбрах така се свързват с печелившите или бъркам?

# 1 311
  • Русе
Коментирате безслислените покупки...тук мисля водя класацията с 3 кутии Мерилин син...а не пуша от 2 години Satisfied Занесох ги на майка с идеята да не стават зян, а тя: "Те тая гадост ти си я пуши!!" Ех, къде останаха жервоготовните майки от едно време ?Satisfied

# 1 312
Ох, Цветенце, развесели ме Joy

# 1 313
Това не е лоша идея - купуваш заради играта и хвърляш продукта, особено ако става въпрос за цигари. Simple Smile Един татко така казваше - купува пакет чипс, вади играчката и хвърля чипса. Понеже децата в градината се хвалели с играчките и да не страда синковецът, а пък в семейството нямат култура да се изхранват с чипс. Simple Smile

Това, разбира се, само като споделена история. Всеки може да си прави каквото иска и го прави щастлив, след като не пречи пряко на другите.

# 1 314
Пуснали са 6 нови игри в НЛ...сигурно скоо ще има бонуси

# 1 315
Много обичам да се запасявам!Няма ли 5 сапуна,5пасти за зъби,50 wc хартии,100 капсули за пране и още толкова лакомства(въглех.не ядем) все едно нищо нямаме Joy рекорда ми е в брашното Joy....нищо не хвърлям!Имам готини съседки,обаче леля Мария мрънка не ги иска тия миражки,няма да ги тормозя с дъФки Stuck Out Tongue Winking Eye
В Болеро днес видях за 1.50лв Мура и търкаш стреч карта,ама малък шанс 5 слушалки само.

# 1 316
Аз имам и много батерии... Различни видове(не са купувани заради игри, просто са били на промоция)... Ако живеех в голяма американска къща, щях да имам стая за съхранение на всякакви такива неща (мазето не става - трябва ми стая, която да ми е "под ръка").

Тази игра пускана ли е в темата?
http://honor.tlnr.bg/?utm_campaign=honor-nov-2018&utm_medium … aFnH5PdCohl7xFlUU

# 1 317
Това не е лоша идея - купуваш заради играта и хвърляш продукта, особено ако става въпрос за цигари. Simple Smile Един татко така казваше - купува пакет чипс, вади играчката и хвърля чипса. Понеже децата в градината се хвалели с играчките и да не страда синковецът, а пък в семейството нямат култура да се изхранват с чипс. Simple Smile

Това, разбира се, само като споделена история. Всеки може да си прави каквото иска и го прави щастлив, след като не пречи пряко на другите.

И аз така превех с макдоналдс Mr. Green; играчките им бяха много читави и съм купувала на практика тях, а сандвича 1-2 хапки..изобщо не държах да го ядат.

# 1 318
# 1 319
Здравейте,  и аз да се оплача нищо от никъде. Дори  за да се включа в игрите, купувам цигари и после ги продавам на колеги:flushed: Не ми пука за приказките, винаги има какво да коментират.

Общи условия

Активация на акаунт