Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 476
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 380
  • при късмета
Прочети назад, обяснено е

# 1 381
Явно е само за депозирали, аз не съм.
Излезе ми че ако депозорам сега ще получа 50% от депозита.

[/quote

Аз съм депозирала вчера и нямам

# 1 382
Някой ще обясни ли как се е сдобил с този бонус без да е депозирал днес?  Thinking

Говорих с чата...казаха, че трябва да депозирам днес след 12.30 ч...иначе не става

# 1 383
  • Русе
Тея не са в час..на профилаа, на  който депозирам всеки понеделник имах 15лв, на тоя на майка /депозирано последно май т.г./ 2 лв, на ММ /октомври / - 2лв бонус. Логика не виждам Simple Smile

# 1 384
Доколкото разбрам от прочетеното, сега, а и предния път, получават бонуси освен депозиралите днес, то и някои от депозиралите предходните месеци, като не всички получават бонуси. Някои може и да не получат такъв и е по някакво тяхно усмотрение, пък може и на случаен принцип някакъв да са избрани.
Сумите, които получават потребителите са различни. Някои 2 лв, други 4 лв, трети 8,10-15 лв и т.н.
Не знам на какъв принцип решават това да става.
Майка ми е депозирала преди няколко месеца и няма нищо. Аз също преди месеци депозирах и имах 4 лв в профила като влязох.

# 1 385
  • София
Миналата седмица правих депозит, днес в профила ми имаше 8 лева бонус. На мъжа ми депозит правих преди няколко месеца, днес бонус за него няма.

# 1 386
На профила на ММ са вкарвани два пъти по 10 лв. последния месец. Имаше 3 лв. бонус. На моя профил никога не е депозирана сума, бонусът ми е да вкарам 10 лв. и ще получа пет.
Вчера купих два сока Капи и спечелих "топла усмивка".

# 1 387
  • Под Слънцето
Таня, за раницата е бележката. И аз получих отдавна. Но звънях и питах. Имам запис на разговора и мога да го кача като мп3 😅

# 1 388
Цитат
Права на Организатора
7. Организаторът по своя собствена преценка и без да носи отговорност, може да прекрати или забрани прилагането на Бонуса по всяко време, както за един участник, така и за група участници, както и да анулира, отнема Бонуса или въобще Бонус баланс изцяло или частично от сметката на участника в сайта. Решенията взети от Организатора са окончателни, като той не е длъжен да информира участника си за мотивите си.
8. Независимо от горното, Организаторът без да носи отговорност, има право да не предостави Бонуса, съответно да го анулира, отнеме от сметката, дори и същият да е бил надлежно заявен, предоставен или използван, ако:
а) Бонусът е  бил заявен или предоставен или използван по същата или друга сметка на същия участник, или на/от член на неговото семейство или домакинство;
б) Бонусът е  бил заявен или предоставен или използван от същия/те IP адрес/и  или подобни IP адрес/и, използвани за вход в профила на участника, регистрация на сметка в сайта, извършване на транзакция по сметката и т.н., адрес, както и подобни адреси;
в) Е осъществена регистрация, заявка или друго действие, необходимо за получаване на Бонуса, от имейл, телефонен номер, който вече е бил използван във връзка с Бонус, заявен, получен или използван от същия или друг участник;
г) За получаване на Бонуса са използвани подобни или еднакви платежни методи (например еднаква дебитна или кредитна карта, банкова сметка) и устройство за достъп на сайта (компютър, телефон и т.н), които вече са били заявени, получени или използвани от същия или друг участник във връзка с получаване на Бонус.

1.3. Организаторът не гарантира получаване на Бонуса. Организаторът предлага и/или предоставя Бонуса само на участници, които по неговата свободна преценка отговарят на установените в тези правила условия. Организаторът може да ограничи предлагането на Бонуса само за определени участници, залози, депозити, игри както и да не предложи/предостави Бонуса на определени участници, залози, депозити или игри.

# 1 389
Доколкото разбрам от прочетеното, сега, а и предния път, получават бонуси освен депозиралите днес, то и някои от депозиралите предходните месеци, като не всички получават бонуси. Някои може и да не получат такъв и е по някакво тяхно усмотрение, пък може и на случаен принцип някакъв да са избрани.
Сумите, които получават потребителите са различни. Някои 2 лв, други 4 лв, трети 8,10-15 лв и т.н.
Не знам на какъв принцип решават това да става.
Майка ми е депозирала преди няколко месеца и няма нищо. Аз също преди месеци депозирах и имах 4 лв в профила като влязох.

Аз депозирах последно вчера и нямам.

Това че всеки потребител е получил индивидуална бонус оферта спрямо различни критерии, обвързани с депозит историята на игралния профил, не изключва факта че бонусът има своите условия.
В случай че в условията на бонуса е посочено че той е обвързан с депозит -това означава че трябва да депозирате за да се възползвате от него.

Това ми отговориха

# 1 390
Цитирах и аз по-горе. Мисля че обяснява нещата.

# 1 391
Цитат
Права на Организатора
7. Организаторът по своя собствена преценка и без да носи отговорност, може да прекрати или забрани прилагането на Бонуса по всяко време, както за един участник, така и за група участници, както и да анулира, отнема Бонуса или въобще Бонус баланс изцяло или частично от сметката на участника в сайта. Решенията взети от Организатора са окончателни, като той не е длъжен да информира участника си за мотивите си.
8. Независимо от горното, Организаторът без да носи отговорност, има право да не предостави Бонуса, съответно да го анулира, отнеме от сметката, дори и същият да е бил надлежно заявен, предоставен или използван, ако:
а) Бонусът е  бил заявен или предоставен или използван по същата или друга сметка на същия участник, или на/от член на неговото семейство или домакинство;
б) Бонусът е  бил заявен или предоставен или използван от същия/те IP адрес/и  или подобни IP адрес/и, използвани за вход в профила на участника, регистрация на сметка в сайта, извършване на транзакция по сметката и т.н., адрес, както и подобни адреси;
в) Е осъществена регистрация, заявка или друго действие, необходимо за получаване на Бонуса, от имейл, телефонен номер, който вече е бил използван във връзка с Бонус, заявен, получен или използван от същия или друг участник;
г) За получаване на Бонуса са използвани подобни или еднакви платежни методи (например еднаква дебитна или кредитна карта, банкова сметка) и устройство за достъп на сайта (компютър, телефон и т.н), които вече са били заявени, получени или използвани от същия или друг участник във връзка с получаване на Бонус.

1.3. Организаторът не гарантира получаване на Бонуса. Организаторът предлага и/или предоставя Бонуса само на участници, които по неговата свободна преценка отговарят на установените в тези правила условия. Организаторът може да ограничи предлагането на Бонуса само за определени участници, залози, депозити, игри както и да не предложи/предостави Бонуса на определени участници, залози, депозити или игри.

Както чета по-горе от един IP адрес получават бонуси цяло семейство, нормално е...а други НЕ

НЯМА ЛОГИКА!!!

# 1 392
Хора при този бонус явно всичко е на късмет, дали ще ти пусне или не. Дали ще ти пусне 2лв. или 20лв.. Ето аз съм депозирала 1 път от както имам регистрация и са ми дали 15лв. бонус. Синът ми играе всеки ден в сайта им, депозира и тегли доста пъти месечно и няма бонус.

# 1 393
Есемеса от кока кола според мен е за служебната бележка относно слушалките Sony, колонките JBL и т.н., защото черните раници идваха със служебната бележка Simple Smile

# 1 394
  • ЛОВЕЧ
Аз нямам СМС,но очаквам бележка за една тениска на Спрайт беше около 45 лева.Дано изпратят бележката да не се налага да ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт