Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 775
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 120
  • На брега на реката
Жълто цвете, аз наскоро имах проблем с високо кръвно въпреки, че пия лекарства от 5-6 години, дори едната сутрин имах кръвоизлив в окото. След кардиограма и преглед, лекарката ми смени лекарствата /пиех Лозап Н, смени ми го с Вивейс -вечер и Вивейс дуо -сутрин/. За сега се чувствам много добре, а очаквах, че докато привикна с новите лекарства ще се чувствам зле. Отиди и виж какво ще каже лекар, че и аз неглижирам проблемите, ама като си видях окото се стреснах.

Елени, да здраво и щастливо, момчето ти. Чудно изглеждаща тортичка.

# 121
  • Варна
От инжекции не ми пука. Преди три години така ми бяха нашарили задните части с едни болезнени, че след тях вече нищо не ме плаши.

# 122
  • Euskal Herria
Инжекциите с витамин В са болезнени, защото е мастен разтвор. Понякога се получават "бучки" под кожата, докато се разнесе лекарството. Помня, когато ми слагаха, че като попаднеше иглата в такава бучка, се чуваше едно "хрус" Simple Smile.

# 123
  • гр.София
Цветенце, аз го имам парюма Chloé Chloé, харесва ми, но не е траен!
Парадисото си ми е фаворит на Роберто Кавали Heart

# 124
Инжекциите с витамин В са болезнени, защото е мастен разтвор. Понякога се получават "бучки" под кожата, докато се разнесе лекарството. Помня, когато ми слагаха, че като попаднеше иглата в такава бучка, се чуваше едно "хрус" Simple Smile.

А,, ей сега ще го хваня доктора да ме покани на вечеря.

# 125
  • Варна
Не на вечеря, Дауне, на 1-2-3-5 питиета твърд алкохол. После боцването изобщо няма да го отразиш. Аз ли да те уча 😁

# 126
  • Euskal Herria
Хай е права. По едно питие (поне), придружено с успокояващ разговор и масаж за подготовка на мястото на убождане Wink.

# 127
  • ту тук, ту там
Момичета мили, без грам преструвка искам да ви кажа, че направо ме е срам като ме хвалите така за тортата, особено в присъствието на Яна! Embarassed Hug
Просто тортата е ефектна сама по себе си, това е!
Ще ме извините, че не мога да запомня нищо друго, за да коментирам! 😊

# 128
  • София
Тати ми се  обади ,че го е напуснал Чочо,вярното му куче слвд 11г. и 4 месеца служба.Много плачеше,толкова е жалостив.Стана ми мъчно и за двамата.
Поръчах нова количка за Елени,от DPD ми канселирали и Косато ми вдигат рамене.На косъм съм да се ядосам.
Хай,каквото такова и трябва ще правиш и вземаш да се оправиш.
Друго забравих.

# 129
Алина е по-наясно, но понеже не я засичам тез дни, да кажа че за Б12 има значение формата която се приема. За съжаление инжекционната форма в България е цианкобаламин, а за предпочитане е метилкобаламин.

Чудна е тортата на Елени, аз утре ще се вихря.

Здраве и щастие и за рожденика на Ланд!

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 18:25 от rire

# 130
  • Бургас
Елени,разкошна торта си спретнала! Браво!

# 131
Елени, наистина е страхотна тортата. Аз винаги купувам, понеже ме е срам какво ще сътворя, но ще се опитам да направя някоя за следващ повод-обещавам, ще се посмеете тогава Simple Smile

Цветенце, на Chloé-Nomade имам, изключително траен е.

Мид, много, много го разбирам баща ти.

Аз изгладих покривка за довечера, лека-полека се приготвяме. ММ прави свинско бутче със зеле   Laughing

# 132
  • постоянно
Елени скромничи , тък лесно се прави Рейнбоу кейк , нале Rage 7-8 блата печеш, играеш си , сложна работа е това. И и се  е получила прекрасно. И сигурно е и вкусна .Stuck Out Tongue Winking Eye
Окапах се вече !

Мид,
съжалявам за ЧОЧО. Ние загубихме (преди повече от 10 години ) нашата боксерка  Чара след 14,5 години щастливо съжителство. Беше ни най-верния другар , още ми липсва. Ако някога си вземем куче ще е само и единствено боксер като нея. Heart

Ланд,
приятна вечер ви пожелавам . Heart

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 18:52 от her_76

# 133
Ех, Мид,.....живот!

# 134
  • София
Ленд твоят мъж днес ли е рожденик?Ако е така да ти е жив и здрав и да е много щастлив с теб! bouquet
Много ми хареса чантата!Малко невежо от моя страна,но да попитам какво е чанта тип sachet,борсета знам.
Приятно изкарване на празника!
Елени тортата ти наистина изглежда супер!Аз си мисля,че не бих могла да се справя с печенето на блатовете.Виж нещо солено /погача,мъфини,солен кекс/ не ми е проблем,но сладкиши някак не ми идват отвътре или май аз съм решила така  Whistling.И слава богу,че съвсем ще се овъргаляме от калории.
Миднайт съжалявам за загубата на кучето!
Оф харесах си нов парфУм,Aura Mugler.Това не съм аз бе хора!Тотален игнор на моя любим Pure.ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт