Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 720
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 105
Зварте, това е:

# 106
  • постоянно
Зварте,
 аз много харесвам мъжките чанти тип satchel . Погледни ги , може да е идея за ТМ. Hug

Ланд ,
 зарадва ли се на подаръка ? Hug

# 107
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Благодаря, Ландлейк. Много е хубава чантата. Със здраве да си я носи мъжът ти.
На мен този път ми се иска по-голяма.

Ооо, Херче, ей сега ще погледна какво е това.
Да, такава чанта има подобна, но ако е кожена, ще е по-добре.
Много красиви модели наизлязоха, и аз бих ги носила ... Heart Eyes

# 108
Е как, после не искал подарък 😂, всеки иска Simple Smile независимо на колко става.

# 109
  • постоянно
Зварте,
 има саЧели и за жени и мъже . И аз имам , но го използвах повече в предната си работа , защото мъкнах лаптоп всеки ден напред-назад. Много са удобни и има много красиви кожени модели. Hug

Ландче, разбира се , че е приятно да получяваш подаръци. Весело да си изкарате деня . Heart

# 110
Елени, Ланд, честити ви рожденници.
Честит празник на празнуващите днес.

да знаете, че днес и утре Сиела имат 50% намаление на техните книги.

# 111
Шугър, пие се. Има го на капсули или в течно състояние.

Чудесна торта видях. Децата много се впечатляват и се радват на торта-дъга.

Коте, добро дете си възпитала.

# 112
  • Варна
Минах през личната и тя ме изненада приятно. Взе присърце проблема с дефицита на В12 и ми изписа инжекции.

# 113
  • Бургас
Офф, две бременности изкарах на инжекции витамин Б12. Бяха ми писнали Simple Smile

# 114
Болят ли, че и н мен ми предстоят, а ми се струват ненужни някак?

# 115
  • Бургас
Аз имам висок праг на болка. По-скоро усещането не е много приятно

# 116
Благодаря за темата!

# 117
  • София
Момичета, благодаря за загрижеността за моето кръвно  Hug По принцип пия лекарство, но от време на време като ми се насъбере стрес и тревожност и започва да се вдига въпреки лекарството. Ще отида на лекар така или иначе, защото скоро не съм ходила на кардиолог и да каже дали това, което пия е още подходящо. А последните дни просто ми се насъбраха няколко проблема и знам, че като се тревожа с нищо не ги решавам, обаче нещо вече не издържам на напрежение и най-малкият проблем ме разклаща. Честно казано нямам почти никакво влияние над нещата, които ме тревожат и само си съсипвам здравето. Кога ще ми дойде акълът в главата, не знам. Толкова ми е трудно да се променям вече. Във възраст съм, в която стереотипите все по-трудно се преодоляват  Sad

Коте, браво на децата!
Ланд, много хубава чанта. И аз харесвам такива, ама това лято моят мъж си хареса друга. Май взе да става леко старомоден и той.  ooooh!
Елени, от къде купи тортата дъга или ти я прави? Скоро не съм яла оригинална торта, затова и не налитам на торти. Мога да мина и с парче шоколад.
Сетих се да допиша - от онлайн книжарницата на Сиела освен техните намалени с 50 % книги има и 20% намаление на други издателства (аз взех една на Колибри), така може да се направят хубави и изгодни поръчки. Има намаление и в Озон. За Панаира на книгата вече ми остана да търся подходящи помагала за малкия. Тях държа лично да ги разгледам.

И се сетих да ви питам нещо - някоя от вас дали ползва парюм Chloé Chloé? Най-вече ме интересува дали е траен.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 17:21 от Жълто Цвете

# 118
  • ту тук, ту там
Леле, Жълто цвете, това беше страшен комплимент. Аз я правих тортата! Hug

Благодаря отново на всички за всички хубави думи! ❤

# 119
  • София
Леле, Жълто цвете, това беше страшен комплимент. Аз я правих тортата! Hug

Благодаря отново на всички за всички хубави думи! ❤

Елени, БРАВО! Толкова съм смотана като стане дума за торти  ooooh! Само обикновени сладкиши и кексове мога да пека, такива дето са за семейна консумация и нищо оригинално за пред хора  Sad

Общи условия

Активация на акаунт