Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 602
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 90
Жълто цвете, аз като човек, дето си обръща внимание чак когато загрубее играта, да ти кажа – не бъди като мен, вземи провери що така с кръвното.

2в1, а какво го правя това масло? Пия ли го, мажа ли го или го гледам любовно и чакам да ме спаси? Питам аз, щото ако пък го намеря, да не взема да си съчиня личен начин на употреба.

Ленд, мерси, Приорин съм абсолютно сигурна, че има по аптеките, малко цената му не ми харесва, но няма да споря този път, щото наистина е сериозно положението и дори малко да ми помогне, ще си заслужава.

Черно коте, браво на младежа, похвално наистина.

Даун, много те моля, докато ти е неудобно и се включвай, когато можеш и колкото. Ех, ти остави, че се питаме за кръвното вместо парфюмите, ама дано да не стигаме до там сметката в аптеката да надминава стойноста на парфюма!

# 91
Алич, "относително", а и не забравяй, че се отразява именно след като се отпуснеш и адреналина падне.

# 92
  • ту тук, ту там
Здравейте, момичета, в новата тема в този хубав ден! 😊
Благодаря за всички поздрави и пожелания, малко по диагонал минах постовете ей сега, видях, че много хора са ни поздравили! Hug
Показвам ви тортата, рожденика - другаде! 😊
Скрит текст:

Не е идеална, но пък е много вкусна!

Ленди, да ти е много здраво момчето, да ти е опора и подкрепа и да те прави много щастлива! Разбира се, ти него също! 🤗

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 18:49 от elleni

# 93
  • София
Коте, браво на детето, наистина чудесен младеж!
Веси, стискам.

# 94
Честит празник!
Елени, да ти е здраво порасналото момче!Тортата е чу-дес-на!
Ланди, да ти е честита и здрава половинката! Много да се обичате и все така да сте си опора един за друг!На следващия РД да му подариш най-мечтания подарък!
Коте, много мило ми стана от разказа за момчетата! Все така да са!
Весе, стискам силно!
На Жълтото цвете да кажа- обръщай внимание на себе си, момиче, не бъди като мен!
Лиляна, да се оправят болежките бързо, да не ти създават проблеми !/Благодаря и за новата тема!/
Белинда, радвай се на мама, каквото и да чете!/въпреки, че разбирам какво те тревожи/
Дауне, я разкарай таз лудница! Пожарникари , сърфисти, доктори няма ли да те отвлекат малко , м?
Алечко, Алечко, оправяй се бързо!
Ако съм пропуснала някого, да ме извини, моля/ не съм си вземала гинкото скоро!/
Бубе, днес трябва да си взема направление, пък кога ще е прегледа и другите неща, ще кажа!

# 95
Анджи, от една седмица съм се сетила да ти пиша, че подобни трептенета на очи, треперене е понякога липса на магнезий.

# 96
Коте, голямо браво на детето!

Шугърче, при мен ефект се забеляза след втория месец, а и да си призная, понеже косата ми е доста под раменете, ефектът се удвои след като сама си подстригах около сантиметър коса (тук като кажа, че искам само връхчетата, директно се разделям с поне три пръста от дължината).

# 97
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Анджи, осторожно те следя и внимавам, когато пишеш до къде си стигнала с ЛЛ и направлението! Hug Heart

Елени, направо ме разби с тази торта. Майсторка си! Birthday

Ландлейк, честит ти рожденик и на теб! Champagne Cake Tada
Подари ли му чантата? Wear Briefcase

Цвете и останалите момичета с проблеми, пазете се! Flowers Four Leaf Clover

Коте, мило ми стана от разказа за момчетата. Браво и на двамата. Hands Clap

Благодаря на дамите, които взеха отношение по въпроса за карането между децата. Flowers Bouquet

Прибрах се, в крайна сметка и аз имам празник. Balloon
Напазарувах и сложих хляб да се пече. Bread
Няма да готвя, ще дояждаме от вчера. Пък и нали малките вампирчета ги няма ... Smiling Imp
Да кажа, че днес купих полен. Ще пробвам, пък каквото стане. Animal Bee
Промените при родителите съм ги забелязала и аз, но да са живи и здрави. Two Hearts

# 98
Анжи, и моето окото трепери, ужасно е, пих и магнезий, и Б комплекс и май полза няма. Пиши на теб какво ще ти кажат

# 99
Честит празник!
Мисля да започна диета, та до Коледа да има ефект

Успех!
Каква диета избра?
Не съм избрала диета. Мисля някои дни да съм на салати, други на плодове, а в останалото време да понамаля количеството храна

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 20:19 от Г-жа Рамацоти

# 100
Зварте, Али, да подарих му чантата Simple Smile

Елени, тортата наистина изглежда страхотно.

# 101
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ооо, браво. Хубав подарък за мъж. Gift

Попитах, защото и аз искам да подаря тази година чанта и бях те питала каква си избрала и дали е тип борсета ...

# 102
  • Бургас
Ленд,честита да е половинката ти! Много здраве и щастливи мигове да има с теб!

Лиляна,бързо да се оправя.

Елени,много красива торта!

Мен ме боли една глава днес.....

# 103
  • някъде ... тук ...
Честит ден на будителите!
Честит празник на празнуващите днес - рожденици и именици!

Само минавам да поздравя.
Когато имам повече време, ще пиша ...

# 104
С борсета е и на Янтра мъжа. Може и тя да даде мнение.
Тортата е супер!

Общи условия

Активация на акаунт