Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 586
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря момичета 🤗, много ми е добър 😍

Веси, стискам палци!

Хай, Лиляна, бързо да ви се разминат тревогите!

Айяла, гуш 🤗

# 76
  • Варна
Али, ще я направим колпоскопията скоро. Гръмнала му лампата на уреда и чака да дойде новата. Явно тая прцедура ще я прибавя към годишния преглед, ехографа и цитонамазката.

# 77
  • София
Нещо тия дни много ми е смотано, та хич не ми се пише  Cry И кръвното вдигам постоянно  ooooh! Ще трябва да се ходи на лекар, а така да мразя .
Обаче заради Лиляна влизам, че още лятото мислех да ѝ кажа да престане да работи в този магазин. Това работене на две места е убийствено, а още по-убийствено е когато са толкова различни и ума и психиката трябва да се пренастройват от едното на другото постоянно.
Та, Лиляна, кажи на мъжа си да вземе втора продавачка, да не се наложи после да си търси втора жена! Сериозна съм, не ми е цел да съм духовита или оригинална. За човек, който съвестно си гледа работата, учителската професия е трудна и изхабяваща, затова времето за почивка трябва да се използва за почивка, а не за друга работа.
Айяла, грешката е сторена, но стискам палци последствията да не са фатални и някак да се подредят нещата  bouquet
Честит празник на всички!
Честити лични празници! Да са ви здрави рождениците и да ви радват много! bouquet
Весела, имаш палци от мен. Днес и без това за друго не ставам. Смятах да поразходя малкия до зоопарка, обаче с това кръвно направо не мога да отлепя от дивана  Sad

# 78
Ех, Айля, неприятно, но понякога просто се случва. Дано все пак нещата се наредят по по-безболезнен начин.

Веси, стискам.

Хай, дано и при теб тревогите да се оправят възможно най-добре.

Шугърче, освен витамини А и Е, за косата е хубаво да се взима и екстракт/масло от пшеничен зародиш, но не знам при вас как е с намирането му.

# 79
Веси, стискам палци!
Лейк, да ти е жив и здрав! Прекрасни моменти да ви предстоят!

Днес е кофти времето, а моето диване тръгнало по пуловер....ужас, може ли грам рецептор за студ и глад да няма

# 80
Шугърче, само приорин ми спаси косата на мен. А падаше на кичури.

# 81
  • Ямбол
Жълто цвете, много ти благодаря за загрижеността, а и на всички останали, които изразяват подкрепата си.
През седмицата аз не съм на магазина, единствено събота и неделя го сменям за няколко часа мъжа ми да си почине. И то не всеки път. Няма натоварване в магазина, особено през уикенда. Тогава няма заявки и доставки, няма и много клиенти в часовете, в които го сменям. По-натоварено ми беше, когато той се грижеше за майка си и лятото, когато го пратих десетина дни да почива на морето.
Няма как да вземем друга продавачка. То и тази няма против да работи повече часове, защото ѝ плащаме на час. Много е трудно първо за намиране и после за доверие. То ако трябва да се мисли нещо в посока почивка, трябва да го махнем този магазин. Мислили сме и за това. Засега задържаме. Не можем да си позволим голям риск.

# 82
  • постоянно
Ландче.
РД ли има ТМ ? Ако е така да ти е жив и здрав и все така да се обичате. И да се сбъднат всичките ви мечти ! Heart

Цвете ,
 звучи зле работата с кръвното , отиди на доктор. Колко е високо викаш ? Яж по малко канела в кисело мляко, но трябва да се разбере причината . Hug

# 83
Айяла, дано има шанс нещата да се пооправят.
Веси, стиснах те!
Ленд, ТМ да те носи на ръце! Това му пожелавам. И винаги да сте си упора!
Слизам в работилницата за нова доза бачкане.

# 84
Рая, не е студено при нас  Peace

Преди малко избеснях на хорската наглост и се чудя как може да има такива хора, които лъжат най-безпардонно, и не им пука въобще ни от забележка, ни от решение на дом.съвет например.
Така бях подпалила, полека ми мина, но определено ми е дразнеща темата.

Айяла, дано неприятностите приключат по най-добрия за теб начин.
Ленди, днес ли е рожденик съпругът ти? Здрав да е и да те обгрижва  Simple Smile

Жълто Цвете, а защо го вдигаш има ли някаква причина?

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 12:18 от blackcat6

# 85
Момичета, хич не смогвам да ви чета и ми е неудобно като се включвам, защото много пропускам. Всички костюмирани бяха страхотни. Аз не споделям на Свет мнението, че са зловещи, по-скоро това обличане помага за справянето с естествения страх от отвъдното, от страшното, от необичайното. Много ми хареса и в Хари Потър справянето с богусите, като ги превърнеш в съзнанието си в нещо смешно. Това си е черен хумор.

Елени, да ти е живо и здраво момченцето, да ви радва, а и вие него.

Дженич, много си работна напоследък Simple Smile.

Акаша, честита нова работа.

Лиляна, стринка ми е с този проблем в последните 50 години, но с диета се контролира. Дано при теб да не е хронично и да можеш да поолабваш от време на време.

Хайче, няма да се повтарям.

Белинда, радвай се на майка си, колкото можеш.

Карз, дано се оправят нещата и да ти поразмине.

Цверте, Шуги, правилно правите, като се изнизвате. Да се оправят чудовищата.

Алечке, щта бия лично следващия път, ако не спреш да боледуваш. От стрес е. Аз така за две години боледувах повече, отколкото за 38.

Цвете, колко ти е кръвното? И аз бях така миналата седмица, но сега е пак ок. Боже, започнахме да се питаме "колко ти е кръвното", вместо какъв парфщм си взе. Не е на добре и трябва да се стягаме.

Сигурно изпускам някой, но наистина съм луднала и нямам много време да чета.

# 86
Коте, прекрасно ти е детето! Мен ме трогна това, че и другото е потърсило помощ, и то от приятел, не на частни уроци. Явно,  че и  средата му е от свестни хлапета, дано винаги е така!
Аз ви разказвах, Никол и гаджето и учеха заедно за матурите. Тя беше силна по БЕЛ, той по английски, и двамата изкараха страхотни резултати

# 87
  • На брега на реката
Еха Коте, браво на детето ти. Имаш повод да се гордееш. Дай Боже, повече такива деца.

Ланд, честит да е ТМ. Да хилядите заедно.

Рая, може ли и на мен сайта за пижамите.

Лиляна, дано отмине без последствия.

Хай, Веси, стискам ви палци.

Анджи, кво стана днес душко, стискам и на теб.

Али97, още довечера ще я пробвам. За термозащитата няма да ми е много коректно мнението, защото до сега не съм ползвала. Харесва ми как стои косата и косъма има лъскавина. Инак, косата ми е шантаво-чуплива и хвърчи във всички посоки.

Уф, пак щях да забравя:
Честит празник на всички.

# 88
Да, Рая и мен това ме радва много 🙂

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 12:20 от blackcat6

# 89
Чак сега успявам да се запиша и няма да е особено адекватно, ама...

Лиляна, благодаря за темата! Надявам се да се разрешат здравословните проблеми. И на теб ти се сърба доста, така че погрижи се за себе си!

Ланд, Елени, да са ви честити рождениците!

Стискам палци на който има нужда!

Коте, браво на детето Heart

Даунче, от стрес, ама аз напоследък съм сравнително спокойна...

Цвете, обърни си внимание с това кръвно Hug

Отели ми се волът днес, чак сега сядам...

Общи условия

Активация на акаунт