Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 793
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Има,има аз преди малко я измерих.

# 151
  • Sofia
И аз пак с парфюм,даже  с комплект, се сдобих-Извънземното на Мюглер,пак, и боди лоушън. Peace

# 152
Здравейте мили момичета,
благодаря ви за палците. Изследванията са 6 така каза докторката, нямаме проблем нито с щитовидната нито с витилиго. Отдъхнах си, каза да идем пак при кожната и да ни лекува като за кожен проблем.

Мид съжалявам за кучето на татко ти. Много е гадно с домашните любимци като си отидат, скаш деца са ти. Аз моята котка Лео още не мога да я преживея.
Ще си лягам аз, много ми дойде преживяното през деня.

Зимното време ми е екстра. Много добре съм, не ми пречи. Идеално е за мен.

# 153
  • някъде ... тук ...
Добре, че писахте за формите на Б12, та погледнах моя. Порових в нета. Ще го сменям. От синтетичния е - Цианокобаламин.

# 154
Зварте, то само лабрадорчето е бебе, другото е дядо! Снимки- утре, че на лабчо нямам май...

# 155
Честити рожденници, живи здрави да са!
Страхотна торта, Елени, браво!

Болните да оздравяват. Няма да изреждам, че четох малко отгоре-отгоре.

Скрит текст:
Вчера изпратихме дядо. Беше болен последните години. Бог да го прости

Най-накрая премерих роклята тази вечер. Много се харесах 😊, ми добре ми седи. Преплюх са я за коленния банкет, почвам да й търся обувки 😂

И да се оплача. Имам малко странен проблем. Децата винаги са носили един размер бельо. Този проблем го решихме, като едната си реже етикетите, а другата не. Отскоро обаче се оказа, че и моите са същия размер hahaha Май ще трябва да ги бродирам.

# 156
  • София
Ай честито Джена!На мен ми набутаха напръскан тестер и за да не забравя на кой е ароматът си го надписах.Старчески работи... ooooh!
Покрай рождения ми ден се сдобих с два парфюма и сега се чудя за този.Освен да изчакам и ако на мъжа ми се появи някоя командировка да му го заръчам или да подшушна на сина ми какъв подарък искам за Коледа.
Ети не бях парфюмоманка,ама през последния месец взех да ставам.
Хърче мерси за разяснението!
Елени да оздравява бързо!
Руми съболезнования!

# 157
Съжалявам, Руми. Да почива в мир.
Сещам се за вариант едната да си реже етикетите, другата- не, а ти на твоите етикети да шарнеш с перманентен маркер. Спестих ти бродирането, ще ме черпиш!

# 158
  • Бургас
Съжалявам за загубата ви Руми!
Мид и за кученцето на баща ти! Ще му вземете ново, щом иска.
Анджи, с нетърпение чакам снимки на бебето Лабрадорче. Много ги харесвам.
Ети ли каза наздраве? Наздраве да е!
И аз си сипах, макар, че цял ден ме боли главата!
Честити ви парфюмчета, момичета!
Малката Елени да оздравява и да не се дава на температурата!

# 159
  • София
МариКарз наздраве!Сега накарах мъжа ми да ми сипе едно Божуле.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 20:50 от Ali97

# 160
  • на Мелмак
Съболезнования Руми!

# 161
Наздраве, момичета!
Заръчах на ММ да ми купи бадеми, щерката- напитка алое, а сина- лимонада. Намерил е само бадемите. Магазина е срещу нас и влиза  поне по веднъж на ден. Купил им сокче от портокал..... Добре, ама те не пият сокове от години. Ех, тия мъже... Поне е взел червено вино.

# 162
Руми, съболезнования...

Зварте, ето ги, абстрахирайте се от двукракото!
Скрит текст:

Карзче, как е главата?

# 163
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Али97, не е ли малко рано за божолето?

Руми, съболезнования. Hug Тежко е, когато си отиде любим човек.
Бих искала да те видя с роклята. Wear Dress Наистина е много интересна, а колко е мекичка ... Heart Eyes

Ехааа, супер красавци! И краката са уауууу! Heart

# 164
  • Варна
Тия чанти... Няма да си кажа мнението за тях щото ще се обидите. Първата, между другото, за мен е категорично дамска и ако видя мъж с такава ще го помисля за обратен.

Общи условия

Активация на акаунт