Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 837
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 165
Хайче, що да се обидя, то вкус- другар нЕма!

# 166
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Кажи де, Хай, аз няма да се обидя.

# 167
  • Варна
Добре, ще пробвам да съм тактична. За мен са откровено грозни, бих умряла от смях, ако видя мъж с такава чанта и бих си помислила кофти неща за вкуса му или липсата на такъв. Че и цените им, подозирам, са ужасяващи. За какво? За нещо дето мяза на ощавена и мухлясала конска кожа?

Аз лично харесвам мъж с костюм и някоя яка раница (ако се наложи да мъкне лаптоп и не ще стандартна чанта за лаптоп). При подходящ подбор на раницата стои много яко.

# 168
  • София
Али97, не е ли малко рано за божолето?
Ами сигурно е рано,ама нашето е останало от миналата година. Wink
Руми честита роклА!И аз се нареждам за снимка с нея.

# 169
Мерси, момичета, нещата от живота са това. На 92 беше, дай боже всекиму.

А за роклята обещавам снимка, само да се сглася, къде по Коледа ... 😂

# 170
Хайче, ама аз третата чанта за себе си я харесвам, бе, не за мъж!
И ми харесва точно щото изглежда поовехтяла....

# 171
  • София
На вкус и цвет,товарищи нет!

# 172
  • Бургас
Анджи, много хубави кучовци!
И ти си яка мадама, изкара бедър!
Главицата ме наболява малко още.

# 173
И аз пак с парфюм,даже  с комплект, се сдобих-Извънземното на Мюглер,пак, и боди лоушън. Peace

С тоз парфюм започнах зимата новата работа, ползвам го икономично, че е траен, обаче на скрипята не й допада и й се повръщало от него, но не ми казва лично, даже ме беше коментирала пред нейна дружка, която идва веднъж и ихо-ахо между другото казва - Аууу, колко хубаво мирише тук, ти нали каза, че бил с много лош мирис парфюма и ти се гади (онази умна колкото тази). Mr. Green. Мълча като партизанин и им меря акъла с капачки и на двете  Flutter

Руми, съболезнования.

Кой се оплака от смяната на времето, аз съм спала и днес от 18,30 до 19,40, нощеска пак ще заспя късно, утре пак ще ми се спи, въобще вляза ли в този кръг накрая съм като смазана, но пусто, не се усещам, и придремвам, буквално за малко.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 22:07 от blackcat6

# 174
Леле Коте:)
И на теб не ти е лесно с тия кукувици.
Забравих одеве да ти похваля момчето.
Все така да е! Да го поздравиш и поощриш. И себе си поздрави, че сте си свършили добре работата.

# 175
  • Sofia
Котеееее, Joy Shocked
Аз пък се поливам с него.Много ми харесва и ми е доста свеж,сравнен с Музата.30 мл съм изпръскала за месец и половина, като имате предвид,че редувам с още 4-5 други.  Crazy За това сега си взех-60ца. Тежат ми из чантите,че винаги си ги нося...ама..кеф цена няма. Обичам да се пръскам на честичко.
Мъж с костюм и раница като видя и падам.  Sick
Въобще лаптопните раници са ми много грозни.
Чантите ме кефят. ММ има подобна ...даже 2. И двете съм му подарявала аз, че и бая пари изтръсках.

# 176
Благодаря ви за милите думи за момчето ми Hug Heart Eyes

Прочетох един виц:
- Бабо, луд съм по нея, но тя не ме харесва!
- Така е като не ядеш...  hahaha

Преди време ми се случи да попадна в темата за вицовете, помня че цяла вечер четох и се смях, даже сега ще проверя има ли я newsm78

Дженко, аз нали съм по тънките сметки, по 90 мл си вземах два пъти и на черен петък, та да е още по-по-най-изгодно Laughing ама дълго го ползвам, щото наистина е траен, а и аз други редувам  Peace

# 177
Не съм чела назад, включвам се директно.
При нас хорА, танци и смях, изкарваме си супер.Да се готви село Коларово и ...Васко Joy Марче, следобед ще акостираме в хотела, нямам идея къде ще се намирам и най-вероятно няма да мога да мръдна извън селото.Ще ти пиша утре в месенджъра.

Честит Ден на Будителите на всички, нека у всеки гори онова пламъче за знание и го предаваме от поколение на поколение

# 178
Ха добър вечер!
Днеска от скитня не мога да се докопам до вас. Нали си имам гледачи, изръшках моловете на бързичко. Уж за подарък на дребната, накрая като ударих чертата след шопинга, то за какво ходих на работа тоя месец... 😆😆
Мъжът ми ме ядоса, искаше за подарък на дребната да взимаме акумулаторна кола. Казах му, че 500 кинта за такава тъпня няма да дам. Да се радвало детето. Чунким много разбира и тя от коли. Накрая и взехме магазин. 😆😆😆
Коте, чудесно момче си възпитала, можеш да се гордееш с него!
Руми, съболезнования.
Парфюми обичам много и всякакви.
Мъжки чантичета от почти всякакъв вид не харесвам. Което не пречи на моя мъж да си върви с такава, че даже и аз му я купувах. Ама пак не ги харесвам.
Приятна вечер. Ще дрънна още едно чашле вино с мамини. Simple Smile

# 179
  • Ямбол
Забавлявайте се, Кате. Е, така се празнува.

И на мен чантите ми харесват и даже бих носила, не ми пука, че са мъжки. Аз харесвам такъв тип кожа.

Руми, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт