Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 844
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 180
  • Canada
Привет-мривет!

Лиляна, благодаря за новата тема  bouquet Стискам палци бързо да се разрешат здравословните ти проблеми, както и на Цветето, Анджи, Хай и всички, които пропускам!

Руми, съболезнования  Hug

Мид, милият куч, най-големия кошмар ми е това  Sad

Елени, Ланд, здрави и щастливи да са ви момчетата  Hug

Цвете, Клое е траен при мен, много го обичам  Heart Eyes

Анджи, обърни си внимание... едното ми око трепери така месеци наред, сега от 3-4 седмици ми изтръпват и двете ръце, от раменете до върха на пръстите  Tired

Тази седмица се отчитам с поредното (надявам се последното) взимане на кръв, зверска мускулна треска - след два месеца прекъсване на тренировките най-сетне ги поднових (чувствам се идея по-жива) , - 2 кг и -2% мазнини и една неприятна случка, която ми доминира цялата седмица  Tired Ама... живот! И това ще мине!

Помните ли, че ви казах, че взеха нова колежка да ми помага? След като сътвори куп дивотии, които все още оправям, я преместиха да прави по елементарни неща и ми зачислиха друго момиче. Тя поне е ОК  Crazy

Акаш, честито!

# 181
И на мен ми харесват тези чанти, въпреки, че не обичам чанта с капак, т.к. не са ми много удобни. Имала съм подобна, не точно тази де, но този тип https://www.amazon.de/dp/B01JIK2KIM/ref=asc_df_B01JIK2KIM1540987 … tm_term=556982975, миналата година бяха актуални, бях й свикнала, само че я носех диагонално през рамо, за да мога да я обслужвам. На мен ми приличат на пощальонски.

Да ви кажа, правих карфиола, не е за нас това ястие, направо не ни допадна, даже и на тримата, а това рядко се случва. Засега карфиола ми допада най-много на крем-супа, на туршия и карфиол и броколи на тиган с малко масълце.

Какво означава като трепери окото? И на мен ми се случва по 2-3 пъти на седмица да ми претреперва, но не съм обръщала внимание досега?

# 182
Чак на 12 страница се включвам не е било това.
Днес ми  беше скапан ден- първо на зъболекар, много гадно беше, за пръв път ми работят зъб, който ме заболя на пиленето, направо скочих на стола, ужасно усещане. А не е кариес дори! Прсото се счупи единия ъгъл на кътника, не знам как!
Сега няква  специална керамична пломба, не се казва така има си име, но го забравих - 350 кинта! Дано стане здраво и си запазя здрав зъба.
Полсе за да е още по- хубаво - гинеколог...
Цито взе. Има още остатък от предишния проблем, а и нов видя. Опасява  се че пак миома тръгва:( Ще следим засега е малка. Ако расте ме чака тежка операция този път няма да се мъчат да ме кърпят, няма накъде вече.
Вероятно затова е било и закъснението.
Много се надявам да не расте тая гад и да ми ми се размине.
Та с натежало сърце излязох от кабинета.
Дано цито-то е чисто поне. В понеделник ще знам.
Мъжът ми реши да ме разведри, отидохме да обядваме, бяхме си решили. В “ Паваж” седнахме, никак не съм очарована. Ребрата бяха много сладки за моя вкус.
Та и с хубава храна не се утеших.
Поръчах си парфюм Гууд Гърл, да се успокоя, един, като обувка. Много ми го похвалиха, не съм го душила, ако е дърво пак не знам. Някой има ли го? Траен ли е?

Лили, да минава неразположението възможно най- бързо! Взимай витамини сега, щом се храниш ограничено- Д, Б12, А,Е, магнезий, калций, рибено масло. Аз тези пия сега.

Честити рожденици, здрави и щастливи да са❤💐

Румка, Бог да прости дядо ти.

Малката Елени да изкара спокойно ноща и утре и помен да няма от Т!

На всички с неразположения здравословни стискам палци и си обръщайте внимание на време! Профилактика му е майката на всичко се намира колай, ако е навреме.

# 183
  • Canada
Коте, забравих да кажа колко ме зарадва твоето момче! Чудесен е, браво!

Нямам идея какво означава треперенето на окото, все си мисля, че е на невралгична основа Confounded

# 184
  • София
Все си мислех,че нещо съм пропуснала да напиша...да поздравя Котето,че е възпитала такова чудесно момче.Напълни ми душата! Hug
Ауууу черен петък като казахте...дали ще има намаление в Бютито или Сефора?Днешният дето ми го пробутаха в ръцете не ми излиза от главата.Остава да си го пръсна и на кожата.
Я да питам разбирачите на парфюми има ли вероятност в тези магазини да не са автентични парфюмите?

# 185
Благодаря ви момичета, прекрасни са ни децата, дано си намерят средата, в която да се чувстват добре Hug

Али, черния петък обикновено е края на месеца, тъй че за тогава се стягай Mr. Green
Аз между другото се старая да купувам парфюми и на мен и на ММ, когато има 20% намаление, инак ми се свиди.
По принцип си ги купувам от Бютито, та не мога да кажа мнение истински ли са или не, на мен ми допадат. Преди време имаше едни магазини Драка от там си бях купила 2 парфюма - единия успешен, единия кошмарен, според мен си беше фалшив и то точно като мине час-два ставаше непоносима миризмата му, такава, която те кара да се изкъпеш, защото е натрапваща, не парфюмна, а тежка, обсебваща сетивата.

Фонси, попитах за трептенето, да не би да е нещо характерно и обичайно за някоя болест, например помня мама като я диагностицираха с високото кръвно, месец и повече й заглъхваха ушите, а казваше че като легне на възглавницата сякаш й цъка часовник под нея. От тогава е на лекарства, с които го поддържа.

# 186
  • Canada
Сега прочетох, че може да е следствие на умора и стрес или прекаляване с кафе и алкохол, но може и да е симптом на неврологично заболяване.

Жаки, дано се разминат безболезнено нещата Hug

# 187
Жаки, стискам палци да останеш само с притеснението.

# 188
Добро утро на всички.

Тази седмица ми беше натоварена, да минава и днес. Следобяд ще заведа малкия на очен, да видим какво ще кажат на прегледа. Вчера пак го боля глава. На преглед беше при личната, защото кашля като магаре. Изписа сироп и инфлуцид. За главата казва от хремата било, ами не е така, тя го боли от преди това. Както и да е, днес го водя на очен.

Искам да кажа на всички болни да оздравяват Hug няма да пиша поименно ще ме извините, не искам да изпусна някой.

Лайк-че да ти е жива и здрава малката принцеса!

На всички пожелавам спокоен петък!

# 189
5,45 се събудих, не мога да спя, като ми е неспокойно.
Добро утро, дано денят на всички ни е спорен и лек❤

Коте, много добро дете имаш❤

# 190
  • На брега на реката
Добро утро,

Днес ми е някак си хубав ден. Родителите ми, днес имат златна сватба.  Heart EyesДа са ми живи и здрави още дълги години и дай Боже всеки му. Ще им се обадя да ги чуя и поздравя, ама за срам ,не съм измислила никакъв подарък. Исках да ги изпратя за няколко дни някъде, ама нали съм все на очни, та ще бъде като приключа.

Жаки, една от снахите ми го има този парфюм и аз страшно много го харесвам, при нея, а и при мен /пробвах го  Blush/ е доста траен. Дано ти хареса. За другото - стискам палци да се размине. Praynig

Али97, пробвах четката снощи и съм много доволна. Бързо стана, а и като за първи път, много добре се получи. Благодаря на теб, Алечка и Жълто цвете за отзивите за нея.  bouquet

Поли, дано му няма нищо на малчо.

Лайкче, малката днес ли има РД? Ако е така, нека расте здраво и щастливо дете и  много хубав празник да има. nbirthday

Хубав петък ви желая!

# 191
Добро утро и от мен. С тази смяна на времето още не мога да свикна.
Буболина, честито на вашите.

# 192
Добро утро,
след вчерашните добри новини днес съм супер дзен.

Хай единият от шефовете се разхожда с такава чанта, супе смешно ми е на мен. Не е гей, ама си е смешно де.
На мен подобен тип чанти са ми пощальонски и макар да ми харесват не бих си купила точно заради асоциацията, кято ми създават.

Петък е хора, петък.

# 193
  • Бургас
Не го знам вашият петък, но моят винаги е мега натоварен. Направо не искам да идва Simple Smile
Лайк, честит рожден ден на госпожица Кати! Да е много здрава!

# 194
Добро утро!
Как да сваря чай от кора от нар? Виктор е с диария.

Общи условия

Активация на акаунт