Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 853
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 195
Не го знам вашият петък, но моят винаги е мега натоварен. Направо не искам да идва Simple Smile

А баш 😁

Добро утро!

Лайк, честит рожден ден на малката прекрасница, да е много здрава и да ви носи само радост!

Вани, не мога да помогна. Дано да му минава бързо на Виктор 🤗

При мен парите за парфюм този месец наистина отидоха за лекарства... Брах му лайката, снощи по едно време (неподходящо време) дишах като същи Дарт Вейдър 😥 Довечера ще си направя лапа със синап...

Стискам ви всичките, ей така, профилактично 🤗

# 196
Добро утро!
Дриймче,честита да ти е рожденичката!Много здрава,усмихната и послушна да е!
Бобулинке,честита годишнина на родителите ти!Още дълги години да се радват един друг!
Али,доста време те държи тоз спазъм Confused .Не ми харесваш така,бързо да ти минава!
Руми,съболезнования Hug !
Честит да ви е петъка,неусетно и безпроблемно да ви минава!За мен вече е събота Mr. Green ,но първо да поспя.

# 197
Бобулина, честита годишнина на вашите! Браво на тях, дълго още да се обичат!

Жива и здрава да е малката Дрийм 🤩

Отивам на работа аз. И моите петъци са най-натоварени. Най-спокойни са ми сряда и четвъртък 🙂

# 198
Мили момичета, благодаря ви за милите пожелания! Да ви се връщат стократно! Heart
Развълнуваната рожденичка ни събуди в 7 и малко, много беше щастлива, че най- накрая нацели деня. На мен ми се спи като на куче, ще се наградя с торта за закуска май- май.
Спокоен петък ви пожелавам, аз ще трябва да потичам по задачки. Хубавото е, че имам подкрепление. Simple Smile

# 199
  • Варна
Лайк, да не е от ония сиропираните яко с Бейлис тортата?

Честита да ти е Simple Smile

# 200
Хаххаха, Хайче, не е. Морковена е. Simple Smile

# 201
Честита ражденичка, Лайк!

# 202
Добро утро!
Дриймче, да ти е здрава малката госпожица!Усмихната и чаровна!
Бубе, да е честита годишнината на вашите! Още дълги години да сте заедно и да се подкрепяте!
Още някой беше рожденик днес, сякаш....
Вани, бързо да му минава на Виктор!
Мид, как е Елени, как ви мина нощта?

# 203

Поръчах си парфюм Гууд Гърл, да се успокоя, един, като обувка. Много ми го похвалиха, не съм го душила, ако е дърво пак не знам. Някой има ли го? Траен ли е?

Много хубав и много траен, но ние имаме първата версия, после излезе зимна, а сега вече има червена велурена обувки. Мисля да го пробвам аз, от моя си сайт, за тия пари за мен е ОК трайността

# 204
Добро утро!
За мен е петък още от вчера. Нали децата не са на училище, но аз пък, се разработих. Живот.
Лайк, да ви е жива и здрава малката хуна! Щастливо детство и хубав празник ѝ пожелавам.
Бобулина, честити да са и твоите родители. Още много години да са заедно.
Коте, срам, но и аз като четях всеки пост за вашето момче му се радвах, но на всяко писане забравях да го поздравя. А и вас също. Иначе си го представях добричък и кротък и с една шантава (ама в хубавия смисъл) мацка за гадже...
Днес имам отиване до куриери, чистене, пазаруване, готвене, изпращане на децата при баба им, да се видя с Катето(ще не намеря)и после купон с преспиване на хижата.

# 205
Добро утро! Да е честито детето на Лайк!

# 206
  • София
Добро утро!
Лайк жива и здрава да е малката маймунка.
Вани аз сок от дренки давам за диария,нар варя сърцевината му,за кората не знам.
Елени с температура,само мкяко иска да пие,отказва храна.Сега ще я водим,че и урина ба брат й за изследване.А и мм се е сговнясал като Виктор,абе все хубави работи.
Чантите дето ги коментирате не са нищо ново,мм има от ученическите години.Дядо ми имаше.Едно време такива носеха,поне около мен де.
Хайде спорен петък.

# 207
  • София
Добро утро!
Честита рожденичка на Лайк! bouquet
Да е здрава и да се радва на прекрасно детство!
Бобулина честита златна сватба на родителите ти! bouquet
Още дълги години да са заедно!
Радвам се,че ти е допаднала четката,поне на първо четене.Ще се радвам,ако споделиш отзиви и за стилизанта.
Аз например не съм много доволна от резултата от четката последния път.
Всички болни да оздравяват!
Който има нужда от палец стискане,да се чувства подкрепен!
Хубав петък,макар и мрачен!

# 208
  • на Мелмак
Добро утро!

И аз да поздравя и Котето и сина й. То такива деца се възпитават, не става от нищото 🤗.

Честито на малкото Лайк че, весело, усмихнато и здраво да е!

Пак парфюми бе 😆. Оставихме манджите. Аз си взех на Дюпонт Пюр Айс. Сега чакам намаление на Шанел 😆

Буболина, много хубав повод/празник!

Аз преди малко купих нещо в някаква игра на децата, което искаха като коледен подарък, друго не желаели 🤔. Само малкия допълни, че иска на екскурзия за Коледа, и аз искам, но точно тогава имаме много работа и ще го мисля, защото ми се ходи до Виена. 😀.

Али, дано скоро нещата при теб се оправят 🤗.

Жаки, прочетох те 🤗. Явно поне на парфюм ще уцелиш. Много сте хубави с малката 😀. Дано миомата се забави!

Поли, кажи после след лекаря какво е станало.

Хубав ден от мен!

# 209
Добро да е утрото!

Ей, какви неща научавам от вас значи...че как петък? Аз станах с твърдото убеждение, че е четвъртък и си бях измислила програма за петъка, какво да я правя сега като утре е събота и мм вече е разпределил съботата?!

Благодаря, мили момичета, за съветите за моята коса и най-вече за нарастващото й отсъствие.  Благодарности за всички, писали ми тук и на лични, аз съм сглобила списък и почвам по ред на номерата,  дано нещо подейства.

Съболезнования, Руми Hug

Алечко, че кое време ти се струва подходящо да дишаш като ДЪрт Вейдър?! Я се стягай, ремонтирай и по теб и след теб да дишат тежко, казах!

Бобулина, честито на родителите, дълги години да се радвате взаимно.

Честит голям празник на малкото Лайкче, здрава, палава и усмихната да е и да държи родителите във форма!

Мид, да се оправят твоите хора.

Жаки, дано се разминеш с най-лекия възможен вариант.

Фонсе, за мускулна треска не съчувствам, то хората са го казали `каквото сам си направиш и Господ няма да ти направи`, ама стига са ти пили кръвчицата бе, направо отиваш към главна роля на жертва във вампирски сериал.

Като сте взели значи да се обяснявате кой с какви чанти ги харесва мъжете и по какви аутфити...аз ги харесвам (или не) като си отворят устата и ме грабнат с каквото казват, а иначе без чанти и облекло, само препятствия. Това принципно, щото инак съм старомодна и като кон с капаци – само собствения виждам Stuck Out Tongue Winking Eye

Поли, стискам палци, после да кажеш какво ви е рекъл очния. Стискам и други нуждаещи се, ако имаме, дано не, и си отивам че аз да не съм Мари-машината (сигурно вече е отвяла половината ангажименти, аз още не съм почнала да готвя обяда....).

П.с. чудя се вече дали да не си сложа за подпис – и друго исках да казвам, ама няма е сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт