Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 865
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 210
Изпратих дечурлигата с баща им на зъбна профилактика, а аз направих бърз обяд с макарони и остатъци от колбаси и сирена на фурна.  Ще го запека като се приберат.

Днес имам да довършвам чанта и шал, а следобед сме цялата банда на басейн.

# 211
  • София
Честита да е рожденичката, Кати! Да порасне голяма - здрава, умна и добричка!
Честити да са и родителите на Бобулина! Весел празник на семейството!

Минах да ви кажа, че на сайта на Офертомед има ваучери за намаления за различни изследвания в Кандиларов. Аз си бях взела за TSH и вит. Д, а днес като отидох да си направя изследванията си пуснах и вит. Б12 и ми дадоха още 15% отстъпка за него, заради другите ваучери. Тъй че пуснах изследванията, че се каня и аз отдавна и като видя резултатите и ще ровя да чета. Вече ми писна да се влача като парцал.
Другата седмица смятам да отметна ендокриноложката и да я помоля за направление за кардиолог. И без това ми се полага веднъж годишно от нея.

Утре се бяхме наканили да ходим до Рилския манастир на разходка, обаче то било Задушница и се отказахме. Сигурно ще е тъпкано с народ, а навалица си имаме и в София. Сега трябва да измисля друго място за разходка.

# 212
  • София
Искам да кажа, че от вчера сме на почивка и имате право на три опита да познаете дали Козуначко не се просра вчера баш преди да тръгнем😡 За никъде не сме! Докато не станат всичките на по 18, аз повече никъде не мърдам! Ааа-ма-ха!

# 213
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, Белинда, голяма си "късметлийка" значи. Blush
Хайде да се оправя Козуначето! Flowers Four Leaf Clover

Ще ви чета после, че при мен е лудница ... Scream

# 214
  • Бургас
Искам да кажа, че от вчера сме на почивка и имате право на три опита да познаете дали Козуначко не се просра вчера баш преди да тръгнем😡 За никъде не сме! Докато не станат всичките на по 18, аз повече никъде не мърдам! Ааа-ма-ха!

Ми вълнува се детето от предстоящата почивка!

# 215
  • Бургас
Морген!
Ние до преди половин час нямахме ток. Авария май имало. И в тази връзка,домофонна система не работи. Децата бяха навън и баткото ми вика,дай ми ключа да си отключа входната врата.....та търсих като луда такъв ключ...ама нъцки! Няма! И спомен нямам за него. Помня,че взех 5 чипа,а за ключ не. Търсих,намерих една шепа ключове,но никой не става. Свеки се прибра и тя ми каза,че има такъв ключ в нея. Ще видя и мм дали има. Ще трябва да вадя ключове.

Честита пораснала бонбонка на Лайк! Много здрава и щастлива да расте!
Честита годишнина и на родителите на Буболинчето!

Болните са много и няма да ги изброявам поименно ,да не пропусна някой, но на всички пожелавам да оздравяват бързо! Ама по най-бързия начин!

Кате,весело е при вас! И дано успеете да се срещнете с Мари!

За парфюми няма да коментирам. Използвам предимно на ейвън. Другите са ми подаръци. Имах един любим кристал на Версаче мисля беше. А аз парфюмите си ги харесвам по аромат.Трябва да го подуша,да ми е харесал много.Има аромати,които ми харесват много,но незнам как се казват. Обаче хич и не се наемам да тръгна да ги издирвам с душене. Ако се разминем с някой на който ми хареса парфюма,мога да го запечатам в носа си.

Някои от моделите на чантите ми допадат.

Друго не помня какво се писа в темата...

# 216
  • Бургас
Охххх,Белиндето ми златната забравих.....
Ама как все така ви се получава,бе,душицо мила.....
Пожелавам ви една спокойна и ,,безаварийна,, почивка някой ден!

# 217
Влизам с въпрос. Издирвам един клиент. Оставил ми е английски номер. Когато го набера една мацка ми казва, че е абонат на еди коя си фирма и след сигнала да оставя съобщение. Та въпросът ми е (Хър) той вижда ли, че има неприето обаждане при положение, че не оставям съобщение Rolling Eyes

# 218
  • постоянно
Влизам с въпрос. Издирвам един клиент. Оставил ми е английски номер. Когато го набера една мацка ми казва, че е абонат на еди коя си фирма и след сигнала да оставя съобщение. Та въпросът ми е (Хър) той вижда ли, че има неприето обаждане при положение, че не оставям съобщение Rolling Eyes

Руми , а звъни ли изобщо или направо на войсмейл  отива ?
Моят включва войсмейл веднага ако говоря с друг или съм извън обхват .
Да,  оставя пропуснато обаждане , но защо не оставиш съобщение за по-сигурно?
Hug

# 219
Честит рожден ден на малкото Кате  bouquet Да расте послушна и много здрава!

Бубе, да са дълги години заедно родителите  bouquet

Алечко, вземи мерки, не е добре това с кашлицата.

Белинде, дано този път ми размине с един ден неразположение  Sad

# 220

Руми , а звъни ли изобщо или направо на войсмейл  отива ?
Моят включва войсмейл веднага ако говоря с друг или съм извън обхват .
Да,  оставя пропуснато обаждане , но защо не оставиш съобщение за по-сигурно?
Hug

Направо на войсмейл отива. Ще оставя, но не е от най-интелигентните хора, които съм виждала Joy

# 221
Ей сега отивам при ЛЛ пак, защото и Т още въдя...

Шугъре, не че има подходящ момент да съм Вейдър, ама ако трябва да сме петъчни не може да се разсвиря като гайда на третото и да пропусна четвъртото... Просто не е честно 😂😂😂  

Белинда,  Мид, да оздравяват и вашите болни...

# 222
  • Бургас
Коте,теб пропуснах, Браво на вас и на синът ви!
Всички деца да са като него!

# 223
  • София
Ванини, във вряща вода около 250 грама слагаш измитите корички на 1/2 нар, да кипят около 5 минути и махаш от котлона. Оставяш поне още 5-10 минути чайчето с коричките вътре и ги вадиш, като се охлади му го даваш на лъжички. Отварата може да се използва 2-3 часа.

# 224
Ванини, дай Рекомфорт, вкусно е хапченцето, веднага минава

Общи условия

Активация на акаунт