Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 881
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 225
Нов вирус с разтройство ли има?
Да им минава на малчовците.
Белинда, не ти вярвам:), за почивките това.
При нас е чудно, меко, слънчево, красиво.
Много се радвам, че си взех отпуск и с малката сме си заедно. Малко повече парички харчим, ама за това да са.
Днес продадохме предишната ми кола, казвах ви че за рождения ден, мъжът ми ми взе друга. И тази сутрин ми звъни, че имаме купувач, оправихме се на пожар с детето и беж към нотариуса. Добре ми изглеждаше човекът дето я взе, дано да я пази добре:), че малко ми домъчня. Първата моя кола беше полото и ми служи вярно 4 години, никъде не ме остави.
Та така, сантиментална към вещите си ставам, остарявам явно;).
Хубав петък мацки
Але, без трето и четвърто не може. Стягай се:). Бързо да ти минава.

# 226
  • София
Пуснахме асат и алат на Павел,стискайте палци да е ок.Иначе инфекциозна ни зове.

# 227
Пуснахме асат и алат на Павел,стискайте палци да е ок.Иначе инфекциозна ни зове.

Изпуснала съм нещо, какво му е? Или защото е контактен с хепатит? Дано всичко е наред!

# 228
  • София
Да,занесох урина и на лентата излезе билирубин уж висок.И ни накара кръв да пуснем.

# 229
  • постоянно
Тути , и аз съм сантиментална към колите си , хеле към първата си . Беше една малка Форд Фиеста , толкова вярно ми служи няколко години , ММ ме накара да я сменя с по-нова такава , която също беше страхотна кола.
Даваме им и имена с ММ ха ха ха

Последната ми е Скарлет , първата беше ЧугаБум ( от едно детско за колички ) Joy

Знам , ( за психото сме ) , но ни е весело. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Казах на един колега , че съм до обяд да ми донесе документите преди това, още не е дошъл . Ще дойде баш в 12,30 като заключвам. Ейййй !  ! !

# 230
Ох, Мид, стискам палци всичко да е наред с Павел... Praynig

ЛЛ ми се накара, че няма как да оздравея, докато ходя на работа и трябва да си лежа и да пия чай... Ми права е жената... В понеделник пак, ако няма подобрение. Довечера съм на хомеопат...

# 231
  • Euskal Herria
Мид, дано всичко е наред.
Болните да се оправят бързо!

# 232
Ох, бе, Али, аз имам особено мнение за хомеопатията....ама поне няма да ти навреди, като изключиш парите, хвърлени на вятъра

# 233
Явно почивате днес, иначе човек не може да ви изчете.
Болните да се оправят.
Миднайт, дано не са положителни резултатите.

И нашите коли са с имена ( че и колелетата ни) Mr. Green За първата не ме боли толкова, но виж последната. Подарък ми беше за първата годишнина от сватбата ни. Що нещо е пропътувала...и водата ми я взе ( той без това и съпругът ми искаше да я маха). 12 години вярна служба, да кажа, че дори не знаех от къде и се отваря предния капак  Laughing Сега като видя такава и ми се обръща сърцето.

Али, може би съм от малкото, които вярват на хомеопатията. Но и на двамата с мъжа ми ни помогна много.

# 234
Аз съм сантиментална към всичко. Да не почвам, че още днес темата ще стигне 100на страница Joy

Мид, дано са добри резултатите.

Ванини, да се оправя и твоето момченце, дано Белинда види почивка, аз и аз съм във вашата група, ама моето през всички дупки тече горкото и едва преглъща малко мляко и вода, ще загубим бузите, дето щяхме да пласираме по рекламите  Cry

Алечко, дръж се на положение и бъди дама, ако ще свириш, гледай да не е на гайда Stuck Out Tongue Winking Eye Оф, ужасна съм, възмутих се от мене си, ама наистина се оправяй и не разчитай на справедливоста в света HugHug

# 235
  • София
Мид, дано детето се размине с болестта  Praynig Много е гадна, пфу!

Не се привързвам към вещи. През последните години понесохме много материални загуби. Животът ни се преобърна с краката нагоре. Едва сега влизаме в релси и то много бавно. Да сме живи и здрави, с другото някак ще се справим   Hug

Да оздравяват малките. Сега тъкмо се чудя какво да давам на моите за имунитет. Те обикновено дават фира в началото на декември.

# 236
  • Варна
Оф, и аз трябва да сменям колата, а сърце не ми дава. Толкова много да я обичам, с такъв мерак я избрах, с такъв мерак си я карам и поддържам. На няколко пъти се каних да я пускам на обява и все се разубеждавах, но вече няма накъде.

# 237
Много обичам да сменям коли. Обаче не ми се случва толкова често, колкото ми се иска Mr. Green
Хър, и аз си ги кръщавам, че даже си им говоря по някога Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имала съм Рени, Меги, сега съм с верния Тончо, който издържа много, почвам 6-та година с него.

# 238
  • София
Много обичам да сменям коли. Обаче не ми се случва толкова често, колкото ми се иска Mr. Green

О, Руми, и аз така! Ако може всяка година ще ги сменям, различни модели и цветове  Sunglasses
А в момента дори нямам лична! Имаме една, която е семейна. Добре, че живеем на сравнително добро място и така сме си организирали нещата, че да се справяме с една кола.

# 239
  • Варна
Трябва някой ден да отворим дума за колите и да се покажем коя какво кара. За мен би било интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт