Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 788
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 240
Добро утро.

Стискам палци на всички, които имат нужда. Нека деня да ви донесе положителни резултати и спокойствие Heart

Снощи късно легнах, днес рано станах. Пак се завръща серията от безсънни нощи.
Сещам се за моменти от един конкретен ден и разни мисли ми прехвърчат през ума. Ако... дали... защо... ей такива неща Cry

# 6 241
  • на Мелмак
Поли 🤗

# 6 242
Добро утро,
познайте в колко се събудих - в 4 часа, защото ми блесна че съм забравила да сваля поръчковия лист на една важна поръчка за която написах сума указания и два пъти повторих да си предадат когато дойде нощната смяна. Толкова ми стана зле, че в звънях посред нощите в цеха. Пак добре че са били съобразителни и са намерили нужната информация и я работят. И като си помисля че имах намерение да им звъня и се замотах и забравих, щях да измисля начин да им я занеса. Тая работа ще ме довърши, подозирам, че днес ще е ужасен ден. Как е възможно да съм толкова разсеяна, но ще ми е обеца на ухото да си проверявам нещата преди да тръгна.

Люси, Мари, Сбъдваща и май имаше още някой стискам ви палци всичко да е наред.

Хубав ден

# 6 243
Веси, много се натоварваш в работата. Не е добре така. Всичко се оправя. Не знам дали съм права, но много присърце си я взела, което всъщност е хубаво, но те натоварва. Извинявай,  ако не стоят така нещата Hug

# 6 244
  • На брега на реката
Поли, гуш  Hug.

Люска, не видях твоето "внуче", но това е без значение,Стискам палци и за него. Бърз и леко да минава. Praynig

Мари, Сбъдваща, продължавам да стискам. Маре, пиши когато можеш, ние ще чакаме.

Ако още някой има нужда, палчета и за него!  Heart Eyes

Гледам, на балкона има 6 потребителя и 3 от тях скрити, отделно са "гостите". Кво значи скрит потребител и защо аджеба е позволено подобно воайорство?

# 6 245
Поли баш така си е. Аз съм си такава, много се вживявам и все ми се струва, че мога и по-добре.
За първи път работя в производство - от моите грешки да зависят всички. Досега винаги съм си била персонално отговорна и ако сгреша само аз го отнасям.
А сега ако аз сгреша след мен има още десет човека дето грешат и работата става дебела. То и затова толкова се притеснявам. Ама надявам се да вляза в релси и такъв тип грешки да са по-рядко.

# 6 246
Добро утро!

Сбъдваща, Мари, Люси, стискам палци днес!

Веси, понеже не можеш в момента да си смениш работата, смени си подхода и гледната точка. Спри да се притесняваш. Грешки прави всеки. И макар, че от твоите грешки бъркат и други хора, отговорността пак си е твоя и пак на теб ще викат. Така че приеми, че в даден момент ще ти викат, преживей го и си карай работата спокойно. В крайна сметка не произвеждате кръвна плазма и от това не зависят животи Simple Smile И си записвай. Аз по цял ден съм с един огромен лист пред мен. Сутрин си пиша задачите, като излезе нещо - добавям. Като свърша нещо - драскам. И мейлът така ми е организиран - несвършените неща са в инбокса, готовите - по папки. Не знам при теб как е, но мен често се опитват да ме прекъсват с глупости. Когато правя нещо важно, а някой иска нещо друго просто си записвам и го отсвирвам (и човека и задачата), не се занимавам и не го мисля, докато не свърша важното. Наистина е въпрос на фокусиране и концентрация, които се постигат, когато си спокойна и хладнокръвна. Ще се наместиш Hug

Относно книгите съм на мнението на Куркума. Киндълът е най-ценната ми вещ. Хартиени книги купувам рядко и когато ги прочета ги подарявам. Дразни ме затрупването с каквото и да е. Притежавам емоцията и знанието, което ми е дала някоя книга, самата вещ ми е ненужна. Любимите ми книги си ги имам на четеца и винаги мога да се върна към тях.

До сега си изправях косата, което май е излишно упражнение в тази влага. След малко като си бацна и шапката и съвсем отидЕ.

Хубав ден, банда !

# 6 247
  • София
Добро утро със стиснати палци!

# 6 248
Добро утро,  дами, Куркума и балкон.
Кой кукна днес в 5? До довечера ще съм парцал.

Киндълът ми е пръв приятел. Не мога без него.

# 6 249
  • Бургас
При нас пак вали дъжд. Взе лекинко да ми писва.
Веси, не се притеснявай. Имаш ли колежка с която работиш? Аз имам и сутрин , докато пием кафе до правим оперативка -коя,какво има да прави и тн. И после си напомняме при нужда. Не да се следим коя,колко работи, ами да не пропуснем нещо. И да, пиши и после задрасквай
Добро утро!

# 6 250
Добро утро!
Стиснати палци за нуждаещите се!
Да споделите после дали е имало полза от тях!
Лина, то хубаво да имаш колежка, но да си пасвате. Аз 8 години си трових нервите с една, ужас!
Сбъдваща и балкона ли поздравяваш? Там са повече от пишещите днес 11 на 17 в тяхна полза.

# 6 251
  • Бургас
То и аз съм си направила профила да не дава информация кога съм на линия и ме води като скрит потребител.
Днес за кой трябваше да стискам палци? Стискам за всички, профилактично

# 6 252
За ръката на Люсиното внуче, за ноктите на Първородния и за моя милост....да не уточнявам.
Добро утро!
Как е времето? При нас няма дъжд, няма сняг. Топло е.

# 6 253
  • Варна
Скритите сме всички ние, на които точката до ника не е червена или зелена, а сива, демек не се знае дали си на линия или не. Параноясвате вече.

Успех на момчето на Сбъдваща, дано това е краят, намъчи се това дете.

# 6 254
Мари, времето при нас е гадничко, но ние сме по на изток от твоята дестинация.
По покривите има леко побеляло и вали нещо като суграшица. Ни дъжд, ни сняг и по дърветата има замръзнало капки.
Лек път и добри резултати!

Общи условия

Активация на акаунт