Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 791
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 255
  • Варна
При нас е хладно, мокро и с доста силен вятър. Нощес са нападали доста клони, здраво е брулило. Но поне засега е над нулата.

# 6 256
  • София
Мари, в София е тихо, около нулата. Прехвърча слаб сняг и са побелели покривите. Улиците са чисти.

Добро утро! Да ви е лек и спорен денят. Всички със здравословни проблеми да се оправят.

# 6 257
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
За ръката на Люсиното внуче, за ноктите на Първородния и за моя милост....да не уточнявам.

И за Стейсината щерка с болното ухо.
Палци на всички ви! Hands Thumbsup

Добро утро.

Изпратих домочадието и от 5 минути седя в тъмното и идвам на себе си. Голям екшън е сутрин! Flushed
.

# 6 258
  • Germany
Добро утро!
Сбъдваща, леко да мине операцията и да е за последно!
Мари, с хубави резултати да се похвалиш!
Люси, всичко да мине добре при внука!
Веси, работила съм подобна работа /в печатница/ и накрая тотално се бях побъркала. Ставах нощем да си записвам разни неща за другият ден... Алечка ти е дала добър съвет. Записвай си всичко и накрая на деня проверявай дали е отметнато.Сортирай си документите на купчинки по приоритет, но най важното е да опиташ да си спокойна, защото когато човек е стресиран прави повече грешки.
Днес ще ходя да ми махнат превръзката от пръста и се притеснявам, че май пак е залепнала Sad Мисля да им кажа, че не искам да го опаковат повече и вкъщи да си го напудря с едно прахче за рани и да сложа лепенка, която да не опира. После имам час в банката да направя сметки на децата и сутринта ще замине. Малчо има тест по мате днес, та стиснете му, моля по едни палци!

# 6 259
  • Бургас
Зварте така е. На мен до 8.00 ми минава половината ден Simple Smile

# 6 260
Добро утро!

Стискам палци на всички имащи нужда- внучето на Люси, първородния на Сбъдваща и любимото Марче.

Поли Hug

При нас продължава да вали дано го обърне на сняг, че ми писнаха тия води вече  Rolling Eyes

# 6 261
Добро утро,

Стискам палци за сина на Сбъдваща, Мари, внучето на Люси, пръста на Мони, щерката на Стейси!

Поли, 🤗

При нас ще вали цял ден - дъжд.

# 6 262
Стейси, стискам те!

# 6 263
Добро утро!

Стискам палци на всички имащи нужда- внучето на Люси, първородния на Сбъдваща и любимото Марче.

Поли Hug

При нас продължава да вали дано го обърне на сняг, че ми писнаха тия води вече  Rolling Eyes
Шшш, ало, я по-кротко! Hug

Добро утро! Кофти време, за каране още по-. Навсякаде има големи локви, да не говоря, че някои улици са наводнени.
Стискам палци на всички, които имат нужда!

А балконът ще си е там и е бил там постоянно. Игнорирам го и не се сещам за него въобще. Все пак доста момичета слязоха от там и сега са неизменна част от темата и я правят такава, каквато е днес. Другите по пързалката. Още помня, как навремето намерих темата "Сподели". Четях ги с удоволствие от балкона. Там бяха събрани също потребители, които се "познаваха", като нас. Беше много мила тема.

# 6 264
Добро утро!
Поли, Hug !Не се тормози с излишни мисли!
Дами,ще ви мисля с добро днес ✊!
Тази нощ повече се въртях в леглото,от колкото да спя.Ако и следобед не мога да спя,довечера едвам ще изкарам на работа.

# 6 265
  • Бургас
И аз искам сняг. Дали ще има в Пловдив като отидем в петък? Или на Боровец? Децата нямат търпение да го видят.

# 6 266
При на вали сняг на дърти снежинки, много съм доволен 🤩🤩🤩

# 6 267
  • София
Добро утро
Стискам за всички и късмет.Да доложите резултатите после.
Екстра е времето,поне метър сняг и ще съм доволна

# 6 268
Сняг само по тротоарите, Мид. На нас ни трябват чисти пътища.

# 6 269
  • София
Чисти,чисти са.То в тая каша всичко се топи.

Общи условия

Активация на акаунт