Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 813
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 270
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ооо, Алечко, искам да мина по този мост! Heart Eyes

# 6 271
Ооо, Алечко, искам да мина по този мост! Heart Eyes

Много е яко, а като замръзне реката и клоните на дърветата натежат от сняг става направо приказка Heart

Мощно си вали при нас и си трупа, но е топло и ще стане мазало. Обаче в момента е толкова красиво, че си наваксвам със задачите, пускам коледното радио и почвам да си украсявам офиса Grinning

# 6 272
Добро утро, дами!
И тук вали сняг, не обичам зимата аз. Sad
Киндълът е голямата ли любов. Купих го Кати като беше новородена, че се будеше даже и като разлиствах книгата. От тогава сме неразделни. Богатството до имаш 1000 книги в джобчето е безценно.
За т.нар. "балкон" не ми дреме. Едва ли ня някой анонимник му е мн интересно точно с колко см съм си отрязала косата. Simple Smile
Палците са стиснати, пишете като имате резултати. Kissing Heart

# 6 273
  • София
Добро утро!
Честит първи сняг!При нас си е истинска зима вече.
Стиснати палци за всички нуждаещи се!Да се похвалите с добри резултати след това! Hug
Поли  Hug
Когато чета,предпочитам да разлиствам,прелиствам.Друго е усещането.Но е факт,че киндълът спестява много място.
Хубав снежен ден! Heart Eyes

# 6 274
Добро утро.

Относно книгите съм на мнението на Куркума. Киндълът е най-ценната ми вещ. Хартиени книги купувам рядко и когато ги прочета ги подарявам. Дразни ме затрупването с каквото и да е. Притежавам емоцията и знанието, което ми е дала някоя книга, самата вещ ми е ненужна. Любимите ми книги си ги имам на четеца и винаги мога да се върна към тях.
202uu
Това са и моите мисли. Нямам нужда да притежавам вещи, било то и книги. Много съм щастлива, че живеем във времена, в които можеш да носи библиотеката си в задния джоб, точно както каза Куркума!

При нас не е толкова романтично, колкото при Алечка  и моста, но е красиво.
Скрит текст:
Снегът е много мокър и тежък, няколко часа ще му се насладим на красотата, след това ще стане черна кал.

Имате стиснати палци.

Софиянки, търся си компания за театър на 15.12 събота от 19.00 часа. Няма да го пуснат тук, че балконът ще ми изкупи билетите.  Mr. Green Ако на някоя ѝ се идва с мен, моля да ми пише.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 09:06 от alina_si

# 6 275
  • Бургас
Добро утро, банда!

Сутринта станах в 7:40, че след алармата съм задрямала, и направо се замислих дали има смисъл да будя „бутни колибата” , че като я знам каква е,  първия час го бяхме пропуснали от раз.

Успех на всички с лекарска намеса днес!

Веси, колко време направи в тази фирма? Не е много, струва ми се, и е нормално да имаш пропуски. Ще свикнеш, щом имаш желание да се научиш. Алечка е дала добри съвети. На мен също списък/таблица за задачите ми е първи помощник. Мейл, по който нещо седи недовършено, седи като „непрочето” писмо.

Днес, 50 дни по—късно, банята ще е отново в завършен вид. Ще слагат паравана. ЖДНБ.

Аз чета и на киндъл, и хартиен вариант, че не винаги намирам електронен такъв. За 15 лв на година имам абонамент в кварталното читалище и така съм си решила проблема с купуване, а после и съхранение на книги.

Хубав ден на всички ви!

# 6 276
Добро утро! И при нас вали дъжд, мокро и влажно е, а искам малко сняг-за около ден, два, три.
Стискам палци на всички, които имат нужда. Да се възстановяват бързо и леко Hug
Искам да кажа, че ми се иска да съм ето тук в момента:
Скрит текст:

Мястото, което много обичам. Снимката е от миналата година. Надявам се в събота и неделя като отида, да снимам пак подобна гледка.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 10:20 от Анонимен

# 6 277
Добро утро ама за мен хич не е добро. Ставам сутринта да ходя на работа-дъжд! Качвам се в колата и йок! изобщо не запали! Оле, лошо ми стана...ми сега как да стигна на работа??? За тези на балкона да поясня, че пътувам до Пловдив. От там ровя в нета...ми и автобус няма, изпуснала съм го. Седя в дъжда и проклинам целия свят. По едно време виждам нещо странно около мен...Я! Човек! Питам, разпитвам...оказва се, че не съм изпуснала рейса ами го изместили ама защо някой трябва да си обнови инфото в сайта. Стигам в Пловдив, айде на такси и успешно пристигнах само с 50 мин закъснение на работа. Ако не се напия днес та на!!!

# 6 278
selleste, доста скъпо четенето при вас.
Аз си взех карта за библиотеката в града ни  5 лв за година.

# 6 279
  • Ямбол
Добро утро.

Изглежда съм изтървала доста. Уж четох...

За книгите съм споделяла много пъти - разчиствам си повечето хартиени. Оставила съм малко нечетени, малко четени, но с идея и аз не знам каква, като остареят ще ги махна и тях, а всички останали ги раздавам. Не ми се занимава с даряване по библиотеки, може да ги оставя в парка ни, има рафт с книги, да ги четат хората. Всичко останало ми е в Киндъла и в папки на компютъра. Понякога отварям читанка и си ровя, ако нещо ме впечатли - тегля. Или пък ако съм прочела от някой автор нещо интересно, търся и други книги от него. Така колекцията ми вече е доста голяма. Към хартия не смятам да се връщам. Нито един плюс не намирам на хартията.

...
Момичета, благодаря за палчетата! Добре мина, да видим ръководството какво ще каже.
Кате, проверка ли имаше?
При нас в училище е доста динамично. В началото на учебната година напуснаха много колеги, та до сега продължават да излизат и стигнахме до момент, да не можем да намерим кадри. Търсим по биология(няма нито един) по физика и по БЕЛ.

# 6 280
  • София
Стискам палци за всички с процедури или прегледи днес!
И аз съм на доктор, малко се притеснявам, дано ми е поправим проблема... Sad
Реших предпразнично да отметна всичко, което отлагам от повече от година като евентуални проблеми. Минах коремен ехограф, остават днешния лекар, ортопед, зъболекар и махане на бенки...

# 6 281
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще имат концерт във Франкфурт. Голям кеф, няма да пропуснем.

За себе си предпочитам електронни книги - купувам електронни книги, тегля безплатни и купувам хартиени само в случай, че не се намира в електронен формат.
Иначе за децата и половиков се купуват хартиени, предпочитат ги. Доста книги купуваме, имаме голяма библиотека и четем много. Оня ден нови 2 Билли-та поръчах, трябват. Книга е част от всеки подарък за РД или Коледа, такава ни е традицията. Вече съм готова с избора на книги за Коледа. За Първородния лимитирано издание на Стивън Хокинг и една на Рандъл Мънроу, за средния - новата книга от любимият му тийн-романист, а за Русокоска 2 книги за първи стъпки в шиенето на машина и идеи за лесни проекти (машина съм поръчала за Коледа).

# 6 282
  • София
Хелоу, лейдис!

Алинко, на мен ми се идва с теб, но няма как да знам толкова отрано дали ще мога на 15-ти, затова не ми се ще да те подвеждам. От друга страна - защото пък да не пробвам гледачката на Кати Rolling Eyes Ще помисля.

Стига с тоя балкон Open Mouth Форумът е публичен, темата ни не е с ограничен достъп! Нормално е да има хора, които само си четат, но не си падат по писането. На който не му харесва, не споделя лични неща и толкова. Аз например мога да кажа, че напоследък започнах да преглеждам кралската тема. Започнало е да ги прави едно момиче, което изнамира страшно интересна информация и снимки, и ми е забавно. Но не пиша, защото нямам какво - не съм чак такъв роялти фен, не знам нищо за тях, просто ми харесва да гледам тиари Laughing Та разцъквам там вечер, докато приспивам Негово Величество Принца, в този смисъл - там съм "балкон" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лятото бях на Стефан Вълдобрев аз, Сбъдваща, идете непременно, страшен купон е! Има няколко песни в последния им албум, мммм Heart

И....забравих какво още исках да кажа Joy

# 6 283
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
При нас е така:
Скрит текст:

Малка България, а какъв контраст! Heart Eyes

Киндъла не си го давам и аз. Book През първата година на четиригодишния вампир ме е спасявал буквално от полудяване. Сигурно съм ви казвала, че спеше само и единствено сгушен върху мен. И за минута не можех да го оставя. Sweat

Мери, стискам палци и за теб. Flowers Four Leaf Clover

Сбъдваща, хубави подаръци си избрала. Hands Thumbsup

А сега, както е актуално да се казва напоследък, не ме заговаряйте, че съм решила да отметна доста работа. Joy
Ако сте добри и розАви, по-късно ще Ви почерпя с любимите ми бонбони. Chocolate Bar

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 09:56 от zwarte tulp

# 6 284
Лятото бях на Стефан Вълдобрев аз, Сбъдваща, идете непременно, страшен купон е! Има няколко песни в последния им албум, мммм Heart
Знааааам. Големи фенове сме им. Албумът  го слушаме в колата и наследниците знаят всички песни дума по дума. А избрани цитати от текстовете се настаниха твърдо в семейния ни фолклор. “като самодив съм“ например.

Общи условия

Активация на акаунт