Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 734
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 450
  • Бургас
Това не се брои,Белинда. Аз помислих,че няма къде да седнете!
Иначе ние веднъж счупихме дивана с мъжа ми, обаче набедихме детето пред баба му Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 6 451
  • София
Мръстници ей,децата набедяват все!

# 6 452
Лина, не ви е срам;).
Ама нейният диван ли счупихте?
Боже, аз само стол съм чупила, ще се засрамя.

# 6 453
  • постоянно
Star pupil 👨🎓 рекоха учителите . Това дете или им е платило или ги е хипнотизирало ? Учителката по математика вика изненадана съм да ви видя -на него всичко му било наред . Че от къде да знам аз кое му е наред ако  не ми го каже тя ?!? Странни хора . По История е най-добрия от 6 класа . Учителя е във възторг . Питал го бил въпроси , на които и той се затруднявал да отговори . Мчи всичкото  това висене в интернет , чело е дЯтито . 😂😜
Най се изненадах , че по рисуване много добре се справял . Ние с баща му и двамата сме пълна нула там . Последно рисувал японци -самураи , аз не можах да повярвам как добре се е справил .🧐😎

Козуначко е голям Терминатор -от телевизори на дивани минал 😂😝😂

# 6 454
Браво на Сам! Отличник и художник японист Simple Smile

# 6 455
Счупил бил дивана JoyJoyJoy Не мога Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво на Сам!

# 6 456
Белиндаааааааа, сега вече така ли му казвате- Козуначев счупил дивана,а? Ще проговори това дете , и всичко ще си каже,само го набеждавате, ток кротък малчуган!
Хора, ядох една чудно вкусна морковена торта! Чудна, ама чудна!
Браво за хубавите новини днес, чакаме само Мари, май... Да се приберат живи и здрави и те, и да се разпише!
Замръзнаха ми ръцете днес, студ е.. И като написах това, се сетих да вървя да си изпера ръкавиците, че другия чифт не мога да си го намеря...
Сами, слабост моя!

# 6 457
  • София
Това не се брои,Белинда. Аз помислих,че няма къде да седнете!
E, то с тая дупка отдолу в най-скоро време може и да няма Rolling Eyes Страхотия е това хлапенце, какво ли ни чака Scream Само да е жив и здрав!

Лина Joy Не те ли досрамя да си измиеш ръцете с мъничето?!

Сам Heart Eyes Хърче, кеф ли е да имаш такова детенце, а? Моите досега никой чак така не ги е хвалил. Сигурно е голям кеф, ама няма да го доживея Joy Най-много да ме викат да заплащам разрушено училищно имущество...то столове, чинове, мани...Че и леглата в детската градина не са евтини...

# 6 458
Белинда, 😂😂😂😂😂
Блаво на Сами!
Много сладки момиченца, Хрис Simple Smile

# 6 459
Наборе, браво на зетя!

Нещо не действат болкоуспокояващите. Ще е тегава нощ.

# 6 460
  • на Мелмак
Браво на Сам!

Сбъдваща, 🤗

Добри новини, само Мари да се разпише остава!

Белинда, дошло му е времето на дивана! Може само плътен плат да сложиш и сте ок, на спокойствие да се разхожда. Моите бяха същите, но не пропаднаха де. Вечно възглавниците бяха на някакви къщи и те се гонеха върху плата 😉.

# 6 461
Браво на Сам Hug Хър и на теб  Hug
Момичета, благодаря ви Hug
Моето малкото за три години не е чупило телевизори (все още), но е толкова диво и активно, че по цял ден с нея ставам разногледа, а и аз както каза Белинда, сигурно ако беше първа, нямаше да се навия за второ. Вечно нещо е ударена, паднала, или нещо е изпуснала, тряснала или изляла. Не знам как се оправят госпожите в градината.😁😁

# 6 462
  • Бургас
Сбъдваща, дано да е лека нощта ви! Казаха ли какво да правите ако болкоуспокояващите не действат?
Нищо и нямаше на детето. Даже се чудеше защо изкукалите и родители и казват да скача на дивана при положение,че да вчера и забраняваха Simple Smile Simple Smile Simple Smile Бяхме на гости при майка ми и не върви да признаваме вина Wink

# 6 463
Гледам Love actualy сигурно за 100тен път и пак ми е кеф.

# 6 464
  • Sofia
Браво на Самсън   Heart Eyes
белинда,ами,къде сядате/лежите като раздига тоя Бим-Бам въглавниците?
БоШке,у нас ще настане революция,ако диванът е счупен.Това ни е най-свидната мебел  Mr. Green
Стикам палци на юнака Сбъдващ!  PraynigПфууу,намъчи се т'ва дЕтИ.
БарнАла съм си за утре чуден бял аутфит,много адекватен за кишавото време,много. hahaha
Под стрес не мога много да работя аз,и не само под стрес,всъщност  Crazy.
ММ ме уговаря да се върна на работа напролет  hahaha.Сега нямало условия по нашия край за излизане и шофьорлък.А,всъщност зорът му е ,че заранта вместо кротко да нунка трябва да стане да ми изчисти колата и да ми отвори портата. Crazy
Пих червено вино следобяд,сега допивам бутилка бяло...Таман жена  bowuu.

Общи условия

Активация на акаунт