Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 740
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 435
  • София
Всичко е наред с операцията!
Много ви благодаря!

# 6 436
Чудесно, Люси Hug

Прекрасни джуджанки, Хрис, да са ти здравички и все в такова настроение като на снимката!

# 6 437
  • София
Браво, Люси! Не съм се и съмнявала.

Чудни джудженца видях Grinning

Сега...не знам как да ви го кажа...ама Козуначко счупи и дивана Flushed Разруши къщата това дете...Ако този беше първи, твърде вероятно да си бях останала с него...

# 6 438
Люси, сега само бързо да се възстанови 🤗

Веси, какво работиш, няма ли някоя колежка да те въведе в работата. Наистина са притеснителни тези грешки. Сигурно и ти се тормозиш 🤗

Хриси, чудни, чудни джудженца 😍

Белинда ... 😂😂😂

# 6 439
  • Sofia
Сега...не знам как да ви го кажа...ама Козуначко счупи и дивана Flushed Разруши къщата това дете...Ако този беше първи, твърде вероятно да си бях останала с него...
Joy Hug
като търсиш за вас,давай да спазарим 2,ама с 2 лежанки  Mr. Green
У нас камината бумти,татко и котка спят,младежът цъка....идиля,няк'ва.Утре съм на труд  Shocked.В тоя сняг  newsm78,ще я помисля тая раОта.Не ми се спешно,сякаш.Чакат ме да им сдипля Коледните мероприятия.
Ох,това със спешните имейли  ooooh! Sick.Добре,че не получавам много такива и не очакват да ги извърша спешно  Mr. Green. Много хартии и при мен, тегава история. Crossing Arms Поне двустранно да печатахме, ама не-цветно,едностранно. Thinking

# 6 440
Абе този Козунак като страшен разрушител Конан Варварина Sweat Smileох, много ми е смешно, на вас сигурно не, че трябва да мебелирате на ново къщата.

# 6 441
Белинда, да не се опитваш да подмениш интериора и само да обвиняваш горкото дете. М?
Не може това сладко козуначе да е виновно 😂😂😂

# 6 442
  • Бургас
Е,ама много калпави мебели имате явно. И падащи телевизори си купувате и после детето,та детето!!!!

# 6 443
  • На брега на реката
Радвам се за добрите новини от Сбъдваща, Люси и Мер. Ще чакаме и Мари да се разпише.

Козуначко ще бъде силен като Крали Марко. Joy То сигурно не ти е смешно, ама така поднесено, не можах да се сдържа.

# 6 444
Козуначко като един мъничък Бам-бам си го представям;).
Браво Люси.

# 6 445
Ох бе, тоя Козунак, с глас се смея, Деян и той. Точно за Бам Бам се сетих.  🤣🤣🤣Да пращам ли майстора на дивани?

# 6 446
  • ту тук, ту там
Белинда, да не го счупихте вие с мъжа ти и само да се оправдаваш с Козунака, а?! 🤔🙄😂

# 6 447
  • София
Абсолютно ми е смешно и на мене вече! То е толкова абсурдно, че не може човек да се ядосва постоянно...
Вдигна той възглавниците на дивана - тези, на които се сяда, от няколко седмици ги вдига постоянно, и гледам го, ходи си по това, дето е отдолу, а то е тънък плат някакъв, здрав, здрав, колко да е здрав. Под него има някакви чаркове дивански, ама не са плътни някак си, ами все едно на летви...И по едно време гледам - хоп, пропадна му крачето Flushed А то, явно платът е бил поизлинял и той като е тежък, хоп, прокъснало се и крачето пропадна надолу! Добре че не се контузи нещо! Мъжа ми вика оффффф, сега и диван ли ще сменяме...Викам, сакън! Този, докато не се очовечи, нищо ново няма да влезе в къщата ни, освен ако не е належащо! То няма абсолютно никакъв смисъл!

# 6 448
  • на Мелмак
Белинде, той ви стимулира да се обновявате, не само с дрехи, а и обзавеждане! Как ще изкараш примерно 3г с един диван или телевизор, ами я виж колко нови има, а ма-ха!

# 6 449
До 418 стр. стигнах само. Ще чета след обяда си явно.

Някакви новини от стискането на палците?

Зварте, разбирам те. И на мен до 9 часа ми се струва, че съм изработила света, а 5 е така далече още Simple Smile Напарво завиждам на хората, които пишат, че отиват на работа за да си починат. Какво е това? Никога не ми се е случвало.

Куркума, не знам дали е романтично или не, но аз съм книжен плъх и от невръстно дете се заравям в мастило (писане) и уханието на книги. И тук чета много, но не е същото както с книгата, и доста съм забравила писането на ръка, което ми беше страст, но книгите ах, книгите как ги обичам!

Всеки месец получавам материалите си за предучилищната подготовка опаковани за месеца и новите ми книги онлайн и най ми е любимо да ги разглеждам, сортирам и да ми миришат на ново. А книгите ги гълтам на един дъх и чета навсякъде където мога Simple Smile

И до библиотеката ходим постоянно и вземаме книги, а щерката чете още повече и взема поне по 4-5 на седмица и от у-щната библиотека, списания има абонаменти и въобще чете се на поразия. Сън не спим докато не изчете всичко ново и на другия ден е змаминала да вземе други книги. Как да не му купуваш книги на такова дете?!

Белиндааа, стига бе! Ей това не мога да го повярвам Simple Smile Бързо признавай как точно се счупи Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 04:00 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт