Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 779
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 420
На мен ми се наложи като се прибрах да изрина 1 тон сняг, защото нямаше къде да се паркира, снегоринът като е минал по улицата е трупнал всички снежни буци на мястото, където паркираме Crossing Arms Станах пишман, че отидох с колата на работа, вместо да изтропкам за 10 минути пеша, аз ринах час Rolling Eyes

# 6 421
Аз съм се заровила в нета,да търся шаблончета за къщички и разни малки еленчета,камбанки,шапки.....
Имам изрязани няколко къщички,само трябва да се украсят...
А колко неща още съм харесала......леле,леле...

Добре дошла в отбора. Снощи до 1 часа съм изрязвала елени ( с много рога) ис рога за Елф-а
Добре, че имаме къщички за коледното село. Но пък каква елха спретнах от зелена пластмасова бутилка

# 6 422
  • постоянно
Ако не стм го казвала преди да знаете -ГЛАДНА съм . Не мига да се прибера Шото отивам на родителска среща . Тук са като speed dating -имаш 5 минути с учител . А аз имам въпроси за 30 минути . Ще е интересно 😂😝😂📚

# 6 423
  • София
Ренко, не си търся Киндъл, имам си. На старо никога не бих си взела, винаги залитам към последните модели. Просто се учудих, че много евтини ги спрягаха, но явно когато са на промоция в Амазон. Този сайт обаче съм го зачеркнала окончателно, тъй като от там ми хакнаха профила и се опитаха да ми източват кредитната карта. Дори след като я блокирах продължиха опитите, но вече удрят на камък гадините мръсни. Grin

# 6 424
Нямаме сняг ние, все още;).
Флорче, пробвала ли си да ги маркираш като непрочетени, тези несвършените мейли?
Другото, което правя аз е да слагам римайндър с точен час и ден, за тези които имат по-дълъг срок. Един лист на седмица изписвам, макс. Там слагам имена и задачки и после задрасквам. С кеф;).
Харесва ми отношението на Светълчо към книгите, много даже.
Аз вкъщи имам не повече от 20-30 книги, всичко останало е електронно.
Да се разпишат, тези за които стискахме днес, ако не са се. Че много сте писали, четох отгоре - отгоре.
Имам професионална дилема, не знам дали ми се споделя в интернет, не заради вас, а по принцип. Като си изчистя подхода в главата, ще ви помоля да ме помислите с добро.
И не на последно място, да се отчета -кюфтета готвя;), каминката гори, заповядайте!

# 6 425
  • Бургас
Титина,я дай да видим творението?

Аз си копирах едни картинки и утре ще трябва да ходя в някое фото да ми ги принтират. Голяма играчка ще е. Ей,така да ми трябва принтер в такива моменти......КОга ли ще се наканя да си взема....
Бела,аз миналата година направих няколко фенера от буркани.Още не съм ги сложила при украсата.

Тути,виното от мен! Ида!

# 6 426
Кразче, сега съм си запазила бутилки от вино. Гледах с прежда как стават. Обаче аз се забавлявам повече отколкото той. Sad

# 6 427
  • Варна
Девойката отдавна се прибра. Така и не са имали последен час, защото със заповед учебните занятия трябвало да свършат в 17и 30 днес за всички училища. Но те разбрали като отишли.
Едната приятелка писа, че автобус 209 за нейния квартал така и не дошъл и накрая децата, които го чакали, се качили на друг до съседен квартал. Angry
У нас още не сме украсили. Елхичка я слагаме на хладилника, точно под тавана. Пазим я от котките.

# 6 428
Тонка,разбрах,че търсиш,затова.Амаа,заспалия ми мозък се е объркал явно.А в олх са чисто нови,просто някои българи,като има намаления в амазона,и купуват на едро,и после за някой лев в повече ги продават.Аз с карта не пазарувам,само с наложен платеж,именно заради подобни неща.
В Асеновград валеше сняг,в Пловдив и спомен няма от него Rolling Eyes

# 6 429
  • Бургас
Кразче, сега съм си запазила бутилки от вино. Гледах с прежда как стават. Обаче аз се забавлявам повече отколкото той. Sad
И при нас е горе долу същото!
Меракът им е на приливи и отливи!
Сега са се маскирали с шапки,ръкавици и очила и играят на спец полицаи Simple Smile

# 6 430
  • Бургас
Знаете ли от къде мога да купя докторски комплект, но да е с докторска манта?

# 6 431
Лина, миналата седмица мернах в сайта на Патиланци, но не помня точно какви бяха...
И на мен ми е коледно ...украсихме и елхата, че джуджетата нямаха търпение вече 😅
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 21:42 от Анонимен

# 6 432
  • Бургас
Хриси,много са сладки! Страхотни джуджета си имаш!

# 6 433
Сладуранки, да са ти живи и здрави Хрис!

# 6 434
Оживях днес хора, направо не е за вярване. Толкова грешки наведнъж не бях правила никога, накрая бях тръгнала да си ходя, за да не объркам още нещо. Колежките ме спряха. Но мина.
Алечка, Мони благодаря ви за съветите. То за мен най важното е да не се поддавам на паника. И ще съм ок, но за съжаление като се струпат ей така нещата и аз направо блокирам. Трбва да се успокоя и да мисля спокойно. Надявам се че ще стане.

За Киндъла съм просто с две ръце ЗА. Много ми е удобен, издържа много батерията, събира сума книги, абе връхта е. Обичам хартията но дърветата ги обичам повече.

Стефан Вълдобрев е един от съвременните певци, чиито песни имат заряд и смисъл. Обичам го още от 90-те. Такъв сантимент имам тоя албум Към - свързвам го с времето ми на свобода и безгрижие, когато всичко беше предстоящо. А с По полека ми звъни телефона. Лятото бяхме с децата на концерт в Античния със синфоничния оркестър на Пловдивската опера, няма такъв кеф.

Аз няма усет за украса и обикновено не ми се получава хич, ама украсяваме у нас.

Стискам палци на всички нуждаещи се.

Хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт