Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 782
  • 6 939
  •   2
Отговори
# 6 405
Вали ли сняг в Пловдив?

# 6 406
# 6 407
  • Бургас
И при нас заваля нещо като сняг. Иху!
Моляяяяя! В Бургас сити ли?
Чакай да видя!
Дано няма!

Верно,че прехвърча нещо навън.Моите като видяха и с цяло гърло запяха ,,дзън,дзън,дзън,дядо коледа е вън,,....Огласиха двата блока Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 17:58 от karzz

# 6 408
so what? не и вярвайте. Боде в началото, после и заспива човек.

Музиката е ново, от седмица. Пускам го като фон, да тормозя домашните.  Twisted Evil

# 6 409
  • Бургас
Малкото вече нищо не може да го убеди, че не е Коледа Simple Smile Има сняг и това е!

# 6 410
  • София
Е, па то си Е Коледа! И така един месец!

# 6 411

Точно така! Точно така! В нас ми обясняват как имало време...Коледа Е!!! YumTrollface

# 6 412
После идва нова година за около 2 седмици и 4 тенджери сърми Simple Smile

# 6 413
  • София
И леген руска салата, и тава баклава!
И после - духовното, та духовното! Подаръци и манджа! Joy

# 6 414
Аз наблягам на пълнени чушки с фасул. Не знам защо, но ако ги има на масата и става страшно... Smiling ImpSmiling Imp

# 6 415
  • Бургас
Още 4 къпания и е Коледа.Joy
Наистина е дошло !

# 6 416
  • Варна
При нас е заледено. Едва се добрах до градината на детето и то не заради мен, а заради идиоти с кой знае какви галоши обути! На един нищо и никакъв баир онзи пред мен като завъртя гуми, ужас, не може да тръгне, носи се назад, настрани, а то теснотия, нямам накъде да бягам, че отзад е опашка от други коли! Накрая двама човека излязоха от един бус и го бутнаха да се махне. Моята кола, слава богу, беше супер стабилна, новите гуми се показаха, че са бетон. Прибрахме се, набичих климатика и сега пием горещ чай с дребната.

# 6 417
  • някъде ... тук ...
Сняг! Много е крсиво!
Макар едва да се прибрах пъплейки в задръстването и върху заледени улици, че и с две коли. Първо с на Златото, паркирах я в близост до сервиза и си взех моята от там. Утре сутрин ще го карам да си я вземе и да продължава на работа. Снощи ми загря по път за вкъщи и с две деца вътре. Добре, че сервизът е по път. Малка беля се оказа - спукан маркуч на печката.

Рано е за Коледа още. Що работа имам  със срок до тогава. Не ми се ще да идва още.
Иначе у дома украсяваме по Никулден и прибираме по Ивановден.

# 6 418
  • Бургас
Аз съм се заровила в нета,да търся шаблончета за къщички и разни малки еленчета,камбанки,шапки.....
Имам изрязани няколко къщички,само трябва да се украсят...
А колко неща още съм харесала......леле,леле...

А,и да знайте,че вино с бисквитена торта е много яко!

# 6 419
Аз се опитах да направя с Апи нещо като колаж върху дървена щайга. Отгоре се лепят шишарки, изрязани елхички, посипва се със брокат, ей такива неща. Два дни всичко беше наред, после се ядоса и направи всичко на трески. Само буркана, който направихме остана, той поне стана доста хубав.

Общи условия

Активация на акаунт