Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 762
  • 6 939
  •   2
Отговори
# 6 555
  • София
А, Хърче, те си се забавляват децата, няма оплаквания Simple Smile Учители има там от 7:30, така че не са сами. Даже им е по-добре без организирани мероприятия - говорят си, мотат се из стаята, четат си и любимото на Мая - пише по дъската, без да й се пречкат. Joy

Алинка, вярно всичко знаеш! Я ми помогни със съвет (ако можеш де, ама не се съмнявам, че можеш Simple Smile) - откъде да купя пистолет за горещо лепило? Пускат понякога в Лидл, но в момента нямат, а ми трябва. Е, на Мая й трябва, ама ... то същото Simple Smile

# 6 556
Бърди, нашият е от Т маркет. Има и по магазините тип левче, и на Джъмбо

# 6 557
  • София
Бърди провери в Лидл.Миналата седмица им беше в брошурата и мъжът ми купи на щерката.
Може да е останало.

# 6 558

Алинка, вярно всичко знаеш! Я ми помогни със съвет (ако можеш де, ама не се съмнявам, че можеш Simple Smile) - откъде да купя пистолет за горещо лепило? Пускат понякога в Лидл, но в момента нямат, а ми трябва. Е, на Мая й трябва, ама ... то същото Simple Smile
Е как да нямат? В понеделник го купих от Лидл за Ина за Коледа. 20 лв струва. В куфар е. Има и допълнителни кутии със силикон.
Иначе предишният ѝ беше от железарията, но този от Лидл е много по-хубав. В понеделник при нас имаше поне 50 куфара, едва ли са свършили, бягай да го търсиш.

# 6 559
Аз имам 2 любими десерта напоследък.

Този го правих, защото имах доста дюли. Страхотен е. Според мен ще стане и с друг плод. Два пъти ми дойде музата да го направя, едва си спасих малко да замезя:
https://www.bonapeti.bg/recepti/sladkish-s-dyuli-/

И скоро правих пай с ябълки, беше....мадре мия!!
https://www.bonapeti.bg/recepti/klasicheski-yabalkov-pay/

Да си измръкнам, че вече ми писнА, моите проблеми със стомаха (или червата, не знам вече и аз) продължават. След всички глупости, които пробвах, в т.ч. акупунктура, йога, терапии и не знам си какво, от месец хдоя на Боуен. Ефект НУЛА! Никакъв. И мисля да спирам. Сега си запазих час при една лекарка, която ми препоръчаха. Била много добър диагностик..толкова се надявам да ми помогне някой най-сетне. Писна ми да се разочаровам.
И за капак на моята простотия, направих си пукани чушлета вчера, мариновани с мед и зехтин и т.н.... адски вкусни. И люти. И днес е ад! Мре ми сее! Ама няма да се дам! Simple Smile

# 6 560
  • София
Захирче,ограничи за известен период люто,мазно,пържено,цитруси,зеле,зелении.Всичко на пара с минимум подправки,алкохол ,кафе не,чай много и вода.
Пробиотик вземаш ли?

# 6 561
Пък аз не знам защо си мисля, че има нещо общо с глутена, пробвай известно време без глутен.

# 6 562
  • София
Млечни също ако ядеш в по~големи количества.
Ще намериш баланса просто време и търпение.

# 6 563
Захир, и според мен трябва да изключваш дадени храни за по седмица, и ще разбереш от какво е - млечни, плодове, глутен...

# 6 564
  • София
Вие ме разбихте, наистина ли има в Лидл в момента? Гледах в брошурата и не видях! Заминавам скоростно веднага след работа, благодаря ви от сърце!!!

За благодарност да ви споделя, че също в Лидл при зеленчуците продават едни авокадца в платнени торбички - малко по-дребнички са, но са много вкусни! Направо ще си взема днес.

# 6 565
  • София
На Захирчето проблемът й е, че й се яде Laughing Тя е наясно, че ако се храни диетично, вероятно всичко с корема й ще е наред, но й се иска да си яде вкуснотийки и да няма проблеми, размирам я много добре! Аз съм така с килцата - знам, че ако се храня диетично, ще отслабна, обаче не ми се ядат моркови на пара, а на мъфини - да! И те тъй - аз си ходя дебела, тя си ходи с подут корем, но пък като ядем, ни е кеф Laughing Лакомия му викат хората!

# 6 566
  • sofia
Как сте, девойки?
500 нови отговора няма шанс да прочета, ама видях, че Лято са имали поводи за празнуване! Да са живи и здрави!

Оф, без да съм на работа от 7,30, към толкова се паркирам там, защото дребното е на у-ще от 7,30 и го возя. Често пазарувам сутрин.

Белинде, сестра ми като беше малка казваше че е "гладна за торта"...нали, да не стане грешка с храната Satisfied

Нищо, че е студено, така със сняг много ми харесва!

# 6 567
Като Захир съм и аз със стомаха, и червата и всичко. Даже астрологът ми каза, че това ми е слабо място.
Имала съм периоди, в които буквално ям само препечен хляб и таратор и пак ме боли.
Решение не съм намерила, когато съм в криза, пия шепа хапчета, за да мога да ям все пак, пробиотик задължително, ленено семе и диета. И така до следващият път.
Мисля да пробвам и с хомеопатия, то традиционната медицина вдига ръце.
От стрес е, ми казват, викам аз ако мога да си сменя душичката и да приемам света около мен другояче, ще е чудесно, ама ей на съдба;)

# 6 568
  • София
Бърди не е в тазседмичната брошура,а от миналата седмица.
Мъжът ми купи в петък,иначе май го бяха пуснали в четвъртък.
Ако искаш ще проверя в нашия.

# 6 569
Белинда, брой ме и мен при вас. Много са ми слаби ангелите за ядене, а иначе съм такъв инат...бива ли тъй да ми объркат партидата

Общи условия

Активация на акаунт