Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 623
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 660
В офиса съм не по-късно от 6.30 суринта и си тръгвам в 4, а през един петък почивам. Ставам в 5 и уж съм от активните сутрин, но с това няма свикване.

# 6 661
  • постоянно
Сам и ММ пеят за мекици и кафе с бабите от рекламата . Любима ни е 😜😂😝🤪😘😍

# 6 662
И аз реших, че Мари е станала ученичка:)
Не можах да се разпиша днес май, посвърших задачките, но и утре ще е яко бач.
След работа врътнах:) една леща, заведох детето на гимнастика и молувах междувременно.
Сега, гледайки какво съм си купила,  се чудя на акъла си, ама..
Утре започва сезонът на купоните за мен:). Първият банкет е утре, съботно сме с приятели навън, другата седмица съм на коледно парти, след това тийм билдинг и така до към Коледа все ще съм прекрасна;). Да не ме мислите, ще издържа, щом е за купон:)

# 6 663
  • Sofia
В офиса съм не по-късно от 6.30 суринта и си тръгвам в 4, а през един петък почивам. Ставам в 5 и уж съм от активните сутрин, но с това няма свикване.
#Crazy
ужасТ.
Ставам в 7.30 ч. аз, от 8.30 съм  на работа, до 17.30, ч. Tired Много ми е. Crossing Arms. С 1 ч. обедна почивка, която ми е малко  Mr. Green и си я удължавам  Whistling.
Обикновено сутрин закъснявам, а вечер подранявам  bowuu

# 6 664
Хаха, Соу как добре те разбирам.

Иначе и аз ставам към 6 и в 7.35 посрещам първия клиент и в 4.55 изпращам пoследния. Няма регулирани обедни почивки или други екстри. И пак е по-добре, защото не пътувам както преди по  2-3 часа на ден и работех между 10-12 часа на ден.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 22:06 от Анонимен

# 6 665
  • София
Да си измръкнам, че вече ми писнА, моите проблеми със стомаха (или червата, не знам вече и аз) продължават. След всички глупости, които пробвах, в т.ч. акупунктура, йога, терапии и не знам си какво, от месец хдоя на Боуен. Ефект НУЛА! Никакъв. И мисля да спирам. Сега си запазих час при една лекарка, която ми препоръчаха. Била много добър диагностик..толкова се надявам да ми помогне някой най-сетне. Писна ми да се разочаровам.
И за капак на моята простотия, направих си пукани чушлета вчера, мариновани с мед и зехтин и т.н.... адски вкусни. И люти. И днес е ад! Мре ми сее! Ама няма да се дам! Simple Smile

Точно с/у моята лична има ГЕ - пред кабинета й все има дъъълги опашки, от къде ли не идват за нея, работи със ЗК, лични впечатления нямам - 17а п-ка, 2ри ет.
Отново нямам лично мнение, но доста хора си правят ленено семе - май в гореща вода, или вареше ли се?..  newsm78 - и после да се оставя още да седи - във всеки случай се получава една лигава консистенция, която се пие... не знам доколко помага, може би наистина облекчава в някаква степен, но поне не мисля, че може да навреди. Ако кажеш, че си склонна да го пробваш, ще се обадя да питам за подробности как се приготвя и кога се пие.

# 6 666
Започвам работа в 6 и си тръгвам в 3, въпрос на настройка е.
Имам си нов компютър и куп проблеми край това, половината ми неща не работят, а имаме много проблеми оперативни и ми пуши главата.
Консултантите ни са забравили да пратят едни неща, и днес ги поискаха от мен. Обикновенно копират 3-ма от мас, и 3-та за пръв път виждаме това. Сега аз пришпорвам другите по веригата... и после защо ме мразели хората. Наемаме и нови хора и по цял ден сме по интервюта...

Калин така зверски го наказах снощи, заради лошо поведение....та чак му канселирах участието на търнир. Ще го спра от тениса за седмица, ако не му уври главата за месец....и ще го оставя да се пържи на бавен огън

# 6 667
#Crazy
ужасТ.
Ставам в 7.30 ч. аз, от 8.30 съм  на работа, до 17.30, ч. Tired Много ми е. Crossing Arms. С 1 ч. обедна почивка, която ми е малко  Mr. Green и си я удължавам  Whistling.
Обикновено сутрин закъснявам, а вечер подранявам  bowuu
Ми трябва да съм на разни разговори с хора пръснати в други часови зони, и трябва да се засечем някак си и обикновено това е сутрин. Няма свикване с това ранно ставане, добре че през седмица имам 3 почивни дни.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:50 от so what?

# 6 668
  • Пазете Гор
Предпочитам да ставам рано за бач, и когато си определям началото на деня сам, нерядко ставам и преди 5. Изобщо смятам, че работа се най-добре върши сутрин, следобед се спи, вечер се пийва умерено, че да си ляга човек малко след Сънчо.

Захир, направи си туршийки - такива с ферментация и без никакви консерванти - и с тях обогатявай флората и фауната чревна. Трябва да ти проводя и няколко шишенца от домашния ми меден оцет, и той е пълен с какви ли не полезни бабалюги и ензими. Хич и никак да не ти помогнат тия препоръки - барем са ползувателни за мезенца.

А мезенцата, желателно домашни,  са хубави да придружават разни напитки.

Ето предложение за Коледна украса.

Напущах снимки, че след някаква безкрайна на пръв поглед пауза, снимка.бг пак ми даде достъп до албумите ми там. Гледам и се радвам, и се плюнча, но! се сдържам.

# 6 669
Добър вечер, компания!
Ненавиждам ранното ставане, сутрин в 7:30 ми звъни алармата, от 9 съм на работа и едва сколасвам да се замъкна. Не знам Кати като/ако тръгне на ясла. Сигурно ще трябва да ставам в 5. Joy
Чудни гости си имах на гости! Много приятно си изкарах! И само да кажа на г-жа Белинда, че въпреки нейния саботаж, мойта дребка вече спи!
Отивам да си видя мъжо, че днес цял ден се разминаваме. Simple Smile

# 6 670
Titina, и мм наказа щерката със същото и не я закара на скаутите тази седмица.

Куркума, хубави мезенца. Пийването всяка вечер ли? Sad

ММ става много рано- между 4-5 и заспива преди 8.30-9 .

Само емейли получавам за събития и партита от у-ще, от танците, скаутите и род. комитет и не знам как да смогна с всичко. Едно дете имаме само, за Бога Simple Smile

Направих мазнинни бомбички за десерт и у нас ухае на кокос, тъмен шоколад, канела, ядки и масло. Heart

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 20:32 от Анонимен

# 6 671
  • София
Браво, Дрийми! Не мога да се похваля със същото...От един час го приспивам...

# 6 672
Уффф....Казах ти, че ти е малко виното.
Момичета, някой взимал ли е детско термо бельо от Лидл? Мисля да взема за Кати да има за планина.

# 6 673
Как сте момичета, украсихте ли елхите, написахте ли писмата за подаръците, пастърмите наредихте ли Hug
Куркума, аз правих руло от джолан в неделя, стана добре, можеше и по-добре, но като за първи опит бива, имам и пастърма едно парче, от което си порязваме вечер, а ново не съм заредила още  chef

Вчера умрях от мигрена, но оцелях и днес живота е прекрасен Heart Eyes

Относно работата около 2 години бях на доста олекотен режим, от известно време съм на педал и като стана сутрин в 6 заради детето, вечер си лягам към 01-02 часа, но не защото се забавлявам из нета и форума, а работя Crazy. Преди карах на това темпо и не ми правеше впечатление, а сега ми идва нанагорно, явно е от възрастта Stop а пък и човек лесно свиква с хубавото Sunglasses

У дома детето е хремаво, мъжът и той, дано ме подмине мен  Praynig

# 6 674
Уффф....Казах ти, че ти е малко виното.
Момичета, някой взимал ли е детско термо бельо от Лидл? Мисля да взема за Кати да има за планина.
Бях купила 2 комплекта за щерката във възрастта 4-6 и бях доволна от меката материя.
По принцип ги е обличала само веднъж и ги ползваше за игра у дома. Тук никой не носи термо бельо, Simple Smile а си е студ.
Залага се на повече слоя дрехи и олекотени якета с термо защита.

И като кажа повече слоя пак за децата не се отнася много много.
 Повечето ходят с тениска с къс ръкав или с дълъг ръкав тениска и якето отгоре на -40 навън та така.И рядко се разболяват Simple Smile
Карат кънки на лед навън с тениска, памучен панталон, яке, гащеризон, шапка и ръкавици само. Тук не съм видяла някой да има пуловери или жилетки.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт