Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 617
  • 6 939
  •   2
Отговори
# 6 690
Марче, какво общо има детето на Мид?
Как, какво? Липсата на кафе е свързващата нишка! Лина, така си чета. Свързах написаното от теб с децата на Мид- Елени и брат й.
Да е жив и здрав синът на нашата Елени!

# 6 691
  • Germany
Добро утро!
Честити именици! Здрави и щастливи да са!
Захир, аз съм доволна от д-р Балабанска в Токуда - http://www.tokudabolnica.bg/bg/gastroenterology-and-pulmonology- … roenterology-team. Тя беше единственият лекар преди години, която каза, че гъбички в изпражненията не е ок и могат да са причина за голяма част от проблемите ми и след нейното лечение имах голямо подобрение. Ако искаш пробвай да направиш една консултация с нея.

# 6 692
  • на Мелмак
Добро утро!

Честито на малчо на Елени 🤗.

Привет на Кати, скоро няма да се наспиш пълноценно, но ти споделяй, ние ще те упокояваме 😉.

Мари, взех вчера една Лаваца шоколад, малко ми е слабичка, но ако желаеш с удоволствие ще ти метна едно кафе по жицата 😉🤗.

Честито, ако имаме именници!

# 6 693
Ети, аз моето вече го пия. Предпочитам шоколада натюр!

# 6 694
Добро утро!

Елени, жив и здрав да ти е именника!

Вики, добре дошла!

Лина, лек път!

Благодаря ви за пожеланията, дами! Джапанките и банските са нагласени, запрашваме към 10. Дано да пътуваме спокойно, че аз съм малко шубе.
Мръсен цепак е тука, замръзна ми муцунката.

# 6 695
  • Бургас
Морген!
Искам кафе! Пак се успахме и децата закъсняха за училище... Ами така е, като не чуват, като им повтарям 157884325219 пъти,, лягайте,,....

Вики, добре дошла! Бебето кротко ли е? Спинка ли много?

Честити да са имениците!

Коте, липсваш!

# 6 696
Добро утро!

Алечка, лек път и да се изкарате много хубаво с кифлите!
Вики, добре дошла! Blush
Честит имен ден на всички празнуващи!
Дълъг ден ще е, но довечера след повече от месец най-накрая ще си видя милото. Та програмата за  уикенда ще е ядене, пиене и тези 5-6 неща! Innocent

# 6 697
  • Ямбол
Добро утро.

Последен ден от ноември и петък.

Остават само 3 седмици до ваканцията, а тя ще е много кратка. Около коледа трябва да домакинствам, после ще се стягаме за нова година(3-4 дни ще ходим на хижа) и то не останаха дни за мързелуване и излежаване.

# 6 698

Хедана едва ли ще ти направи нещо на стомаха - във всеки случай не и нещо трайно - ама всичко останало може да скапе... но пък премахва пристъпа като с вълшебна пръчка, независимо дали е в началото или в пика - е, ако не го повърнеш, де, има обаче и такива, дето се разтварят в/у езика - ама все ги забравям как се казват, трябва да погледна - това е за случаите с тежки повръщания...

Подкрепям за Хедан-а, и аз съм го хвалила многократно тук. Това ми е панацеята на мен, дано не вземе да му мине ефекта. Какви ли не други пробвах за мигрена, не и не, турското пък съвсем зле ми действа- с 1 нищо, с 2, както пише ми става много зле

# 6 699
Лиляна, от твоите уста броенето до ваканцията е някак успокояващо. И аз съм нетърпелива. Сега у дома броим до прибирането на брат ми. Децата го чакат като дядо Коледа. Разбраха, че е с последен модел ай фон и тръпнат в очакване кой ще го огрее.

# 6 700
Лиляна, и аз като теб отсега се жалвам, че няма да има време за мързелуване. И ние почиваме от преди Коледа до 2 януари, никога не съм работила между тия два празника, голям късмет, и пак малко ми се струва. Хем не чакам гости, няма да се сбъркам от готвене

# 6 701
И ние броим дните до ваканцията, ако и да е далече още.
Така са наблъскали пак класните на гимназистите, че свят ще им се завие, а това са решаващи оценки за срочното приключване.

# 6 702
  • Бургас
Добро утро!

Честит да е именикът на Елени! Здрав да ѝ е!

Лина и Алечка да разпуснат добре!

Здрасти, Вики!

ММ от снощи е с висока Т. Като чуя, че го втриса и ме втриса и мен, че при него Т е все от 39.5 нагоре. Едното ще го разпределя в майка ми, ама с малкото ще се крием тук по стаите, пък дано не прихванем.

МарИ, благодаря за рецептата. Имам желание да пробвам.

Контесо, Тит, не знам дали скоро ще имам смелостта да прилагам вашите мерки. Засега съм на ниво само да заплашвам "няма да отидеш тук, няма да отидеш там", ама и аз самата не си вярвам. Но и девойката сякаш не желае нещо чаааак толкова силно, че да се усети.

# 6 703
  • Пазете Гор
...Куркума,  твоята украса... Това таз' годишни ли са? Аз не смея нищо да сложа докато не се застуди трайно (миналата година така и нищо не направихме) - че на остъкления балкон... абе, нищо не съхне както трябва ако не е студено. Но пък съм доста склонна да си купя от теб меден оцетец...

Тазгодишните още не са готови, не съм им правил фотосесии. Скоро ще си взимам нов телефон и тоя път белким улуча да е с добра камера, та те ще са му сефтето. Инак за другото - обади се, ще се погрижим, имаме разнообразие даже..

При мене е тихо,  -6, което нищо особено не е, но всички наоколо страдат като че сме в сибирска виелица. Съвсем нормално зимно време, без драма си навън с една шапка. Мисля си, че много от хората, прекарвайки значителна част от живота си пред малоумни блокове и шоута, постепенно и неусетно за самите тях оглупяха. Вече не могат да отразяват случващото се около тях по друг начин, освен през истеричавата телевизорна патетика. Всичко е във фалцетени регистри, непременно е ужас, край, катастрофа, апокалипсис, дъно. Аман, уморяват ме. А по-лошото е, че с тая настройка облекчават облажването всякакви родове демагози, спасители, защитници и изобщо мошеници. Оня ден ви разправях за милионите, които истерясалата общественост буквално подарява чрез излишни "обработки" срещу половин сантиметров сняг. Колко милиона заминаха на вятъра само тия дни? Ръсиха без нужда и полза сол по чистия асфалт, да тровят почва и вода, да гният коли, настилки и дробове...Ама то само това да беше.

Отделна беля е, че тая кресливост преминава в личните взаимоотношения, хората се овикват, обиждат просто ей така, за глупости, а понякога и съвсем без нищо. Веки път се втрещявам, като чуя инак насъскана и изпъната мама, как крещи по някой заплеснал се с бебешки находки 2годишен син: "Пусни го, бе, леле, убих те! Ще те пребия момченце, край, остави това!!! Няма такова дете като тебе, бе, какво си такова чудо!" И така нататък, предполагам, чували сте.

# 6 704
  • Варна
Минус 4 го дават тук ама прословутия варненски вятър направо ти изпива всичката топлинка. Мръднах на 200 метра от офиса за пет минути и се прибрах вкочанена.

Общи условия

Активация на акаунт