Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 663
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 795
Янче, имаме ли в книгата рецептата за оня "обикновения кекс" дето е за поддържане на идеалната форма Grinning
Преди малко го видях и зверски ми се прияде. Майстор си ти Hug

# 6 796
  • София
Миналата седмица бяхме на клуб. Преди да изляза се оплаквах на щерката, че блузата ми се вдига и ми се вижда бодито и я питах дали да не я сменя. А тя ми се изсмя и каза- махай бодито. Еми, не го махнах, но когато споделих с дружката какъв ми е проблема се оказа, че и тя от години не носи боди, потници и подобни... 

Мисля, че от как сама си определям дрехите не нося такива работи... Бодита - рядко, ако съм с нещо безръкавно отгоре или под нещо, дето е хептен на дупки (в смисъл - плетена дреха на рехави дупки и без ръкав) - и е зима. Иначе - нееее... Мразя ги тези дрешки, дето да ми се гънат под горното, направо ме побъркват... както и чорапогащник под панталон - не понасям, подивявам, все някъде ще е набран или нещо, имам кошмарни ранни детски спомени (от, примерно, 3-4 годишна) от такава "екипировка".

# 6 797
  • Euskal Herria
Лято, талисманчето да научи приспивна песен, та поне цялата група да приспива Wink.
Руми, не съм давала рецепта. Нали е обикновен кекс. Но мога да ти я напиша, или пък тук, ако ще е от полза за някого.

# 6 798
Яна, то първо трябва да се научи да говори. На две е, а е като едногодишно. Иначе е добра идея и ще го имам предвид за по-нататък.
Още е свежа като ряпа.
Днес е последният петък на месеца All day 90's по Energy. Страхотно е! Heart

# 6 799
  • Бургас
Момичета, аз приключих с фаста.
И то не бях гладна, а от това, че пак получих онова моето си сърцебиене при навеждане. Писна ми...

# 6 800
Тук, тук пиши,  и за ще правя довечера

# 6 801
  • Euskal Herria
Пускам рецептата за кекса в скрит текст. Мерките са в чаена чаша, няма значение дали ще е 200 мл или 240мл.
Скрит текст:
Обикновен кекс

4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч.ч брашно
почти 1 ч. ч. олио (обикновено слагам малко повече от половин чаша)
1 бакпулвер

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Добавят се бакпулвера, брашното и олиото и се разбива добре. Сместта се изсипва в намазнена форма и се пече. След като се извади от фурната, се наръсва с пудра захар.

Може да се отдели мъничко от сместта и да се оцвети с малко какао. След това се изсипва към останалото тесто във формата и леко се разбърква, за да се получат шарки.

# 6 802
  • София
Преди час се метнах по гръб на улицата, и главата ми доста силно издрънча. Причерня ми пред очите, и имах некоординирани движения, добре че една жена ми помогна да стана, даже искаше да ме придружи до нас. Сега ми е като изтръпнала главата, и леко ми се гади. Ще търся какви са симптомите за сътресение.

Не търси симптомите, описваш ги доста добре, ами лекар потърси - и поне известно време не гледай екрани...

# 6 803
Рецепта за мъфини с много шоколад да ми дадете.
Талисманът е буден.😲😐😶

# 6 804
Аз сутринта направих коледния сладкиш с тиква и сега има само две парченца за следобедна закуска на децата. Стана разкошен - реших си проблема с тиквеника за Бъдни вечер.

# 6 805
Сядам само да благодаря за загрижеността, и да кажа, че освен огромната цицина нямам други оплаквания. Минах набързо прел ЛЛ, каза ми и той на тъмно, да лежа, да не гледам телевизия и книги. Сега си намирам радио Енерджи на компютъра и лягам на тъмно и топло.

# 6 806
Рецепта за мъфини с много шоколад да ми дадете.

Шоколадов сладкиш с майонеза съм го правила многократно на мъфини. (Ако нямам майонеза си правя от яйце и олио или прясно мляко и олио)

# 6 807
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Силве, почивай си. Hug

Съни, много е красиво при теб. Flowers Evergreen Tree Nature Snowflake Flowers Evergreen Tree

Ох, Яна, какъв апетитен кекс си показала! Donut Yum

Рире, този с грис ли? Аз съм го правила с ябълки и е много вкусен. Ще пробвам и с тиква. Flowers Jack O Lantern Fork And Knife

Ще се прибирам сякаш. И без това само прегръщам радиатора и се побутвам. Blush

# 6 808
  • постоянно
Оххх Янче ,
страхотно изглежда. Heart

Силвето да се запише как е ? Heart Eyes

# 6 809
  • Варна
Записа се Силвето, нещо си пропуснала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт