Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 620
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 750
  • Бургас
Ние уточнихме ли датата и мястото на срещата? Нещо ми се върти из главата ,ама не можах да намеря поста на Ванини
Линче,на другото място е !

# 6 751
  • Варна
А, той съвсем жертвоготовно се нагъзурчи и изчисти със салфетки, защото мопът се е вкоравил (понеже е сух) и сега чакам да се накисне, че да мина отгоре.

# 6 752
  • постоянно
И аз искам да измрънкам, накраво да изскимтя. Не само, че ще съм на работа на 24ти декември до обяд, но и на 31ви - цял ден ScreamCry, не съм съгласна. Ще говоря днес поне да съм до обяд, дамусеневиди!

Ландче , и аз така , но по собствено желание. Ще са половин дни , най-много при мен.
Аз съм чевръстата Богданка в кухнята, всичко ще ми е " препнато " .  Дека е Сиганката да ме похвали ?Joy

# 6 753
Лина, 11-и Декември, в Грог.

# 6 754
  • Бургас
Лина, 11-и Декември, в Грог.

Записвам си Wink

# 6 755
  • София

Може да намерите начин да прочетете приказката и уикенда си поговорете така по принцип и не насочено към нея какво означава една лъжа за болест и какви могат да са последствията от това.
От друга страна по това време вече са уморени и вкиселени. За 1001 път ще кажа, че ни е много кофти организацията на учебната година в Бг и по това време вече децата са учили два месеца и половина без ваканция (това смехотворното нещо в началото на ноември не го броя за ваканция  Close) ), което намалява ефективността на учебния процес, сваля имунитета и на децата въобще не им се учи. Ама така, като евтиното море в началото на септември е по-важно, отколкото равномерното разпределение на учене и почивка! Точка по темата, че само се ядосвам! Имам още само три години и половина докато тийнът излезе от родната образователна система! До тогава ще трябва по-често да викам: Оммммммм!  Tired

# 6 756
  • София
Хелоу и от мен!

Честит да е именика на Елени - жив, здрав и много усмихнат!  bouquet

Дъщеря ми успя да ме изнуди и утре ще ходим до Джъмбо. Ако чуете, че съм хвърлила топа, да си знаете от какво е. Обикновено преди празници там е фрашкано и имам удоволствието да получавам пристъпи на клаустрофобия - изпотяване, треперене, гадене, сърцебиене. Просто разкош! Но ще стисна зъби, защото трябва да купя подаръци за детски рождени дни. Декември месец ми е пагубен във финансово отношение, а и без това съм достатъчно широкопръста.

# 6 757
Честит да е именика на Елени! Със здраве да си носи името.

Мари, направо ме разбиваш за какви неща се допитваш до щерката Flushed Flushed

15 градуса е при нас. Искам и аз студ, горещо кафе, сняг и коледна ваканция. А вместо коледна ваканция може и направо пенсионерски живот Grin Наработих се за тоз живот аз.

Ленд, и при нас официално се работи на 24-ти и 31-ви. Нас шефа ни пуска по обяд и двата дни.

Белинда, нали съм ти казвала, че Козуначев е същия като темперамент като моя младеж.  И моят Бам-Бам има един потрошен диван в актива си. Облегалката обаче. Обичаше там да седи и да скача отгоре й и в един момент някакво желязце не издържа на напъна.

Деси, моят син по едно време не обичаше да ходи на плуване (на плуването от училище, не някакви извънкласни занимания). И честичко пропускаше, защото го боли корем. Така и не можах да разбера измисля ли си (той е будала по принцип, не вярвам да му дойде на акъла) или от притеснение наистина го свиваше корема. 

# 6 758
  • София
Люси,май беше писала,че днес е фаста. За сега търпя,обаче започнах да огладнявам.....Само кафе до сега,а коремът стържи....

Как само кафе, бре!
Аз редувам : вода с лимон, вода, кафе, вода, чай, вода ..... пак вода, и така

# 6 759
Хърче, аз също половин ден ще искам на 31ви, поне да се приготвя, че на някакъв бар ще ходим. Няма как да успея, ако съм в офиса до 18:00, а да не говорим, че на никого няма да се притрябвала Simple Smile

Сбъдваща, аз обяснявах скоро какво е предразсъдък Flushed

# 6 760
  • Ямбол
Аз искам да кажа, че повече обувки от обувки.бг няма да си купувам. Миналата година взех на мен и на малката боти. Първо на мен се разлепиха, лепила съм ги поне 3 пъти, сега и на малката. Имаме много фирмени магазини в Ямбол, довечера ще ходим за обувки за нея и евентуално и на мен, ако ми хване нещо окото, но за мен не е спешно, защото имам и други, а тя няма. Не иска да си носи ботушите, с боти трябва да е, тийнката му с тийнка.

# 6 761
  • Пазете Гор
Какво има да обясняваш, Ландлейк - да отварят форума и да четат. Най-разнообразни предразсъдъци има тука, пълен спектър тъпотии: от оная, дето полът определя кой как и какво пише ("мъжете тук  не са читави"), през другата, дето в малкия град си бият жените, та до брилянтната, дето на Водолеите са им най-твърди яйцата. Предварително заучени квадратни глупости, тъпи клишета, вместо разсъждение. Пред-разсъждение.

Разумът е дефицит.

# 6 762
Люси, казвайте ги навреме тия работи де /за лунуването/, исках и аз да се включа..../но май нямам желание Mr. Green/
За обувки онлайн предпочитам Компас, може да пробваш и да върнеш, доставката и връщането са безплатни.
https://kompass.bg/
От тук също
https://mes.bg/nemski-obuvki/damski-boti-i-botushi#/sort=p.price … rder=ASC/limit=30

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:23 от Ая

# 6 763
  • Бургас
Люси, то аз до обед само кафе си сърбам. Обаче вода забравям да пия. Ей, сега, веднага отивам да си налея.

Ая, ако не си яла все още, действай включваш се. Започнало е от 02ч и нещо посред нощ.

# 6 764
Преди час се метнах по гръб на улицата, и главата ми доста силно издрънча. Причерня ми пред очите, и имах некоординирани движения, добре че една жена ми помогна да стана, даже искаше да ме придружи до нас. Сега ми е като изтръпнала главата, и леко ми се гади. Ще търся какви са симптомите за сътресение.

Общи условия

Активация на акаунт