Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 596
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 825
  • sofia
Лайк, слушалки или мишка (има едни с хиляда копчета по тях и се намират такива и до 40-50 лв, моите много им се радват)....и да не ги одобри, като скапат поредните ще влезнат в употреба.

И днес ядем в нашия офис.....онзи ден като ме нямаше, пак са яли....то всеки ден рожденици! Тиквеник и солен кекс тоз път...няма какво да ви обяснявам!

# 6 826
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Цварте, да. Щом става и с ябълки и него ще направя. Имам бая, и колкото и да раздавам все си стоят и накрая ще се развалят.

Ето този правя аз:
luluto.blogspot.com/2013/12/14.html?m=1

# 6 827
  • Euskal Herria
За коледните декорации всичко сама си правя. Купувам различни материали и комбинирам. Миналата година си правих тишлайферите, тази година може би ще ползвам някои от тези, които имам. Обикновено всяка година украсата ми е в различен цвят.
Титина, от Австрия също има превозвачи, които можеш да ползваш. Мога да попитам за цени и кога тръгват. Знам, че в България ползват офиси на Еконт и пращат по тях пратките.

# 6 828
Янче, мерси за рецептата, пък и лесна bouquet
Ще се пробва!

# 6 829
Ъана благодаря за предложението. Ще поразгледам тази неделя и ще реша как да действам.

# 6 830
  • София
На геймърчето бих взела подаръчен ваучер за Пулсар - да си вземе, каквото го вълнува в момента. Като мама на геймър ви казвам, че нещата там остаряват с дни, така че никога няма да сте на гребена на вълната с подарък, освен ако не сте разговаряли вчера Laughing Затова - ваучерче, чиста работа!

# 6 831
Eй тая дума "тишлайфер" я чух за първи път в темата.

Аз не пращам подаръци за Коледа. Май само един път се случи, пощата ползвах. Иначе картичките ни всяка година пристигат 2-3 седмици след НГ Joy, но няма начин да ги пращам в края на ноември-началото на декември, изобщо не ми е коледно толкова рано.

# 6 832
  • София
Аз от брошурите на магазините я научих. Жива покривчица си е, ама нали трябва да сме модерни, та и аз Satisfied

# 6 833
  • Euskal Herria
Еее, Флорче, ами че това нищо не е. Позната (в България) получи картичката ми за Коледа кажи-речи за следващата. В  еди-кой си пощенски клон я открили в... съседния град. Simple Smile Останалите адресати навреме си получиха своите честитки.

# 6 834
  • София
Хърче, а и дамите от чужбинско да попитам, когато изпращате подаръци в България, нормалните пощи ли използвате или DHL?

не съм от чужбинско, ама да ти кажа - когато си поръчвам от чужбинско как процедирам. ако е от ЕС пращам в много случаи до адрес офис на Грабко в ДЕ или УК. Особено ако е нещо голямо - задължително, иначе излиза... не е за разправяне. Ей туй: https://www.gabco.org/index.php . Има и други подобни по принцип, ама не ги знам всичките. Иначе - поща, с проследяване.

# 6 835
Янче, много, много вкусна снимка! Направо си захапах пръстите докато ѝ се любувах и ядях слънчоглед. Колко ти е голяма тази правоъгълна тавичка? Когато пека кекс в такава той ми се издува и не прилича на твоя. А твоя става на идеалните парченца.
Брат ми ползват за пратки превозвачи и са много доволни. Ние също! И добре, че беше тази тема в темата ни, за да се сетя, че е време да изпратя картички до Америка и Австрия.

# 6 836
  • постоянно

Аз не пращам подаръци за Коледа. Май само един път се случи, пощата ползвах. Иначе картичките ни всяка година пристигат 2-3 седмици след НГ Joy, но няма начин да ги пращам в края на ноември-началото на декември, изобщо не ми е коледно толкова рано.

А получавала ли си отговор от Дядо Коледа ( Лапландския ) през Май ??? Stuck Out Tongue Winking Eye
Щото Сам получи , ние даже бяхме забравили , че сме празнували Коледа.
Ако го намеря ще ви го снимам JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Извини се , че имал много работа.

# 6 837
  • постоянно
Маре,
 слънчоглед мога ли да чопля ? Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 838
Ами.....да съм честна- не. Ама си чопни, де.

# 6 839
  • Euskal Herria
Мари, тавичките съм ги купувала от Лидл, на Ernesto са. Приблизителни размери: 30 см дълга; 11 см широка и 6,5 см дълбока.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт